Grzegorz Szajek nowym trenerem AZS-u Poznań.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Grzegorz Szajek nowym trenerem AZS-u Poznań.

Postautor: Mytek » 07 maja 2005, 08:56

wczoraj na spotkaniu konczacym sezon akademiczek z poznania zostal im niespodziewanie przedstawiony nowy trener. zgodnie z oczekiwaniamyi zostal nim Grzegorz Szajek, wczesniej zwiazany z Olimpią, Quay'em/AZS a ostatnio Ostrovią Ostrów. informacja pochodzi z Głosu Wielkopolskiego. szersze informacje z pewnoscia posiada Łukasz Z. czekamy :D
reloaded :]

FKK

Postautor: FKK » 07 maja 2005, 10:36

Quay sie rozleciał! Ostrovia w 1 lidze! Czyzby to ostatni sezon AZSu Poznań w ekstraklasie?! :( :lol:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 07 maja 2005, 10:40

Doświadczenie koleś ma na pewno duże. Teraz tylko pytanie czy to wykorzysta odpowiednio. To raczej było pewne, że on zostanie trenerem AZS-u więc wielkiej niespodzianki nie ma :wink:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 maja 2005, 11:45

mati pisze:Doświadczenie koleś ma na pewno duże. Teraz tylko pytanie czy to wykorzysta odpowiednio. To raczej było pewne, że on zostanie trenerem AZS-u więc wielkiej niespodzianki nie ma :wink:

wielkiej nie ma ale niespodzianka bylo to szajek pojawil sie juz wczoraj na przyjeciu....

...mam nadzieje ze to nie jest ostatni sezon AZSu w extraklasie :D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 maja 2005, 17:59

FKK pisze:Quay sie rozleciał! Ostrovia w 1 lidze! Czyzby to ostatni sezon AZSu Poznań w ekstraklasie?! :( :lol:

Chcialbys kolego chcialbys 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2005, 18:35

Mytek pisze:wielkiej nie ma ale niespodzianka bylo to szajek pojawil sie juz wczoraj na przyjeciu....

Hmmm... przecież o osobie Grzegorza na stanowisku trenera AZSu mówiło się w Poznaniu już od ładnych kilku miesięcy. Trudno więc mówić o jakiejkolwiek niespodziance. Zresztą trener ten już przed oficjalnym ogłoszeniem informacji rozpoczął pewne działania - na przykład jako pierwsza osoba związana z AZSem pojawił się na meczu Olimpii (podczas ćwierćfinałów MPJ), by przyglądać się jak sie prezentują potencjalne następczynie pierwszego składu ekstraklasowego.

POWODZENIA Panie Trenerze! :) Oby nawiązał Pan do sukcesów odnoszonych z Olimpią w latach 90-tych!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 07 maja 2005, 19:52

FKK pisze:Quay sie rozleciał! Ostrovia w 1 lidze! Czyzby to ostatni sezon AZSu Poznań w ekstraklasie?! :( :lol:

ale ty chlopie prymitywny jestes!! :x

Gość

Postautor: Gość » 07 maja 2005, 21:08

Seba pisze:
Mytek pisze:wielkiej nie ma ale niespodzianka bylo to szajek pojawil sie juz wczoraj na przyjeciu....

Hmmm... przecież o osobie Grzegorza na stanowisku trenera AZSu mówiło się w Poznaniu już od ładnych kilku miesięcy. Trudno więc mówić o jakiejkolwiek niespodziance. Zresztą trener ten już przed oficjalnym ogłoszeniem informacji rozpoczął pewne działania - na przykład jako pierwsza osoba związana z AZSem pojawił się na meczu Olimpii (podczas ćwierćfinałów MPJ), by przyglądać się jak sie prezentują potencjalne następczynie pierwszego składu ekstraklasowego.

POWODZENIA Panie Trenerze! :) Oby nawiązał Pan do sukcesów odnoszonych z Olimpią w latach 90-tych!

tu sie zgodze z Seba. Juz bardzo dawno slyszalem o tym ze od nowego sezonu stanowisko trenera w AZS obejmie Grzegorz Szajek.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 07 maja 2005, 21:10

Ten wpis to moj. Sorki ale zapomnialem sie zalogowac......

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 maja 2005, 21:10

z ta niespodzianką to mi chodzilo tylko o to ze niespodzianką bylo jedynie to ze Szajek pojawil sie juz wczoraj....to ze trnenerem zostal Szajek nie jest dla mnie juz zaskoczeniem....

Gość

Postautor: Gość » 08 maja 2005, 09:29

Mytek pisze:z ta niespodzianką to mi chodzilo tylko o to ze niespodzianką bylo jedynie to ze Szajek pojawil sie juz wczoraj....to ze trnenerem zostal Szajek nie jest dla mnie juz zaskoczeniem....

wiadomo bylo ze pojawi sie na zakonczeniu

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 08 maja 2005, 11:23

Mytek pisze:z ta niespodzianką to mi chodzilo tylko o to ze niespodzianką bylo jedynie to ze Szajek pojawil sie juz wczoraj....to ze trnenerem zostal Szajek nie jest dla mnie juz zaskoczeniem....

Zaskoczenie że się pojawił na uroczystym zakończeniu? :shock:
Przecież to chyba logiczne...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 maja 2005, 11:44

MirU <poznań> pisze:

powoluje sie na gazete. :D
Ostatnio zmieniony 08 maja 2005, 15:59 przez Mytek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 08 maja 2005, 15:34

Wydaje mi sie to logiczne, że przybył na to spotkanie. Proponuję dzienniakrzom w Poznaniu jakis wywiad- ciekawy jestem co ma Szajo do powiedzenia :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 08 maja 2005, 22:45

Mytek pisze:
MirU <poznań> pisze:

powoluje sie na gazete. :D

Jeszcze pewnie na Głos i może Wiesława? :P

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”