Ostatni raz w tym sezonie!
Moderator: Moderatorzy
BasketFan pisze:A były jakieś rozmowy ze sponsorami? Co proponowali?
Osobiście nie wyobrażam sobie żeby kibice na sali krzyczeli "Polfa,Polfa".
Wyglądałoby to jak gówno w kadzi z pączem.
Rozmowy były i to nie jeden raz ale nic z nich nie wynikało - jak zwykle.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
BasketFan pisze:A były jakieś rozmowy ze sponsorami? Co proponowali?
Osobiście nie wyobrażam sobie żeby kibice na sali krzyczeli "Polfa,Polfa".
Wyglądałoby to jak gówno w kadzi z pączem.
Rozmowy były i to kilka razy. Jakie propozycje dostaliśmy???
Hmmm.... brzmiało to mniej więcej tak: "Jak będzie krzyczeć 'Polfa', to wtedy my MOŻE załatwimy wam koszulki i bęben". Więc o czym tu dyskusja???
Kibice raczej nie będą krzyczeć "polfa"
Jeśli zaś chodzi o szaliki i inne gadżety. Zawsze wszystko robiliśmy własnymi siłami. Własne wzory, własne pieniądze. Powiem wiecej, tak będzie dalej. Od pewnego czasu myslę poważnie nad zamówieniem szalików. Sądzę że z pomocą Kowalika i Gienka uda się ten plan zrealizować.
Prawda jest taka, że nie ma się co oglądać na sponsorów. Oni nam nie pomogą!!! Musimy działać sami!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:
Rozmowy były i to kilka razy. Jakie propozycje dostaliśmy???
Hmmm.... brzmiało to mniej więcej tak: "Jak będzie krzyczeć 'Polfa', to wtedy my MOŻE załatwimy wam koszulki i bęben". Więc o czym tu dyskusja???
Kibice raczej nie będą krzyczeć "polfa". Nasi młodzi mają już zakodowane, że BYŁ, BĘDZIE I JEST - ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS!!!
Jeśli zaś chodzi o szaliki i inne gadżety. Zawsze wszystko robiliśmy własnymi siłami. Własne wzory, własne pieniądze. Powiem wiecej, tak będzie dalej. Od pewnego czasu myslę poważnie nad zamówieniem szalików. Sądzę że z pomocą Kowalika i Gienka uda się ten plan zrealizować.
Prawda jest taka, że nie ma się co oglądać na sponsorów. Oni nam nie pomogą!!! Musimy działać sami!!!
A myślisz, że jest sens załatwiać jakieś szaliki
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:
A myślisz, że jest sens załatwiać jakieś szaliki![]()
![]()
Pewnie że jest!!!! Nasi młodzi sami tego nie zorganizują, trzeba im w tym pomóc.
Uważam, że należy działać. Widziałes sam co wczoraj na piłce było. Chłopaki mają zapał i chęci.
A poza tym, przecież nie będziemy bezczynnie stać i się przyglądać tak jak Edzia!!!

Szymon pisze:Edzia pisze:Tylko widzisz, rzecz w tym że sponsorzy zaoferują koszulki, bębny itepe ze swymi logo. A to już prawdziwa tragedia i hańba dla kibiców.
Wiesz co??? Jak nie masz pojęcia o co chodzi w tym temacie, to się zamknij i nie zabieraj głosu !!!!
wyluzuj bo będzie ban
Do Edzi tak się odzywac nie ładnie
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Szymon pisze:Edzia pisze:Tylko widzisz, rzecz w tym że sponsorzy zaoferują koszulki, bębny itepe ze swymi logo. A to już prawdziwa tragedia i hańba dla kibiców.
Wiesz co??? Jak nie masz pojęcia o co chodzi w tym temacie, to się zamknij i nie zabieraj głosu !!!!
wyluzuj bo będzie ban![]()
Do Edzi tak się odzywac nie ładnie![]()
A kim Ty jesteś, żeby mi mówić jak mam się odzywać do Edzi???
Nie chcę być brutalny, ale to nie Twój problem więc to Ty wyluzuj i sie nie wcinaj!!!

Szymon pisze:KIBIC pisze:Szymon pisze:Edzia pisze:Tylko widzisz, rzecz w tym że sponsorzy zaoferują koszulki, bębny itepe ze swymi logo. A to już prawdziwa tragedia i hańba dla kibiców.
wyluzuj bo będzie ban![]()
Do Edzi tak się odzywac nie ładnie![]()
A kim Ty jesteś, żeby mi mówić jak mam się odzywać do Edzi???
Nie chcę być brutalny, ale to nie Twój problem więc to Ty wyluzuj i sie nie wcinaj!!!
Coś Ty się taki nerwowy zrobił