a zatem narazie mozemyu jeszcze troche potrnenowac
PS: ostatnie informacje sa jak najbardziej aktualne, wiec prosze mnie nie nagabywać kazdego dnia.......
PS2: prosze o ustalenie pierwszej piatki
MARAS pisze:Daje nagane zespolowi kibiców AZSu gdyz na dzisiejszym treningu stawili sie tylko Maras i Wrona! Tozto skandal!
Moja pierwsza piatka:
Zarzyna- Maras-Miru-Wrona-Bury
![]()
Mytek masz kontuzje wiec nie mozesz sie przeciazac
Wrona pisze:Myśle Mytek że nie tylko z powodu nauki wczoraj nie mogłeś potrenować ale masz jeszcze jeden problem.....A co do wolnego czasu to nie wiem czy pamietasz jak z tobą rozmawiałem w autobusie i mówiłeś że ty czasu masz dużo i ze każdy termin czy to treningu czy meczu zawsze tobie bedzie odpowiadał...Bo ty masz "zawsze czas" ale coś ci tego czasu ostatnio brakuje.....
DaRiO pisze:A gdzie odbędzie sie ten mecz? Moze szukacie jakichś wzmocnień?
MirU <poznań> pisze:Z tego co się dowiedziałem to sie Mytek nie możesz poprostu jakoś dogadać z Beatą bo Ci terminy nie pasują - więc może ktoś inny zacznie załatwiać tą sprawe
Mytek pisze:UWAGAjutro we wtorek 10,05,2005 orgganizujemy trening o godz. 18.00, wstepnie na obiektach TKKF-u, jednak zalenie od pogody w razie potrzeby sie gdzies przetransportujemy.
MAJOREK pisze:Mytek pisze:UWAGAjutro we wtorek 10,05,2005 orgganizujemy trening o godz. 18.00, wstepnie na obiektach TKKF-u, jednak zalenie od pogody w razie potrzeby sie gdzies przetransportujemy.
mytek z góry mowie mnie nie bedzie, jeszcze sie kuruje i nie moge grac na dworze ale na mecz bedzie ok!!! mam pytanko czy ten mecz bedzie na chwialce czy w arenie???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości