Nowakowski nadal szkoleniowcem CCC Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
KIBIC pisze:głupia nazwaale jak zapłaca Tweety tyle żeby grała u nas niech będzie
zgadzam się
Mytek no waszej nazwy nic nie przebije zdaje sie że była kiedys drużyna ze starym browarem w nazwie{jeśli dobrze pamiętam }
Mytek pisze:ale za to kto nas sponsorowal i jaka kasa byla!!
To się nazywają prawdziwi kibice !!!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:KIBIC pisze:głupia nazwaale jak zapłaca Tweety tyle żeby grała u nas niech będzie
zgadzam się
Mytek no waszej nazwy nic nie przebije zdaje sie że była kiedys drużyna ze starym browarem w nazwie{jeśli dobrze pamiętam }
Mytek pisze:ale za to kto nas sponsorowal i jaka kasa byla!!
To się nazywają prawdziwi kibice !!!![]()
![]()
chodzilo mi o to ze byla kasa np: na pensje, na wynajecie Areny(a z tym byly w tym sezonie klopoty, bo arena czesto byla zajecta: za czasow kulczykowej tego nie bylo), na reklame(z tym tez byla bida w tym sezonie). tylko o te aspekty mi chodzilo, bo przeciez co ja(kibic) mialem z tej kasy ktora dala kulczykowa? czekam na odp
reloaded :]
Mytek pisze:chodzilo mi o to ze byla kasa np: na pensje, na wynajecie Areny(a z tym byly w tym sezonie klopoty, bo arena czesto byla zajecta: za czasow kulczykowej tego nie bylo), na reklame(z tym tez byla bida w tym sezonie). tylko o te aspekty mi chodzilo, bo przeciez co ja(kibic) mialem z tej kasy ktora dala kulczykowa? czekam na odp
A mnie chodziło o to że czytając wasze wypowiedzi odniosłem wrażenie że macie gdzieś jak nazywa się wasza drużyna, nie liczą się barwy klubowe, lata tradycji i historii jeżeli w grę wchodzi duża kasa a co za tym idzie sukcesy sportowe. Co z tego że co sezon dopigujemy inny "twór" ważne że jest kasa i wyniki.
Temat "dopingowania sposnorów" był już tutaj wałkowany i niechciałbym jego odgrzebywać na nowo ale jak czytałem poprzednie posty to nie mogłem się opanować od tej uwagi. Przepraszam.
Zdecydowanie wole ŁKS grający o utrzymanie niż drużynę występującą co rok pod inną nazwą jakiejś firmy i walczącą o medale. Rozumiem że ta chora tendencja jest nie do zatrzymania w naszych czasach i jestem w stanie przeboleć że w prasie nazwa klubu występuje w kombinacji "klub+sponsor miasto" jednak nazwa klubu zawsze przed nazwą firmy a już nigdy napewno nie kibicowałbym wykrzykując nazwę sponsora.
PS. Kibic to nie jest tylko jakiś atak na twój klub i jego kibiców a raczej na pewne zachowania wśród kibiców w Polsce.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:Mytek pisze:chodzilo mi o to ze byla kasa np: na pensje, na wynajecie Areny(a z tym byly w tym sezonie klopoty, bo arena czesto byla zajecta: za czasow kulczykowej tego nie bylo), na reklame(z tym tez byla bida w tym sezonie). tylko o te aspekty mi chodzilo, bo przeciez co ja(kibic) mialem z tej kasy ktora dala kulczykowa? czekam na odp
A mnie chodziło o to że czytając wasze wypowiedzi odniosłem wrażenie że macie gdzieś jak nazywa się wasza drużyna, nie liczą się barwy klubowe, lata tradycji i historii jeżeli w grę wchodzi duża kasa a co za tym idzie sukcesy sportowe. Co z tego że co sezon dopigujemy inny "twór" ważne że jest kasa i wyniki.
Temat "dopingowania sposnorów" był już tutaj wałkowany i niechciałbym jego odgrzebywać na nowo ale jak czytałem poprzednie posty to nie mogłem się opanować od tej uwagi. Przepraszam.
Zdecydowanie wole ŁKS grający o utrzymanie niż drużynę występującą co rok pod inną nazwą jakiejś firmy i walczącą o medale. Rozumiem że ta chora tendencja jest nie do zatrzymania w naszych czasach i jestem w stanie przeboleć że w prasie nazwa klubu występuje w kombinacji "klub+sponsor miasto" jednak nazwa klubu zawsze przed nazwą firmy a już nigdy napewno nie kibicowałbym wykrzykując nazwę sponsora.
PS. Kibic to nie jest tylko jakiś atak na twój klub i jego kibiców a raczej na pewne zachowania wśród kibiców w Polsce.
do podkreslonego: mówiąc ze "kto nas sponsorowal i jaka kasa byla" mialem na mysli to ze klub nie musial martwic sie o swoj byt. dla mnie(nas) wlasnie liczy sie tradycja, nazwa, barwy itp... spojrz na to z tej strony: gdyby dla mnie liczyla sie tylko kasa, wyniki i klasowe zawodniczki to na pewno bym w tym sezonie nie dopingowal AZSu!! a nie bylo tak, malo tego, w tym sezonie dopingowalem AZS o wiele, wiele bardziej niz w zeszlym, kiedy to wywalczylismy srebro MP. gdyby dla mnie liczyla sie kasa i wyniki to juz przed poczatkiem tego sezonu, ktory sie wlasnie skonczyl bym ten klub olal(wlasnie ze wzgledu na syt.finansowa), z reszta tak zrobila wiekszosc ludzi z KK. nie zrobilem tak, co mysle swiadczy o tym nie nie kasa jest dla mnie najwazniejsza. z reszta nigdy nie bede dopingowal firmy(np: jakimis okrzykami) i reklamowal jakiejs innej firmy(np: przez "sponsorskie" koszulkli dla kibicow). pozdrawiam i mysle ze wszystko jest juz wyjasnione
PS: z reszta to ze napisalem "ale kto nas sponsorowal i jaka kasa byla" nie swiadczy chyba o tym ze jestem "zlym kibicem", prawda?
reloaded :]
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”