Chce mi się wyć !!!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Chce mi się wyć !!!

Postautor: Belfer » 03 maja 2005, 20:26

Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale to co k...a zobaczyłem dzisiaj przerasta moje dobre wychowanie. Ten IDIOTA aleksandrowicz, który jakimś cudem dostał papiery trenerskie powinien iść na badania psychiatryczne - CAŁA HALA WOŁA ABY WZIĄŁ CZAS (4 AKCJE NIE WYSZŁY - POLKOWICE ZDOBYWAJĄ PUNKTY) A TEN DEBIL NIC, ON SOBIE K...A CHODZI I NIC!!!!!!!!!! Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku iż wiem dlaczego nie wziął czasu - ON K...A NIC NIE MIAŁ IM DO POWIEDZENIA, POPROSTU NIE MA KONCEPCJI PROWADZENIA ZESPOŁU !!!!!!!!! Zamiast grać 1 -1 z wysokimi polkowic (miały już po 4 minutach 3 faule) przecież dziecko nawet wie że tak się powinno grać A ON K...A NIC!!!!!!!!!!!!! Już miałem wychodzić a tu Pantalejewa jak nie walnie koszykarce CCC, aż biedactwo nie mogło dojść do siebie. Reasumująć - wyp.......ić trenera, iwljewą (czy jak tam się nazywa) podziękować zawodniczką po 30 i budować małym kosztem zespół od nowa, nasze juniorki mają AMBICJE a te starsze panie już nie. Jak mówi stare rzymskie powiedzenie - wszystko zburzyć, zaorać i zasiać bułki tartej. A teraz idę się napić, bo nie mogę opanować nerwów. PS: Sorry Panowie, że nie poszedłem z Wami ale rano wróciłem z Wilna i jestem zmęczony a wyjazd był "ciężki". Bóg Nas opuścił, ale może jeszcze wróci?!
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 maja 2005, 00:06

Nie poszedłeś z namik. Hmmm.... nic sięw nie stało! Mam nadzieje, że będzie jeszcze nie jedna okazja!!!!

Co do "pana trenera" to się z Tobą zgadzam!!!! Zawalił sprawę na maksa!!!

Na emeryturę go !!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 maja 2005, 11:27

Jakoś przeżyliśmy bez Ciebie :lol: :lol: . A okazje mam nadzieję jeszcze będziemy mieli.

A mecz zawalił Aleksandrowicz :twisted:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Chce mi się wyć !!!

Postautor: BasketFan » 04 maja 2005, 20:16

Belfer pisze:Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale to co k...a zobaczyłem dzisiaj przerasta moje dobre wychowanie. Ten IDIOTA aleksandrowicz, który jakimś cudem dostał papiery trenerskie powinien iść na badania psychiatryczne - CAŁA HALA WOŁA ABY WZIĄŁ CZAS (4 AKCJE NIE WYSZŁY - POLKOWICE ZDOBYWAJĄ PUNKTY) A TEN DEBIL NIC, ON SOBIE K...A CHODZI I NIC!!!!!!!!!! Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku iż wiem dlaczego nie wziął czasu - ON K...A NIC NIE MIAŁ IM DO POWIEDZENIA, POPROSTU NIE MA KONCEPCJI PROWADZENIA ZESPOŁU !!!!!!!!! Zamiast grać 1 -1 z wysokimi polkowic (miały już po 4 minutach 3 faule) przecież dziecko nawet wie że tak się powinno grać A ON K...A NIC!!!!!!!!!!!!! Już miałem wychodzić a tu Pantalejewa jak nie walnie koszykarce CCC, aż biedactwo nie mogło dojść do siebie. Reasumująć - wyp.......ić trenera, iwljewą (czy jak tam się nazywa) podziękować zawodniczką po 30 i budować małym kosztem zespół od nowa, nasze juniorki mają AMBICJE a te starsze panie już nie. Jak mówi stare rzymskie powiedzenie - wszystko zburzyć, zaorać i zasiać bułki tartej. A teraz idę się napić, bo nie mogę opanować nerwów. PS: Sorry Panowie, że nie poszedłem z Wami ale rano wróciłem z Wilna i jestem zmęczony a wyjazd był "ciężki". Bóg Nas opuścił, ale może jeszcze wróci?!

