Zmiana klimatu - CCC Polkowice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Hersi pisze:No ja taką ciekawostkę napiszę, że na trasie Chełm - Łęczna znajduje się miejscowość Cyców. Gdy się jedzie w stronę Łęcznej to można zobaczyć sporych rozmiarów znak "Cyców 2" i trochę dalej tablicę "Cyców wita!"![]()
![]()
CCC rzadzi w calej POLSCE jak widac
Ostatnio zmieniony 23 maja 2005, 22:01 przez ginda, łącznie zmieniany 1 raz.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Ale wiesz jak ja czytam takie wpisy gości to tez mi się niedobrze robi. Ja jakoś nie stwierdzam ze Kuba pisze głupoty a sledzę jego obecnosć tutaj od początku. Durnoty natomiast wypisuje znakomita wiekszosc gosci. Co do Polkowic...ani mnie ziębia ani parzą, są na pewno zespoły których nie lubię szczególnie, ale Cycki się akurat do nich nie zaliczają, wiec nie mów że NIKT ZA NIMI NIE PRZEPADA bo juz kłamiesz, ja ich na swój sposób lubię i nie ma to nic wspólnego z oficjalnymi zgodami ŁKSuOBSERWATOR1 pisze:NIE NIE NIEMOGE KUBA CZEMU TY JESTES JAKIS TAKI .......... NIC NIEMAM DO ZADNYCH Z LUDZI NA FORUM ALE JAK WIDZE ZE NA FORUM SIE WPISAL KUBA TO MI SIE NIEDOBRZE ROBI CZLOWIEKU NA TWOIM MIEJSCUE BYM NIEWYPISYWAL TAKICH GLUPOT BO Z TEGO CO WIDAC NIKT NIEPRZEPADA ZA WASZYMI POLKOWICAMI.
mikey wiedze ze jestes jednyna obiektywna osoba na tym forum pozdro
chyba niepotrzebne to "jedyną"...ginda pisze:Mikey pisze:Ale wiesz jak ja czytam takie wpisy gości to tez mi się niedobrze robi. Ja jakoś nie stwierdzam ze Kuba pisze głupoty a sledzę jego obecnosć tutaj od początku. Durnoty natomiast wypisuje znakomita wiekszosc gosci. Co do Polkowic...ani mnie ziębia ani parzą, są na pewno zespoły których nie lubię szczególnie, ale Cycki się akurat do nich nie zaliczają, wiec nie mów że NIKT ZA NIMI NIE PRZEPADA bo juz kłamiesz, ja ich na swój sposób lubię i nie ma to nic wspólnego z oficjalnymi zgodami ŁKSuOBSERWATOR1 pisze:NIE NIE NIEMOGE KUBA CZEMU TY JESTES JAKIS TAKI .......... NIC NIEMAM DO ZADNYCH Z LUDZI NA FORUM ALE JAK WIDZE ZE NA FORUM SIE WPISAL KUBA TO MI SIE NIEDOBRZE ROBI CZLOWIEKU NA TWOIM MIEJSCUE BYM NIEWYPISYWAL TAKICH GLUPOT BO Z TEGO CO WIDAC NIKT NIEPRZEPADA ZA WASZYMI POLKOWICAMI.
simon pisze:chyba niepotrzebne to "jedyną"...ginda pisze:Mikey pisze:Ale wiesz jak ja czytam takie wpisy gości to tez mi się niedobrze robi. Ja jakoś nie stwierdzam ze Kuba pisze głupoty a sledzę jego obecnosć tutaj od początku. Durnoty natomiast wypisuje znakomita wiekszosc gosci. Co do Polkowic...ani mnie ziębia ani parzą, są na pewno zespoły których nie lubię szczególnie, ale Cycki się akurat do nich nie zaliczają, wiec nie mów że NIKT ZA NIMI NIE PRZEPADA bo juz kłamiesz, ja ich na swój sposób lubię i nie ma to nic wspólnego z oficjalnymi zgodami ŁKSuOBSERWATOR1 pisze:NIE NIE NIEMOGE KUBA CZEMU TY JESTES JAKIS TAKI .......... NIC NIEMAM DO ZADNYCH Z LUDZI NA FORUM ALE JAK WIDZE ZE NA FORUM SIE WPISAL KUBA TO MI SIE NIEDOBRZE ROBI CZLOWIEKU NA TWOIM MIEJSCUE BYM NIEWYPISYWAL TAKICH GLUPOT BO Z TEGO CO WIDAC NIKT NIEPRZEPADA ZA WASZYMI POLKOWICAMI.
spoko chłopaki
pozdrowienia!
nie interesuj sie pisze:Ginda = pinda
Polkowice = Chu...owice
Kuba = brak mi slow
Po raz kolejny moja prośba do społecznosci KKforum a w szczególności do Admina: możliwość pisania postów tylko dla zalogowanych użytkowników !!!
