Finał: Wisła Kraków - Lotos Gdynia (mecz 4)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Edzia pisze:Faul niespotrowy wiślaczki an Monice Veselovski
Edzia pisze:(...)
Eh, sorki, ale jeszcze nie potrafię pogratulować Wiśle srebra
????? A to niby dlaczemu???? Coś Ci się nie podobało w tym meczu???? Lotos zasługuje na gratulacje, a Wisła nie? hmmmm...
WIELKIE GRATULACJE dla Lotosu! Były najlepsze i zasłużenie potwierdziły to wygrywając złoto! No i gratulacje dla Wiślaczek - oczekiwania pewnie były większe, ale pierwszy po długim czasie medal to też WIELKI wynik!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Co do faulu - nie uważasz, że złapanie za rękę i pociągnięcie nie jest faulem umyślnym?
A nie mogę pogratulować, bo jeszcze nie mogę przeboleć, że to Wisła grała o MP a nie my... Taka ot "głupia" przyczyna.. Ale spoko. Zbiorę się do tego i pogratuluję.
A nie mogę pogratulować, bo jeszcze nie mogę przeboleć, że to Wisła grała o MP a nie my... Taka ot "głupia" przyczyna.. Ale spoko. Zbiorę się do tego i pogratuluję.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Edzia pisze:Co do faulu - nie uważasz, że złapanie za rękę i pociągnięcie nie jest faulem umyślnym?
W tej sytuacji NIE!:) To znaczy mogę się załozyć, ze 9 na 10 sędziów odgwizdałoby zwykły faul ... z prostej przyczyny - uderzenie, bo trzymania i ciagnięcia tam nie widziałem, w rekę wchodzacej na kosz zawodniczki ciężko ocenić pod kątem ataku na piłkę, czy też nie. Inna sprawa, gdy taki sam faul następuje w przypadku zawodniczki będącej w kontrze, wychodzącej na czystą pozycję - wtedy można przypuszczać, że takie uderzenie ma na celu tylko i wyłacznie powstrzymanie kontry, nie zaś wybicie piłki. Szczerze mówiąc pierwszy raz widziałem odgwizdanie w takim wejściu uderzenia, jako faul niegodny sportowca
Pozdrowionka!
Ps Co do gratulacji - już łapię
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”