Przed meczem: AZS Poznań vs kibice AZS Poznań ()

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 maja 2005, 20:58

MARAS pisze:
MARAS pisze:Nie pisz ze szczegolami na co ja chce isc bo do konca to ty tez prawdy nie znasz wiec nie ...! :twisted:

Lepiej zabierz sie za zalatwianie meczu z Krupa a nie wyzalaj sie tutaj :evil:

Edit: zmieniono ze wzgledu na slownictwo.

Co mi tu zmieniasz do jasnej ciasnej :twisted: :twisted: :twisted:
Zezwolilem na to :?:

I Majorek ma racje sam jak dzieciuch sie zachowujesz. Masz 20 lat chlopie troche zmadrzyj :evil: :evil:

widze ze to co napisalem nie dotarło...niestety....bo tak sie sklada ze Ty tez masz 20 lat i jakos nie mozesz zrozumiec paru linijek tego co wyzej napisalem....
reloaded :]

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 18 maja 2005, 22:22

Co tu ma zrozumienie do rzeczy! Tylko takimi tekstami sie umiesz zaslaniac! To nie jest forum dla literatów gdzie trzeba jakies twoje przenosnie zrozumiec! Pisze to co chce i tyle! :lol: :lol:

Skonczmy ta jalowizne bo to do niczego nie prowadzi! :lol:

P.S.

Oczko wodne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 19 maja 2005, 13:07

co niektórzy uważaja ze sa pepkiem swiata i ze mogą robic co sobie chca!!! a my musimy sie podoprzadkowac bo jesli nie to te pepki utawiaja nas jak marionetki!! Ciekawe mytek czy zmienilbys tekst jakiego poety jakby bylo w nim np "k...." (z niem. zakret)!!! Dziedziak no tak wielki pan ma zly okres i duzo nauki wiec sie odgrywa na młodszych !! szybko czytajcie bo mytek za niedługo to usunie:
EDIT ZE WZGLEDU NA SŁOWNICTWO !! to zalosne!
Ostatnio zmieniony 19 maja 2005, 13:19 przez MAJOREK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 19 maja 2005, 13:15

Skonczcie juz te klotnie bo to jest juz zalosne! Lepiej zacznijcie trenowac, nawet sami, wezcie pilke i na boisko, a nie tylko brednie wypisywac, a poza tym to temat jest o czym innym, wiec go nie zmieniajcie!

MARAS niezal.

Postautor: MARAS niezal. » 19 maja 2005, 13:18

A co NARVANY bana dostal??? :shock:

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 19 maja 2005, 13:20

... no tak bury ma racje

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 maja 2005, 13:40

Majorek - dostajesz OSTATNIE ostrzeżenie! Jeśli chcesz robić burdel ze swojego podforum, to bardzo proszę, używanie jednak wulgaryzmów na KKForum narusza jego regulamin... a jeśli jeszcze raz wpadnie Ci do głowy wykasowanie uwag Adiministratora lub Moderatora, w związku z wykonywaniem ich funkcji (w tym przypadku odnośnie czynności związanych z edytowaniem postów), to myślę, że będziesz miał kilka dni na przemyślenie swojego postępowania... bez KKforum.

Powtarzam więc raz jeszcze - jeśli komuś nie podobają się zasady panujące na tym Forum, nie podoba się praca Moderatora, który MUSI pilnować przestrzegania tychże zasad - także przez dbanie, by np Twojego prostackiego języka nie zdążyły przeczytać koszykarki, to nikt na siłę go na KKForum nie trzyma.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 19 maja 2005, 17:08

Dobra faktycznie nie zaśmiecajcie tego tematu jakimiś pierdułkami i mądrościami bo nie o tym jest ten temat, tylko o naszym meczu! A więc teraz się chce dowiedzieć czy Mytek załatwiłeś coś już z Krupą? Prosze o konkretną odpowiedź tylko na to pytanie i nie cytowanie jakiś postów - bo doprowadza mnie do szału gdy widze z 5 razy cytowane posty! Pozdro i czekam na odpowiedź! Krótką ale konkretną!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 19 maja 2005, 17:12

generalnie z tego co gdzies kiedys bylo mowione to najwczesniej odpowiedz ma byc jutro, wiec wezcie na wstrzymanie troche i poczekajcie jeszcze jeden dzien!Jutro sie powinno wszystko wyjasnic!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 19 maja 2005, 17:14

MirU <poznań> pisze:Dobra faktycznie nie zaśmiecajcie tego tematu jakimiś pierdułkami i mądrościami bo nie o tym jest ten temat, tylko o naszym meczu! A więc teraz się chce dowiedzieć czy Mytek załatwiłeś coś już z Krupą? Prosze o konkretną odpowiedź tylko na to pytanie i nie cytowanie jakiś postów - bo doprowadza mnie do szału gdy widze z 5 razy cytowane posty! Pozdro i czekam na odpowiedź! Krótką ale konkretną!

mimo to pozwole sobie zacytowac:] moja odpowiedz jest taka sama jak kilka postow wyzej, ale moge ja oczywiscie jeszcze raz dla Ciebie powtorzyc, nie ma problemu: do jutra, tj: do piatku wlacznie mam czekac, pozniej dzwonie. tak zostalo mi powiedziane i tak robie.
w razie jakis innych pytan co do mojej odpowiedzi to prosze na gg lub priwa :)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 19 maja 2005, 17:23

Widze że nie dotarło, po co znowu cytowałeś moją wypowiedź, wystarczyło napisać tak jak zresztą prosiłem! nierozumiem Ciebie czasami! Koniec tematu i już nic nie odpisuj! Bo szkoda zaśmiecać jakże interesujący temat

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 19 maja 2005, 18:37

Tak se to czytam i musiałem się odezwać. Odwalcie sie od Mytka tey! Maras Ty swoim słownictewm przynosisz kibicom AZSu taki wstyd, że ho ho. Mytek napisał wyraźnie, że czeka do piątku, to po co MirU sie pytasz jeszcze raz? Do kogo tu nie dociera? he? :>

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 maja 2005, 22:22

do konca maja nasz mecz sie nie odbedzie. powody: w poznaniu sa aktualne tylko 2 zawodniczki AZSu.

Wróć do „AZS Poznań”