Zdecydowana większość gości nie wnosi nic do dyskusji. Jeżeli bedzie trzeba się logowac to połowie się odechce i pozbedziemy się wpisów typu ten wyżej. Jeżeli już taki delikwent się zaloguje i będzię tak zaczynał przygodę z KK forum to dostanie bana i papa jak przemyśli sprawę to się go odblokuje po np. 1 miesiącu.
Odpowiem w tym wątku, choć to zupełny off-topic... takich wpisów, jak ten o którym mówicie naprawdę nie ma wiele na tym Forum. Są one od razu usuwane... nikt chyba nie ma co do słuszności tego kroku żadnych wątpliwości. Debile piszący w tak kompromitujący sposób przynoszą wstyd głównie sobie i reszcie kibiców z miasta ich pochodzenia. Moim zdaniem z powodu tych kilku imbecyli nie ma powodu zmieniać już kilkuletniej tradycji KKForum - czyli otwartości dla wszystkich, braku cenzury (o ile wpisy nie naruszają oczywistych zasad). 99% Forumowiczów nie zwraca żadnej uwagi na debilizm autorów takich "kfiatków" - ignorowanie imbecyli jest najprostszą metodą, by wykluczyć ich z naszego grona. Nie uważam, że takie osoby zasługuja choc w najmniejszym stopniu na zwrócenie naszej uwagi. Z założenia kibice żeńskiego basketu są ludzmi inteligentnymi, w każdej zbiorowości zdarzają się jednak wyjątki... na tym Forum musicie przyznać raczej nieliczne. Dla tych wyjątków nie wydaje mi się stosowne zmienianie naszych przyzwyczajeń i zasad. Zwłaszcza, że zmiana o którą apelujecie jest tak samo prosta do obejścia, jak pisanie obecnie głupot jak "gość". Oczywiście jednak decyzja należy do ogółu Forumowiczów... Ja jednak jestem przeciw. Także przeciw traceniu czasu na debatowanie z powodu wpisu kolejnego niedowartościowanego imbecyla.
Pozdrowionka!
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Odpowiem w tym wątku, choć to zupełny off-topic... takich wpisów, jak ten o którym mówicie naprawdę nie ma wiele na tym Forum. Są one od razu usuwane... nikt chyba nie ma co do słuszności tego kroku żadnych wątpliwości. Debile piszący w tak kompromitujący sposób przynoszą wstyd głównie sobie i reszcie kibiców z miasta ich pochodzenia. Moim zdaniem z powodu tych kilku imbecyli nie ma powodu zmieniać już kilkuletniej tradycji KKForum - czyli otwartości dla wszystkich, braku cenzury (o ile wpisy nie naruszają oczywistych zasad). 99% Forumowiczów nie zwraca żadnej uwagi na debilizm autorów takich "kfiatków" - ignorowanie imbecyli jest najprostszą metodą, by wykluczyć ich z naszego grona. Nie uważam, że takie osoby zasługuja choc w najmniejszym stopniu na zwrócenie naszej uwagi. Z założenia kibice żeńskiego basketu są ludzmi inteligentnymi, w każdej zbiorowości zdarzają się jednak wyjątki... na tym Forum musicie przyznać raczej nieliczne. Dla tych wyjątków nie wydaje mi się stosowne zmienianie naszych przyzwyczajeń i zasad. Zwłaszcza, że zmiana o którą apelujecie jest tak samo prosta do obejścia, jak pisanie obecnie głupot jak "gość". Oczywiście jednak decyzja należy do ogółu Forumowiczów... Ja jednak jestem przeciw. Także przeciw traceniu czasu na debatowanie z powodu wpisu kolejnego niedowartościowanego imbecyla.
Pozdrowionka!
Dokładnie tak samo to widzę
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”