Kiedy odbeda sie mecze o wejscie do TBL???
Moderator: Moderatorzy
Kiedy odbeda sie mecze o wejscie do TBL???
Mam pytanie kiedy odbeda sie mecz pomiedzy SMSem a Jelenia Góra o wejscie do ekstraklasy? Prosze o odpowiedz! 
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Re: Kiedy odbeda sie mecze o wejscie do TBL???
7 i 8 maja 2005 r. dwa mecze w Jeleniej Górze (potem rewanże w Łomiankach o ile się nie mylę 14 i ew. 15 maja).
..you got to lose, to know how to win..
Re: Kiedy odbeda sie mecze o wejscie do TBL???
MARIO pisze:7 i 8 maja 2005 r. dwa mecze w Jeleniej Górze (potem rewanże w Łomiankach o ile się nie mylę 14 i ew. 15 maja).
14 i 15 maja zdecydowanie odpadają - w tym terminie przewidziane są półfinały mistrzostw Polski juniorek. Myślę, że znowu trzeba będzie szukać jakiegoś terminu w środku tygodnia.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
talar pisze:ja słyszałam ze ma to byc 11 i 12 maja czyli sroda i czwartek
talar pisze:ja słyszałam ze ma to byc 11 i 12 maja czyli sroda i czwartek
Zgadza się. Potwierdziła się ta informacja. 11-go maja odbędzie się na pewno mecz w Łomiankach i ewentualnie 12-go maja kolejny. Rywalizacja toczy się do trzech zwycięstw. Seba, rzeczywiście dziewczyny z SMSu nie będą się nudziły
..you got to lose, to know how to win..
Trochę to trwało zanim mądre głowy ze Związku ogarnęły całą sytuację, ale lepiej pózno niż wcale... Terminy spotkań zostały zmienione. Walka o wygranie pierwszej ligi rozpoczyna się w ten weekend (7 i 8 maja), a kolejne mecze odbędą się 18 i 19 maja. Nie wiem, czy "zródło" tej informacji życzyło by sobie wskazania jego osoby... w każdym razie pochodzi ona od jednego z Forumowiczów.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.