Agnieszka Jaroszewicz
Moderator: Moderatorzy
-
mlody kibic
ja se mysle ze Jaroszewicz powinna jeszcze chyba u nas pograc se troche. ona nie jest zla i jak sie dobrze skupi to bedzie jeszcze lepsza. chcialem tez powiedziec ze jest bardzo ladna dziewczyna i razem z naszom najladniejsza Alicja powinna grac u nas bardzo dlugo! chalem sie zapytac czemu tu zadnych zdjec niema? przecie powinny byc zdjecia takich slicznych koszykareczek jak Jaroszewicz i Pewrlinska. moze ktos cos zrobi zeby sie zdjecia jakis pojawily.
A ja to zdjęcie z autografem wygrałem (chmmm zostałem laureatem) w konkursie na "najpiękniejszą i najsympatyczniejszą" w śp "Baskecie"...
Ps. Anegdota - pamiętam, że długo mi nic nie przysyłali (a to była nagroda-niespodzianka) i jak w końcu dotarło to zdjęcie, to (Skowroński) z tłumaczeniem że długo nie było okozji do wzięcia autografu... Pamiętam, że powiedzałem iż spoko mogli mi przysłać puste (a nie via Lublin) to bym sobie Guśkę poprosił o podpisik - w końcu widywałem ją wtedy gdzieś tak z 10x na tydzień...

Ps. Anegdota - pamiętam, że długo mi nic nie przysyłali (a to była nagroda-niespodzianka) i jak w końcu dotarło to zdjęcie, to (Skowroński) z tłumaczeniem że długo nie było okozji do wzięcia autografu... Pamiętam, że powiedzałem iż spoko mogli mi przysłać puste (a nie via Lublin) to bym sobie Guśkę poprosił o podpisik - w końcu widywałem ją wtedy gdzieś tak z 10x na tydzień...
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Chyba rok 94 wtedy poznałem Gusię i dała mi na pamiątkę, chyba nie sądziłeś ze zamieszce jej zdjęcie w koszulce Polfy...Kowalik pisze:Mikey skąd Ty to zdjęcie wyciągnąłeś![]()
![]()
Ale mogłes zamieścić jakieś zdjęcie "po cywilnemu"!! A Ty od razu musiałeś w stroju ŁKSu. Ekkkhhh.... Mikey, Mikey.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
A Mikey, może masz jeszcze jakieś fajne Gusi albo Edzi (z ełksy, ale nietylko). Jak tak, to może prześlij mi mail'em? Będę zobowiązana
PSik. Simon, jak Ty jeszcze tesh cosik masz, to ja również chętnie przyjmę
Z góry, z dołu i z obu boków bardzo Wam dziękuję chłopaki!!!!
PSik. Simon, jak Ty jeszcze tesh cosik masz, to ja również chętnie przyjmę
Z góry, z dołu i z obu boków bardzo Wam dziękuję chłopaki!!!!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"