I TAK PAULINKA JES NAJLEPSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

cysiu

I TAK PAULINKA JES NAJLEPSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postautor: cysiu » 22 maja 2005, 21:34

ONA JEST NAJLEPSZA. UWIELBIAM JĄ.. :) :oops: :oops: :D :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: I TAK PAULINKA JES NAJLEPSZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postautor: Mytek » 22 maja 2005, 21:47

cysiu pisze:ONA JEST NAJLEPSZA. UWIELBIAM JĄ.. :) :oops: :oops: :D :D :D :D :D :D :D

a moglbys choc napisac o kogo ci konkretnie chodzi :?: bo paulinek to na swiecie jest raczej duzo, w Polsce tez....
reloaded :]

cysiu

Postautor: cysiu » 25 maja 2005, 23:24

Czapiga gra w Stilonie

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 21 listopada 2005, 20:30

A Masz Jakąś Fotkę Tek Paulinki Twojej ?? Bo Jak Jest Taka Dobra To Możę Bym Ją Chciał Zobaczyć, Jakby Co To Proszę Weż Wystaw Jakieś Zdjęcie. PoZdRo
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 21 listopada 2005, 21:00

Ziomek pisze:A Masz Jakąś Fotkę Tek Paulinki Twojej ?? Bo Jak Jest Taka Dobra To Możę Bym Ją Chciał Zobaczyć, Jakby Co To Proszę Weż Wystaw Jakieś Zdjęcie. PoZdRo

Chcesz ją ocenić z wyglądu czy z umiejętności gry w kosza?
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 21 listopada 2005, 21:07

:D Chce Zobaczyć Jak Wygląda Ponieważ Juz Wiem Że Podobno Jest Najlepsza Więc Wiem Że Dobrze Gra W kosza a teraz chcę po prostu ją zobaczyć. NIe Będę Jej oczywiscie Oceniał PO Wygladzie Ale NO MISIEK PO Prostu chcę sopie polookać.
POzdRo
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 listopada 2005, 14:08

Ziomek pisze::D Chce Zobaczyć Jak Wygląda Ponieważ Juz Wiem Że Podobno Jest Najlepsza Więc Wiem Że Dobrze Gra W kosza a teraz chcę po prostu ją zobaczyć. NIe Będę Jej oczywiscie Oceniał PO Wygladzie Ale NO MISIEK PO Prostu chcę sopie polookać.
POzdRo

Ziomek chce ja porównac z IZUNIĄĄ :!:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 22 listopada 2005, 14:58

Niekoniecznie Chcę Ja Po Prostu Zobaczyć Boże Czy To Takie Trudne Do Zrozumienia. Ale Już Dobra Jak Nie Masz Żadnych Fotek To NIe Musisz sie Wysilać Juz Sobie Daruje i Już Nie Potrzebuje Tych Zdjęć. PoZdRo :D

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”