Przed meczem: AZS Poznań vs kibice AZS Poznań ()

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Przed meczem: AZS Poznań vs kibice AZS Poznań ()

Postautor: Mytek » 06 maja 2005, 14:52

wszystkich zainteresownych zawiadamiam ze termin meczu nie jest jeszcze ustalony, gdyz nadal trwaja "zawilosci trenerskie", jednak w ciagu najblizszych dni wszystko co do terminu sie powinno wyjasnic. temat zakladam z powodu duzego zainteresowania ta sprawą wsrod kibicow :)
a zatem narazie mozemyu jeszcze troche potrnenowac :D

PS: ostatnie informacje sa jak najbardziej aktualne, wiec prosze mnie nie nagabywać kazdego dnia....... 8) :D

PS2: prosze o ustalenie pierwszej piatki :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 09 maja 2005, 18:24 przez Mytek, łącznie zmieniany 2 razy.
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 maja 2005, 21:17

Daje nagane zespolowi kibiców AZSu gdyz na dzisiejszym treningu stawili sie tylko Maras i Wrona! Tozto skandal!

Moja pierwsza piatka:

Zarzyna- Maras-Miru-Wrona-Bury

:lol: :lol: Mytek masz kontuzje wiec nie mozesz sie przeciazac
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 maja 2005, 21:43

MARAS pisze:Daje nagane zespolowi kibiców AZSu gdyz na dzisiejszym treningu stawili sie tylko Maras i Wrona! Tozto skandal!

Moja pierwsza piatka:

co do domniemanej nagany: mowilem ze mnie nie bedzie bo mam duzo nauki. to ze niektorzy maja wolne, to nie znaczy ze reszta ma wolne....

do twojej 1st piatki: kontuzja nie jest tak straszna, do wesela(meczu) sie zagoi!!

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 07 maja 2005, 10:11

MARAS pisze:Daje nagane zespolowi kibiców AZSu gdyz na dzisiejszym treningu stawili sie tylko Maras i Wrona! Tozto skandal!

Moja pierwsza piatka:

powiedzialem ci ze mnie nie bedzie wiec bez pretensji prosze!!!!!!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 07 maja 2005, 11:08

Myśle Mytek że nie tylko z powodu nauki wczoraj nie mogłeś potrenować ale masz jeszcze jeden problem.....A co do wolnego czasu to nie wiem czy pamietasz jak z tobą rozmawiałem w autobusie i mówiłeś że ty czasu masz dużo i ze każdy termin czy to treningu czy meczu zawsze tobie bedzie odpowiadał...Bo ty masz "zawsze czas" ale coś ci tego czasu ostatnio brakuje.....
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 maja 2005, 11:33

Wrona pisze:Myśle Mytek że nie tylko z powodu nauki wczoraj nie mogłeś potrenować ale masz jeszcze jeden problem.....A co do wolnego czasu to nie wiem czy pamietasz jak z tobą rozmawiałem w autobusie i mówiłeś że ty czasu masz dużo i ze każdy termin czy to treningu czy meczu zawsze tobie bedzie odpowiadał...Bo ty masz "zawsze czas" ale coś ci tego czasu ostatnio brakuje.....

Wrona, ty mnie to nie pouczaj. jak sie jest na 100diach to przez wiekszosc semestru ma sie wole, pełna laba(no praiwe pełna :wink: ), ale gdy zaczyna zblizac sie sesja i zaczynaja sie zaliczenia. wtedy pojedynczy egzamin mozna porownac do matury, a Ty matury nie zdawales jeszcze wiec nie wiesz jak duzy moze byc objetosciowo taki egzamin. wniosek: poprzednio, zgadza sie mialem czas prawie zaszwe, no ale teraz sytuacja sie zmieniła, musze zarezerwowac sobie troche czsu na nauke jesli chce dalej byc studentem :) a co do meczu to nie bojcie sie: bede :D

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 07 maja 2005, 13:14

A gdzie odbędzie sie ten mecz? Moze szukacie jakichś wzmocnień? :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: Yo

Postautor: Mytek » 07 maja 2005, 13:34

DaRiO pisze:A gdzie odbędzie sie ten mecz? Moze szukacie jakichś wzmocnień? :D

wzmocnienia zawsze mile widziane :) trenujemy sobie czasem na TKKFie, ale kiedy bedzie mecz i gdzie(tzn: gdzies na sali) to dowiem sie dopiero od BKT :)
jutro bedzie chyba tez jakis"trening" wiec mozemy sie umowic :D

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 07 maja 2005, 19:36

Tylko chcialem przypomniec co niektorym ze na meczu mieli grac tylko czlonkowie KK AZS-u!!!!!!!!!!
Mytek ja nie mozesz sie umowic to moze faktycznie niech zrobi to moze ktos inny!!!! ale jesli jest tak jak mowiles to wporzadku!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 maja 2005, 20:18

MirU <poznań> pisze:Z tego co się dowiedziałem to sie Mytek nie możesz poprostu jakoś dogadać z Beatą bo Ci terminy nie pasują - więc może ktoś inny zacznie załatwiać tą sprawe

przeciez kurde pisze ze termin dostane smsem od Krupy! i ja nie przekladam terminu tego meczu bo nie znam jeszcze tego terminu! czy to tak trudnio zrozumiec???z reszta jak go poznam to ge nie bede przekladal, bo to my musimy sie dostosowac do treningow koszykarek!!! wiec jak ja moge lawirować miedzy terminami? NIE MOGE!!! i wypraszam sobie takie pisanie ze "nie moge sie dogadac z Beata Krupska bo mi terminy nie pasuja". BZDURA. NIE MA JESZCZE ZADNYCH TERMINOW!!!!!a jesli beda to nie bede ich przekladal!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 maja 2005, 15:08

UWAGA :!: jutro we wtorek 10,05,2005 orgganizujemy trening o godz. 18.00, wstepnie na obiektach TKKF-u, jednak zalenie od pogody w razie potrzeby sie gdzies przetransportujemy. :)

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 09 maja 2005, 15:14

Mytek pisze:UWAGA :!: jutro we wtorek 10,05,2005 orgganizujemy trening o godz. 18.00, wstepnie na obiektach TKKF-u, jednak zalenie od pogody w razie potrzeby sie gdzies przetransportujemy. :)

mytek z góry mowie mnie nie bedzie, jeszcze sie kuruje i nie moge grac na dworze ale na mecz bedzie ok!!! mam pytanko czy ten mecz bedzie na chwialce czy w arenie??? :roll:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 maja 2005, 15:21

MAJOREK pisze:
Mytek pisze:UWAGA :!: jutro we wtorek 10,05,2005 orgganizujemy trening o godz. 18.00, wstepnie na obiektach TKKF-u, jednak zalenie od pogody w razie potrzeby sie gdzies przetransportujemy. :)

mytek z góry mowie mnie nie bedzie, jeszcze sie kuruje i nie moge grac na dworze ale na mecz bedzie ok!!! mam pytanko czy ten mecz bedzie na chwialce czy w arenie??? :roll:

bede wiedzial dzis wieczorem.

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 09 maja 2005, 17:17

co do treningu to bede na 99%, co do meczu to bede na 150% :) Pozdro

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 maja 2005, 18:22

niestety w tę srode mecz sie nie odbedzie. powody: sparing oraz zawody. dalsze szczegoly bezposrednio u mnie.
mecz bedzie byc moze w przyszlym tygodniu, wtedy mam sie skonntakowac...

bylbym zapomnial: mamy trenować!!

Wróć do „AZS Poznań”