AZS Jelenia Góra - SMS Łomianki (2 mecz) 91:84
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
AZS Jelenia Góra - SMS Łomianki (2 mecz) 91:84
Po 1 kw: AZS Jelenia Góra - SMS Łomianki 20:15
info: Mario
info: Mario
Ostatnio zmieniony 08 maja 2005, 18:50 przez Hersi, łącznie zmieniany 1 raz.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Dzis jak myslalem walka byla bardziej wyrownana gdy sms objol prowadzenie bylem przekonany ze pojdzie za ciosem ale jednak stalo sie inaczej(a szkoda) co do sedziow byo lepiej niz wczoraj ale tez bledy ogromne
moim zdaniem zaden z tych 2 zespolow nie ma szans bytu w ekstraklasie no chyba ze beda duze inwestycje( w co watpie) ale ale ... badzmy dobrej mysli.
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
ja tak samo jak Młody właśnie wróciłem z meczu, który stał na dużym poziomie...emocje robily swoje....
Gratuluje Jeleniej Górze, ale i tak jak wygracie 3 mecz z SMS lub następny i wejdziecie dalej to nie widze dla was przyszlości...po pierwsze hala (okropna), a po drugie z czym do ludzi. No, ale jeśli kasa będzie to może lepiej będzie niż Ostrów. Gratuluje dziewczyna z SMS za walke i pokazanie pięknej koszykówki, który był na dużym poziomie. Świetne akcje Lecia, Ania P. oraz świetne rzucy za 3 lub 1 na 1. Naprawde podobało mi się!! I zostaje ostatnia sprawa sędziowie....naprawde bez komentarza...:/
...w.w.j.d.?...
steve_bramkarz pisze:ja tak samo jak Młody właśnie wróciłem z meczu, który stał na dużym poziomie...emocje robily swoje....Gratuluje Jeleniej Górze, ale i tak jak wygracie 3 mecz z SMS lub następny i wejdziecie dalej to nie widze dla was przyszlości...po pierwsze hala (okropna), a po drugie z czym do ludzi. No, ale jeśli kasa będzie to może lepiej będzie niż Ostrów. Gratuluje dziewczyna z SMS za walke i pokazanie pięknej koszykówki, który był na dużym poziomie. Świetne akcje Lecia, Ania P. oraz świetne rzucy za 3 lub 1 na 1. Naprawde podobało mi się!! I zostaje ostatnia sprawa sędziowie....naprawde bez komentarza...:/
nie gadaj ty tez byles na tym meczu
MARAS pisze:O sali slyszalem ze jest gierkowska a kibice rzucaja miesem.
Ale to nie przeszkadza aby wchodzili do TBL, jestem za Jelenia bo wtedy pojade w przyszlym sezonie ta "piekna" hale obejrzec!![]()
ojj piekna hala piekna
pozdrawiam mlodego kibica z garnkiem
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mlody pisze:steve_bramkarz pisze:ja tak samo jak Młody właśnie wróciłem z meczu, który stał na dużym poziomie...emocje robily swoje....Gratuluje Jeleniej Górze, ale i tak jak wygracie 3 mecz z SMS lub następny i wejdziecie dalej to nie widze dla was przyszlości...po pierwsze hala (okropna), a po drugie z czym do ludzi. No, ale jeśli kasa będzie to może lepiej będzie niż Ostrów. Gratuluje dziewczyna z SMS za walke i pokazanie pięknej koszykówki, który był na dużym poziomie. Świetne akcje Lecia, Ania P. oraz świetne rzucy za 3 lub 1 na 1. Naprawde podobało mi się!! I zostaje ostatnia sprawa sędziowie....naprawde bez komentarza...:/
nie gadaj ty tez byles na tym meczuhehe
taaaaaaaaaa byłem
...w.w.j.d.?...
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:O sali slyszalem ze jest gierkowska a kibice rzucaja miesem.
Ale to nie przeszkadza aby wchodzili do TBL, jestem za Jelenia bo wtedy pojade w przyszlym sezonie ta "piekna" hale obejrzec!![]()
według mnie będzie przeszkadzała....są przecież jakieś zasady co do hali, musi spełniać jakieś wymogi...no, ale jak wejda to zawsze moga się przenieść do innej lepszej tam gdzie gra Vitaral Jelenie Góra w piłke ręczna
...w.w.j.d.?...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”