Po 1 kw: AZS Jelenia Góra - SMS Łomianki 13:13
info: Mario
AZS Jelenia Góra - SMS Łomianki 71:54
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
AZS Jelenia Góra - SMS Łomianki 71:54
Ostatnio zmieniony 07 maja 2005, 18:51 przez Hersi, łącznie zmieniany 1 raz.
wlasnie wrocilem z meczu siedzia dal du.....y jak zawsze. przesada naprawde sedziowie zepsuli widowisko
co do meczu ??? hmmmmm gratulacje dla jeleniej aczkolwiek jestem za sms-em mam dzieje ze dzisiaj bo juz po polnocy Warszawianki pokaza na co je stac
POzdrawiam Kierowce(Maria) Szatana hehe to sie nazywa powrot do BRZEGU
Pozdrowienia rowniez dla Siostry Pietrzak
hehi dla wszystkich innych

Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Właśnie wróciłem z 1 dnia turnee po Jeleniej Górze
Wyprawa - spontan
Jeśli chodzi o sam mecz to w roli głównej wystąpili dwaj panowie w szarych sweterkach, to co dziś gwizdali to było prawdziwe przegięcie... Niesamowici drukarze! Walka na boisku często w parterze, dziewczyny obu drużyn walczyły do upadłego. Ciężko było dostrzec jakąkolwiek realizację założeń taktycznych. Przyczynę porażki SMSu upatrywałbym w braku pomysłu na zatrzymanie Małaszewskiej, która raz po raz wchodziła pod kosz (rzucając za każdym razem prawą ręką z 'kelnera') i zdobywała łatwe punkty. Dwie celne trójki Myćki w ważnych momentach i praktycznie po meczu. Dobrze w zespole z Łomianek zaprezentowały sie Lecia, Jujka i Bąbel. Zespół SMSu wspierany był dopingiem przez brzesko-wrocławskie gardełka
Jutro powtórka? Czemu nie. Pozdro Młody, Jarek, Andrzej, Machcyś, Martyna, Madzia (i Ania) P. Jutro kilka fotek z naszego wypadu 
..you got to lose, to know how to win..
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”