Nie będę płakał ...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Nie będę płakał ...

Postautor: Belfer » 20 maja 2005, 16:30

Coś się ruszyło, nareszcie jakieś zmiany, tylko żeby nikt nie ściągnął Herkta!!!!. Co do Trześniewskiej to ciekawe co rozumie przez nowe motywacje , bo jestem bardzo ciekaw. U "normalnych" ludzi pod tym pojęciem rozumie się kasiorkę, czytaj złoty polski. Odchodząc z Włókniarza to ŁKSu też tłumaczyła się, że studiuje itp. tylko czemu mieszkała w Pabianicach (sorry na Bugaju, bo w Pabianicach to mieszkałem ja). Tak sobie myślę kto zostanie trenerem, może by tak znowu Jacek Dyja a na II trenera Gosia Storożyńska. Dawno nie słyszałem nazwiska Piotr Błajet (chyba tak się pisze?), kiedyś trenował AZS Toruń, a ponadto ma miłe wspomnienia z Pabianic. Pamiętam jak na Mistrzostwach Europy w Poznaniu na Arenie siedział z laptopem i cały czas coś notował, nie odniósł żadnego wielkiego sukcesu z AZSem więc może przyszła pora na sukces z Włókniarzem?.
PS: Panowie piłka nożna na Włokniarzu schodzi na psy, PTC 1906 DUMA PABIANIC!!!! Legenda Wiecznie Żywa!!!! Specjalnie dla chłopców z przedmieścia zwanego Bugaj HYMN PTC.

Hej brać sportowa do góry czoła
Fioletowy sztandar musisz wznieść
Niech serca dla nas biją dokoła
A nad nami płynie pieśń

Bo my młodzi pełni w to wiary
Kto sportowcem zostać chce
Niechaj pospieszy pod te sztandary
Gdzie znak złoty P. T. C.

Ten znak to honor jest nasz i siła
Która budzi w sercach moce te
Niezłomnej woli zwycięstwa była
Zawsze barwa P. T. C.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 maja 2005, 10:25

Wydaje mi się że pomysł z Dyją nie jest najlepszy. A kwestia Gosi Storożyńskiej to jak najbardziej dobre wyjście tylko że....
No właśnie, Gosia nie posiada "papierów" trenerskich. Druga sprawa jest taka, że przecież ma prace i nie wydaje mi się by chciało się Jej z niej rezygnować.
A w kwestii formalnej to wydaje mi się że jeśli już Gosia miałaby zająć się trenerką to raczej powinna szkolić młode zawodniczki i przekazywać im swoje ogromne doświadczenie i umiejętności!
Jeśli natomiast chodzi o trenera Błajeta to nie wiem?? Fakt jest taki że za jego kadencji w Toruniu, AZS był rewelacją rozgrywek! Tylko co sie z nim działo przez ostatnie lata????
Ale masz racje, Pabianice to pan trener chyba będzie zawsze miło wspominał :lol: :lol: . Spoko gość z niego!!!!

No i kolego serdeczny musze Ci powiedzieć że z tym Bugajem i PTC to przegiołeś konkretnie!!! :twisted: Niech no ja Cię tylko spotkam to zobaczysz :twisted: :lol: 8) :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 21 maja 2005, 12:06

Szymon pisze:A w kwestii formalnej to wydaje mi się że jeśli już Gosia miałaby zająć się trenerką to raczej powinna szkolić młode zawodniczki i przekazywać im swoje ogromne doświadczenie i umiejętności!

Gosia właśnie szkoli żaczki. Od września ma swoją grupę dzieciaszków :D
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 maja 2005, 12:59

Tak :?: :?: :?: Hmmm.... umknęło mi to :? .
Cóż, starość nie radość, pamięć już nie ta :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”