Ćwierćfinał MP Juniorek - Poznań

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Siekierka:)

Re: cwiercfinaly w zgolu

Postautor: Siekierka:) » 30 kwietnia 2005, 13:17

Czesc :) ja tez jestem z Osy jak PAzdzioch !! rowniez zaluje ze sie nie znalazlysmy z Olimpia w grupie! ale coz , zeby dostac sie do finalow trzeba pokazac klase i wole walki! wygra ta druzyna, ktora nie oleje sobie zadnego meczu i bedzie walczyla o kazda pilke ! w grupie tzw smierci kazdy moze wygrac z kazdym, ja licze ze moja druzyna dostanie sie do finalow! zycze wszystkim powodzenia i do zobaczenia w piekle :P !!! :)

mimek

półfinał

Postautor: mimek » 30 kwietnia 2005, 14:04

nie wolno lekceważyz Bytomia i sks-u 12 warszawa . Słyszałam ,ze to zupełnie niezłe ekipy. Wisła do boju!!!!!!!!!

pazdzioch

polfinaly :P

Postautor: pazdzioch » 30 kwietnia 2005, 19:01

dobre siekiera :) masz calkowita racje :P wygra najlepszy :) a masz racje olimpia nasz odwieczny rywal :) i tez mam nadzieje ze sie spotkamy w finale :) pozdrawiam :)

Seba
Oldboy

Re: polfinaly :P

Postautor: Seba » 01 maja 2005, 16:09

pazdzioch pisze:(...) spotkamy w finale :)

Trzymam za słowo!!! POWODZENIA Osa:) Do zobaczenia w finałach... o ile my awansujemy;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

pazdzioch

polfinaly :)

Postautor: pazdzioch » 01 maja 2005, 16:36

Seba ja tez 3mam cie za slowo :) i postaramy sie baaaaardzo :) i chcialabym zebysmy grali z olimpia o mistrzostwo :) zycze tego wam i nam :) ajjjj :P

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 maja 2005, 17:03

Jak już wejdziemy do finału, to jakoś się dogadamy... pokombinujemy... żeby o złoto zagrały dwa zespoły na "O" :lol: ;) Tylko ciiiiiiii... bo się wyda :) hehe

pazdzioch

polfinaly

Postautor: pazdzioch » 01 maja 2005, 17:16

hehe ok :) to sie dogadamy jakos :P :) bedzie na co popatrzec jak bedzie taki final :) heh

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 maja 2005, 22:52

:) Wiadomo.. i mam też nadzieję, że może z Gdyni w wolnej chwili uda Wam się kilka słów przekazać w jakiś sposób na KKForum o tym, jak Wam tam się wiedzie. Bo półfinał, jak się można było spodziewać, Osa rozgrywać będzie nad morzem (zazdroszczę.. hihi). My jedziemy do Krakowa... też ładne miasto ;)

Pozdrowionka Osanki:)

pazdzioch

polfinaly :P

Postautor: pazdzioch » 02 maja 2005, 18:27

hehe :) jak znajde w gdyni jakas kafejke to napisze jak nam idzie :P ty tez napisz :) ej a gra teraz w olimpii Weronika Idczak ?? bo ona jest rocznik 89 ale czy gra w juniorkach ?? hmmm :P jak tak i masz z nia kontakt to pozdrow ja ode mnie :) heh i pozdro dla was syskich z olimpii :P ajjj :p

Seba
Oldboy

Re: polfinaly :P

Postautor: Seba » 02 maja 2005, 22:53

pazdzioch pisze:hehe :) jak znajde w gdyni jakas kafejke to napisze jak nam idzie :P

Super! Będziemy mieli informacje z pierwszej ręki;) Oby pomyślne... dla nas i dla Was:)

pazdzioch pisze: ty tez napisz :)

Loooozik:) Jeśli nawet nie uda się z Krakowa osobiście, to na bank będę wysyłał komuś eski, żeby umieścił wyniki na KKForum! Będziemy trzymać rękę na pulsie;) hehe

pazdzioch pisze:ej a gra teraz w olimpii Weronika Idczak ?? bo ona jest rocznik 89 ale czy gra w juniorkach ?? hmmm :P jak tak i masz z nia kontakt to pozdrow ja ode mnie :) heh i pozdro dla was syskich z olimpii :P ajjj :p

Wera... wiadomo, że gra!:) I to całkiem, całkiem... hehe... a będzie jeszcze lepiej! Oczywiście, że pozdrowię ... jak tylko zdrówko pozwoli mi wpaść na trening Olimpii :? No i bardzo DZIĘKUJĘ w imieniu wszystkich Olimpiaków za pozdrowienia! DO ZOBACZENIA na finałach:) Powodzenia!

pazdzioch

niedaleka przyszlosc :P

Postautor: pazdzioch » 03 maja 2005, 16:11

:) a to szybko wracaj do zdrowia :) wiec beda wiadomosci z pierwszej reki :) super :) tylko teraz trzeba sie zabrac do roboty i oczekiwac 13 maja :P heh :) juz teraz nie moge sie doczekac :P heh papatki ajjj :)

pazdzioch

greetings

Postautor: pazdzioch » 04 maja 2005, 20:15

yyy wiec tak: pozdrawiam Ole P #9 z mojej druzyny bo mnie prosila :P heh a wiec : Pozdrowienia Ola for you :) sle wasz ukochany pazdzioszek :) ajjj :P

pazdzioch

greetings one more time

Postautor: pazdzioch » 04 maja 2005, 20:19

poprawka: Pozdro dla Oli P #9 sle Paździoszek #4 :P ajjjjj :) jedziemy po zioło :P już nie długo :P ajj :P

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 maja 2005, 00:51

:) No to ja się dołączę do pozdrowień dla obu numerków - #4 i #9 :) Oli i Paździoszka... to już za tydzień ;) DACIE RADĘ!:)

pazdzioch

greetings :)

Postautor: pazdzioch » 06 maja 2005, 14:54

no to juz za rowny tydzien :P ajjj nie moge sie doczekac :) a ja pozdro Seba takze dla ciebie :) ajjj :) dozobaczenia na finalach :) heh ajjj :P

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”