co myslicie na ten temat? mi wydaje sie ze taka "oficjalna" flaga jest nam potrzebna
Doping AZS-u - dyskusja
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
trzeba tez koniecznie pomyslec o jakiejs naszej oficjalnej fladze, ktora moglaby byc rozmiarow mniej-wiecej "pyrlandii"(tak zeby pasowala do przywieszenia w Arenie ewentualnie) z duzym napisaem "AZS POZNAŃ"(tzn: do gory, na sordku "AZS", a ponizej "POZNAŃ", ewentualnie do gory po obydwu stronach napisu "AZS" mozna jeszcze wszyc z jednej strony godlo poznania a po drugiej stronie godlo AZS-u, tylko ze to juz bedzie trudniejsze do wykonania....
co myslicie na ten temat? mi wydaje sie ze taka "oficjalna" flaga jest nam potrzebna
reloaded :]
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
MAJOREK pisze:myslałem o takiej duzej jaka byla ta lecha za czasow Starego Browaru - ktoś pamieta?
a gdzie powiesisz taka "landare"? najwazniejsze zeby ta flaga pasowala rozmiarem pod zegar w arenie oraz na materace na chwialce
i zadnych spray'ów tylko trzeba kupc jakis ladny material i wyciąć z niego literki
wlasnie, orientuje sie ktos moze w cenach takich wlasnie materialow??
-
Jarek Muskaczyński
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Jarek Muskaczyński pisze:Dlaczego temat o meczu z koszykarkami został zamknięty??? Chciałem sie cos wiecej dowiedzieć
temat zostal tymczsowo zamkniety z dwoch powodow:
1) do konca maja naszego meczu nie bedzie( tylko dwie akademiczki z tego co mi wiadomo sa teraz w poznaniu)
2)w tamtym temacie mialy miejsce klotnie miedzy forumowiczami, czesto niecenzuralne, oraz takie ktore obrazaly niektorych ludzi wchodzacych na to forum, tak wiec postanowilem zamknac ten temat po wczesniejszych rozmowach(osobistych, nie przez net)z Burym oraz Łukaszem o tymczasowym zamknieciu tematu.
o wiecej szczegolow prosze pytac na priw