BLK - Sezon 25/26
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Kosz-ykarz
- Junior
Re: BLK - Sezon 25/26
Poznan - Lublin 76-58 po koncertowej 2 polowie. Do przerwy bylo 35-32. Gratulacje. Jest 1-2
Kosz-ykarz pisze:Poznan - Lublin 76-58 po koncertowej 2 polowie. Do przerwy bylo 35-32. Gratulacje. Jest 1-2
Dołączam do gratulacji. 25 strat Lublina to dramat. Ale jutro nowy dzień.
Mistrz! Mistrz!
A Z S !
A Z S !
peps03 pisze:Kosz-ykarz pisze:Poznan - Lublin 76-58 po koncertowej 2 polowie. Do przerwy bylo 35-32. Gratulacje. Jest 1-2
Dołączam do gratulacji. 25 strat Lublina to dramat. Ale jutro nowy dzień.
No i mamy mistrza po raz drugi w historii klubu i miasta. Dziś wygrana po zaciętym meczu (dla Carter i Stankovic dosłownie), przesądziły zbiórki i spokojniejsza gra w kilku decydujących momentach. No i Robbi Ryan, zdecydowana liderka całej drużyny, nie ma drugiej takiej w całej lidze. Gdyby udało się zatrzymać ją na przyszły sezon, a także Draganę i wszystkie Polki, byłoby super.
AZS Poznań ma również wszelkie powody do radości, pierwszy medal od ponad 20 lat - jeśli dobrze pamiętam tamtą piątkę, to były Toma, Pantalejewa, Krupska-Tyszkiewicz i Gonciarz- Ciecierska i......no nic, przypomnę sobie później. Jeszcze dłużej chyba czekają w Poznaniu na europejskie puchary. Oby w końcu wystartowali.
Mistrz! Mistrz!
A Z S !
A Z S !
AZS Poznań ma również wszelkie powody do radości, pierwszy medal od ponad 20 lat - jeśli dobrze pamiętam tamtą piątkę, to były Toma, Pantalejewa, Krupska-Tyszkiewicz i Gonciarz- Ciecierska i......no nic, przypomnę sobie później. Jeszcze dłużej chyba czekają w Poznaniu na europejskie puchary. Oby w końcu wystartowali.
Natalia Trafimowa :)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Gratulacje dla Lublina, bardzo mało brakowało do w zasadzie sensacji. Trochę chłodniejsze głowy w Poznaniu albo gdyby Popović trafiła tę drugą trójkę i czekalibyśmy na mecz nr5. Jednak fakt jak bardzo się postawiły zasługuje na szacunek. Teraz pytanie czy należy gdybać co by było z Miskiniene na pokładzie, ale czy cos więcej? Ta drużyna się zbudowała w playoffach i chyba Laura niczego by nie zmieniła.
-
Kosz-ykarz
- Junior
MVP Gatling...no ja bym zdecydowanie Ryan dal na MVP
-
El-Maniaque
- Nowy na forum
W finale trzymałem kciuki za Poznań i tej drużynie gratuluję medalu.
Zaskoczył mnie in minus Gorzów.
Zaskoczył mnie in minus Gorzów.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”