Pierwsza liga ,,na zapisy,,!!!

Wiadomości z niższych lig

Moderator: Moderatorzy

jezzzzzzzzuuuu

Postautor: jezzzzzzzzuuuu » 11 maja 2005, 21:30

Nie moge tego sluchac/czytac/ Seba decyduje o polityce personalnej w klubie-haha ,on na 100% wie ,ze Szajek nie bedzie chcial ogrywac w I lidze dziewczyn spoza trzonu!!.Ktos tam bedzie sie spotykac z prezesami ,ktos inny wymysla inne warianty. Skoro Poznan /Seba/jest taki na biezaco to niech zapyta co na ten SUPER POMYSL mowi Swarzedz ,Muks , Leszno, Bydgoszcz, Torun, Filar , J.Gora, Mos Wroclaw, Warszawa/Wolomin/Bialystok a Najlepiej to niech sam Seba gra sobie w regionalnej/czyt. podworkowej/ bo wyzej wymienione zespoly NAPEWNO tam nie zagraja!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 maja 2005, 21:36

Z Jezuuuuuuuuusem nie rozmawiam z zasady :lol: Spróbuj pochodzić po wodzie, bo mam pewne wątpliwości... :lol: No chyba, że to tylko jakiś tchórz się podszywa bojąc się podpisać ...

Ps. Nawet już wiem jaki to tchórz - ten sam co zwykle :) Czyli osoba występująca tu pod chyba juz dwudziestoma nickami... gratuluję zwielokrotnienia osobowości :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

jezzzzu

Postautor: jezzzzu » 11 maja 2005, 22:14

nadal czytanie ze zrozumieniem to twoj problem. Nadal nic nie rozumiesz tak wiec moja rada: trabka, beben i na trybuny ..Olimpia,Olimpa ,Olimpia olele ole nie damy sie!!! ja pytalem tylko/skoro znasz sie na wszystkim/ czy znasz opinie wymienionych przeze mnie klubow-nic wiecej ? Ole ole ole ...nie damy sie :))

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 maja 2005, 22:24

W końcu się zdecydowałeś na jedną osobowość... widać test z chodzeniem po wodzie się powiódł...

A teraz odpowiedz... nie potrafisz zrozumieć jednej prostej sprawy - ja mówię to, co myślę ze swojego punktu widzenia! Czy tak trudno zrozumieć, że ktoś może mieć inne zdanie niż Twoje i przedstawia na potwierdzenie tej opinii argumenty? Napisałem już WIELOKROTNIE, że rozumiem i akcpetuję, że ktoś ze swojego punktu widzenia patrzy na pewne sprawy inaczej... Ale widać przerosło Cię zrozumienie CZEGOKOLWIEK. Po co się więc pytasz tu na KKForum o zdanie na ten temat, jeśli nie potrafisz uszanować wyrażenia innego poglądu niż Twój? A o tym, co myślą inni raczej trudno się wypowiadać, gdy się nimi nie jest czyż nie? Mogę natomiast pisać to, co myślę JA. Tak też czynię...

Próby obrażania mnie na Twój prostacki sposób w tym temacie nic nie zmienią... ale doceniam to, że w końcu wybrałeś stały nick, by podpisywać swoje zdanie - to już krok w stronę kulturalności... jeszcze wiele Ci brakuje, ale myślę, że dasz radę :)

jezzzzzzu

Postautor: jezzzzzzu » 11 maja 2005, 22:53

To nie nick tylko okrzyk!! Bo to wlasnie ty nie dopuszczasz innych do wyrazenia swojej opini i z uporem maniaka powtarzasz: Olimpia ,Olimpia..
i kto by nie napisal to i tak ty bedziesz mowil : Olimpia .Olimpia.... cala nadzieja dla Olimpii to liga regionalna!!!!! ale zrozum wreszcie chlopie ,ze juz wszyscy wiemy ,ze dla Olimpii to ostatnia deska ratunku a dla aktualnych I ligowcow to gwozdz do trumny i jak ktos sie odezwie to nie zbijaj tego glosu swoimi argumentami: Olimpia ,Olimpia..... to jakby 14:1 dla I ligi w dotychczasowym ksztalcie. A tak w tajemnicy ...... to nie bedzie zadnej ligi regionalnej -chyba ,ze II liga wiec sie szykuj!!! Olimpia ,OLimpia !!! Ole ole ole ,nie damy sie !!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 maja 2005, 22:56

jezzzzzzu pisze:(...)Olimpia ,OLimpia !!! Ole ole ole ,nie damy sie !!!!!

Ćwicz, cwicz... każde gardło się przyda :)

To znaczy, że nadal nie zrozumiałeś? Pytasz się co ja myślę, a jak piszę co, to okazuje się, że zrozumieć i zaakceptować z odrobiną kultury już tego nie potrafisz, a jedyne na co Cię stać to prostacki ton... cóż.. szkoda.

Pozdrawiam i życzę, by tym razem pieniędzy starczyło do końca sezonu.

jezzzzuuuuuuuu

Postautor: jezzzzuuuuuuuu » 11 maja 2005, 23:01

Byles ,jestes i bedziesz kibolkiem i niech tak zostanie: Olimpia,Olimpia!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 11 maja 2005, 23:04

jezzzzuuuuuuuu pisze:Byles ,jestes i bedziesz kibolkiem i niech tak zostanie: Olimpia,Olimpia!!!!

:lol: :lol: :lol:

Wróć do „I/II liga”