Mlodziencu jutro dolanczasz do kregu pelnoletnich PRETORIAN ! Wreszcie legalnie mozesz kupic sobie pifko bez strachu !!!!!! Juz teraz nie przystoi ogladanie bajek !!!
Zycze ci tych wszystkich pierdul co zawsze kazdy kazdemu zyczy i oczywiscie abys z osiemnastki pamietal ja naj mniej .Nie zapominaj najlepsze dopiero przed toba(upojne wyjazdy na mecze,rownie upojne spotkania na miescie czy w "1"!!!!
STO LAT STO LAT NIECH ZYJE,ZYJE NAM NIECH ZYJE NAM
Ja Twoj czarny brat rowniez chce Ci zyczyc wsio najlepsiejszego. W koncu jak mireq slusznie zauwazyl bedziesz mogl robic wszystko na legalu no oprocz ... sam wiesz czego . no ale przeciez zakazane lepiej smakuje:) STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego Mlody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K...a Panowie zajebiscie bylo no ja p....le az musze przeklnac w koncu mam 18 lat nikt mi nie moze zabraniac powiem tylko jedno DZIEKOWA CHLOPAKI bez was ta impra nie byla by tym czym byla hehe uklon w wasza strone DZIEKI...nigdy tego nie zapomne..nigdy !!!najlepszy sklad -- najlepsiejszy...
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!