Racja k.... , racja. Nic tylko wyć!!!!!!!!!!! Dziewczyny mają rozpisany chyba tylko jeden wariant taktyczny i cały czas go grają. Byle jaka drużyna "kelnerek" po dwóch ,trzech akcjach załapie o co chodzi, a co dopiera taka drużyna jak Polkowice. No i co? No i trener bierze czas rozpisuje im coś na deseczce,po czym one wychodza na parkiet i k.... mać-graja to samo. O co chodzi????????? Szkoda gadać. Po meczu tylko w oczach "szpili" widziałem łzy. Jeszcze Karla sprawiała wrażenie załamanej. Natomiast nasza "gwiazda" Ela T. usmiechała się rozweselona. Niech ona sobie juz idzie za mężem do ŁKS-u. Sciągnąć spowrotem Pałkę. Ona jechała z Trześniewską jak z juniorką. AMEN!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 maja 2005, 20:20

BasketFan pisze:[
Po meczu tylko w oczach "szpili" widziałem łzy. Jeszcze Karla sprawiała wrażenie załamanej.

A ja nie widziałem :? .
Ale widziałem że smutne były jeszcze: Jarzynka, Krystofova, Toma, Jaroszewicz, Sylwia, Renia i Alicja.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 04 maja 2005, 20:25

Widziałam szklanki w oczach Szpili, Jarzynki, Gusi; smutek u Karli i Leo. A przy wręczaniu medali polkowiczankom smutne wydawały się wszystkie, nawet Panti przestała się uśmiechać, bo wcześniej to robiła i mam nadzieję, że do córki.

A mnie jest teraz smutno!!!! :cry: :cry: :cry:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 maja 2005, 20:41

Faktycznie niektóre zawodniczki sprawiały wrażenie jakby nic się nie stało. O trenerach nie wspomne bo oni to przeszli obok tego meczu jakby w ogóle ich nie interesował :evil: .

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 05 maja 2005, 11:10

BasketFan pisze:
Belfer pisze:Jestem spokojnym i opanowanym człowiekiem, ale to co k...a zobaczyłem dzisiaj przerasta moje dobre wychowanie. Ten IDIOTA aleksandrowicz, który jakimś cudem dostał papiery trenerskie powinien iść na badania psychiatryczne - CAŁA HALA WOŁA ABY WZIĄŁ CZAS (4 AKCJE NIE WYSZŁY - POLKOWICE ZDOBYWAJĄ PUNKTY) A TEN DEBIL NIC, ON SOBIE K...A CHODZI I NIC!!!!!!!!!! Po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku iż wiem dlaczego nie wziął czasu - ON K...A NIC NIE MIAŁ IM DO POWIEDZENIA, POPROSTU NIE MA KONCEPCJI PROWADZENIA ZESPOŁU !!!!!!!!! Zamiast grać 1 -1 z wysokimi polkowic (miały już po 4 minutach 3 faule) przecież dziecko nawet wie że tak się powinno grać A ON K...A NIC!!!!!!!!!!!!! Już miałem wychodzić a tu Pantalejewa jak nie walnie koszykarce CCC, aż biedactwo nie mogło dojść do siebie. Reasumująć - wyp.......ić trenera, iwljewą (czy jak tam się nazywa) podziękować zawodniczką po 30 i budować małym kosztem zespół od nowa, nasze juniorki mają AMBICJE a te starsze panie już nie. Jak mówi stare rzymskie powiedzenie - wszystko zburzyć, zaorać i zasiać bułki tartej. A teraz idę się napić, bo nie mogę opanować nerwów. PS: Sorry Panowie, że nie poszedłem z Wami ale rano wróciłem z Wilna i jestem zmęczony a wyjazd był "ciężki". Bóg Nas opuścił, ale może jeszcze wróci?!

Racja k.... , racja. Nic tylko wyć!!!!!!!!!!! Dziewczyny mają rozpisany chyba tylko jeden wariant taktyczny i cały czas go grają. Byle jaka drużyna "kelnerek" po dwóch ,trzech akcjach załapie o co chodzi, a co dopiera taka drużyna jak Polkowice. No i co? No i trener bierze czas rozpisuje im coś na deseczce,po czym one wychodza na parkiet i k.... mać-graja to samo. O co chodzi????????? Szkoda gadać. Po meczu tylko w oczach "szpili" widziałem łzy. Jeszcze Karla sprawiała wrażenie załamanej. Natomiast nasza "gwiazda" Ela T. usmiechała się rozweselona. Niech ona sobie juz idzie za mężem do ŁKS-u. Sciągnąć spowrotem Pałkę. Ona jechała z Trześniewską jak z juniorką. AMEN!

Przesadzacie jak cholera....

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 05 maja 2005, 11:24

hellraiser pisze:
BasketFan pisze:

Przesadzacie jak cholera....

A co Ty tak bronisz naszych koszykarek i trenerów. Miała być walka o złoto a skończyło sie bez medalu. Mamy więc prawo być źli i rozczarowani :!: :!:

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 05 maja 2005, 12:32

Źli i rozczarowani, pięknie to napisałeś Panie Kowalik, ale ja jestem wk.....ny! I chyba wcale nie przesadzam w swoich poglądach.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Wróć do „Archiwum”