Muminek pisze:Weronika Papiernik w VBW Gdynia
Kombinacje coś w stylu Puter.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Muminek pisze:Weronika Papiernik w VBW Gdynia
Kosz-ykarz pisze:Muminek pisze:Weronika Papiernik w VBW Gdynia
Kombinacje coś w stylu Puter.
El-Maniaque pisze:Wiktoria Keller oficjalnie w Bydgoszczy.
bart_81 pisze:El-Maniaque pisze:Wiktoria Keller oficjalnie w Bydgoszczy.
Czyli z drużyny z topu polskiej ligi odeszła do 2 ligi żeby posmakować słonecznej Hiszpanii, a koło zatoczyła w Bydgoszczy czyli drużynie z dołu tabeli EBLK. No wzorcowe poprowadzenie kariery nie ma co :)
El-Maniaque pisze:bart_81 pisze:El-Maniaque pisze:Wiktoria Keller oficjalnie w Bydgoszczy.
Czyli z drużyny z topu polskiej ligi odeszła do 2 ligi żeby posmakować słonecznej Hiszpanii, a koło zatoczyła w Bydgoszczy czyli drużynie z dołu tabeli EBLK. No wzorcowe poprowadzenie kariery nie ma co :)
Ja nie wiem czy bydgoska drużyna będzie z dołu tabeli bo ma być najsilniejsza od pięciu lat tak więc proroctwa zostawiam innym :)
Bardzo ciekaw jestem nadchodzącego sezonu :)
bart_81 pisze:El-Maniaque pisze:bart_81 pisze:
Ja nie wiem czy bydgoska drużyna będzie z dołu tabeli bo ma być najsilniejsza od pięciu lat tak więc proroctwa zostawiam innym :)
Przecież widze po składzie
bart_81 pisze:El-Maniaque pisze:bart_81 pisze:
Muminek pisze:bart_81 pisze:El-Maniaque pisze:
ale kto jeszcze dojdzie, jak zagraniczne już są? Bibrzycka, Leciejewska, Szott? zaszalałeś z tym od 5 latMam nadzieję, że nie zdajesz sobie sprawy z głupoty, którą napisałeś. W sezonie 2020/21 bydgoski klub zajął 3 miejsce w pandemii, a więc teraz pójdą na majstra twoim zdaniem
![]()
![]()
El-Maniaque pisze:Muminek pisze:bart_81 pisze:[/b]
ale kto jeszcze dojdzie, jak zagraniczne już są? Bibrzycka, Leciejewska, Szott? zaszalałeś z tym od 5 latMam nadzieję, że nie zdajesz sobie sprawy z głupoty, którą napisałeś. W sezonie 2020/21 bydgoski klub zajął 3 miejsce w pandemii, a więc teraz pójdą na majstra twoim zdaniem
![]()
![]()
No z tymi 5 lat, to faktycznie walnąłem babola, ale napisałem to cytując pewne słowa.
Póki co, to ja widzę 2 zagraniczne w składzie. Milijković nie jest oficjalnie ogłoszona jeszcze więc.... Mają być 2 mocne zawodniczki jeszcze tak więc liczę, że będziemy się bić o lepsze miejsxce niż ostatnio. Nie wiem tego, mam na to nadzieję podkreślam.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 115 gości