DO BOJU OLIMPIA!
FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
pazdzioch pisze:basketos ja tez nie mam nic przeciwko temuhehe
ale ja kto sie sysko ulozy to sie okazete finaly beda naprawde gorace !!
![]()
see ya in hell<Gdynia> wil by very very hotajjj
gówno wypływa na wierzch - panie paździoch- gratuluję meczu z Olimpią
57:94 (to chyba 37 do tyłu), co nie dali łapać za koszulki, czy wytrenowane faule się nie sprawdziły??? Pietryk trenerem roku - hi, hi
Żytomirska leczy juz wszystkie możliwe schorzenia
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Zawodniczki VBW Clima GTK Gdynia pewnie pokonały SKS 12 Warszawa 86:60 (15:12, 28:16, 25:12, 18:20) i awansowały do finału mistrzostw Polski juniorek! Jutro w walce o złoty medal gdynianki zmierzą się z Olimpią Poznań, która rozgromiła OSA Zgorzelec 94:57.
VBW Clima GTK Gdynia: Jachimowicz 2, Piętka 0, Ambrosiewicz 2, Lemanowicz 6, Płóciennik 15, Trąbka 7, Głocka 7, Taranowska 1, Motyl 12, Bibrzycka 10, Lewandowska 10, Jujka 14
www.lotosgdynia.pl
VBW Clima GTK Gdynia: Jachimowicz 2, Piętka 0, Ambrosiewicz 2, Lemanowicz 6, Płóciennik 15, Trąbka 7, Głocka 7, Taranowska 1, Motyl 12, Bibrzycka 10, Lewandowska 10, Jujka 14
www.lotosgdynia.pl
-
Gość
Anonymous pisze:pazdzioch pisze:basketos ja tez nie mam nic przeciwko temuhehe
![]()
57:94 (to chyba 37 do tyłu), co nie dali łapać za koszulki, czy wytrenowane faule się nie sprawdziły??? Pietryk trenerem roku - hi, hi
Żytomirska leczy juz wszystkie możliwe schorzenia-wrak i wy też będziecie, ale nie w baskecie
-
alex
wszedzie pełna kultura a tu jakis gosc z oborą wyjechał chyba go słoma w butach uwierała, znikał gosciu bo sie robi niemiło a wszystkie dziewczyny zasługuja na ten finał wszystkie są wygrane bawcie sie dobrze !!!!Anonymous pisze:Anonymous pisze:pazdzioch pisze:basketos ja tez nie mam nic przeciwko temuhehe
![]()
Żytomirska leczy juz wszystkie możliwe schorzenia-wrak i wy też będziecie, ale nie w baskecie
No to finał już mamy!!!!!!!!
Podobno Osa miała być tym "czarnym koniem" finału.....
... jeśli tak to chyba kucykiem..... spodziewałem się większej przeprawy, a tu słyszę że Olimpia przejechała po nich jak walec. W sumie finał zgodny z oczekiwaniami, mam nadzieję, że pójdzie nam tak jak ostatnio i Gdynia popłynie wartko
Z całej gdyńskiej drużyny najgroźniejsi mogą być jedynie sędziowie.........
i tak nasze wygrają 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
-
Gość
[quote="Drax"]No to finał już mamy!!!!!!!!
... jeśli tak to chyba kucykiem..... spodziewałem się większej przeprawy, a tu słyszę że Olimpia przejechała po nich jak walec. W sumie finał zgodny z oczekiwaniami, mam nadzieję, że pójdzie nam tak jak ostatnio i Gdynia popłynie wartko
Z całej gdyńskiej drużyny najgroźniejsi mogą być jedynie sędziowie.........[/quote szkoda ze nie grały takim systemem półfinałów to by juz było po olimpii i co wtedy byłaby tu za opinia !!!!????jak zwykle ciete komentarze z poznania ,wygrała lepsza druzyna tego dnia gratulacje dla obu druzyn
-
Gość
obys nie doznał takiej satysfakcji gdynia górąDrax pisze:No to finał już mamy!!!!!!!!
Podobno Osa miała być tym "czarnym koniem" finału........ jeśli tak to chyba kucykiem..... spodziewałem się większej przeprawy, a tu słyszę że Olimpia przejechała po nich jak walec. W sumie finał zgodny z oczekiwaniami, mam nadzieję, że pójdzie nam tak jak ostatnio i Gdynia popłynie wartko
Z całej gdyńskiej drużyny najgroźniejsi mogą być jedynie sędziowie.........
-
Gość
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”