Wystartują w lidze

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 01 września 2004, 22:51

Masz sporo racji ,tym bardziej iż w ostatniej chwili nie uda się zbudować zespołu walczącego o wyższe cele niż środek ligowej tabeli.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 września 2004, 22:57

Zyzia pisze:Masz sporo racji ,tym bardziej iż w ostatniej chwili nie uda się zbudować zespołu walczącego o wyższe cele niż środek ligowej tabeli.
Właśnie, w tym aspekcie tekst o Perełce miał na celu chyba więcej zadań czysto marketingowych niż informacyjnych (dlatego pisałem o innych "głośnych" nazwiskach :wink: :wink: ) - tymczasem dla klubu byłby zwykłym, wielkim błędem. - tym bardziej, że czytałem o Predehl (co jest o wiele bardziej realne, i dobrze) - a Ala jest "skazana" na pozycję "1" przez reprezentację. Na dzień dzisiejszy widzę dla nas (wreszcie :wink: :lol: ) mecz między sobą w play-off - szkoda, że pewnie o miejsca 7-8...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 02 września 2004, 10:39

Zyzia pisze:
Viallos pisze:
Zyzia pisze:Oczywiście że czytałem i z tej wypowiedzi jasno wynika, że może grać w Polfie,ŁKS jak i w Meblotapie.

Zyzia plisss ... ALA NIE BĘDZIE GRAŁA W MEBLOTAPIE BO ONA NIE CHCE TAM GRAĆ I NIE MA TAKIEJ MOZLIWOŚCI. Równie dobrze możecie pisac o sprowadzeniu do siebie Bibrzyckiej albo Dydek. To ze ktoś cos tam mówi jest mało istotne, bo najważniejsza i tak jest zgoda Ali i wystarczy wprost się jej zapytać czy chciałaby grać w Chełmie. A odpowiedź brzmi: NIE
Obrazek
Obrazek

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 02 września 2004, 12:47

Mikey pisze:
Zyzia pisze:
Viallos pisze:
Zyzia pisze:Oczywiście że czytałem i z tej wypowiedzi jasno wynika, że może grać w Polfie,ŁKS jak i w Meblotapie.

Zyzia plisss ... ALA NIE BĘDZIE GRAŁA W MEBLOTAPIE BO ONA NIE CHCE TAM GRAĆ I NIE MA TAKIEJ MOZLIWOŚCI. Równie dobrze możecie pisac o sprowadzeniu do siebie Bibrzyckiej albo Dydek. To ze ktoś cos tam mówi jest mało istotne, bo najważniejsza i tak jest zgoda Ali i wystarczy wprost się jej zapytać czy chciałaby grać w Chełmie. A odpowiedź brzmi: NIE

Zaraz,zaraz mnie wcale nie chodzi oto ,że ma grać u nas(szczerze mówiąc nie bardzo mnie na tym zależy,bardziej żałuję Ani Szyćko),że jestem tym artykułem w jakiś sposób podekscytowany.Zresztą na temat artykułów prasowych mam już dawno wyrobione swoje zdanie.http://forumkk.board.dk3.com/2/viewtopic.php?t=1397&start=240&sid=e843a29f5e93bd0d37eefc11fa425616
Chodzi mnie jedynie oto że do ŁKSy nie jest przywiązana na stałe i może zagrać w każdym klubie.A powoływanie się kibiców na jej przywiązanie do klubu nie bardzo trafia mnie do przekonania(analogia-Olena Proszczenko-6 lat w Meblotapie)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 02 września 2004, 15:43

A kto z kibiców ŁKS powołuje się na jej przywiązanie do klubu w kontekście jej prawdopodobnego przejscia do Polfy???
Obrazek

Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 02 września 2004, 15:50

Osobiście wolałbym Ose-Hlebowicką lub Adams niż Perlińską, ale jeśli Ala zagra u nas to też nie będę narzekał :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 02 września 2004, 15:55

Hersi pisze:Osobiście wolałbym Ose-Hlebowicką lub Adams niż Perlińską, ale jeśli Ala zagra u nas to też nie będę narzekał :lol: :wink:
Uspokajam Cię już, na pewno u Was nie zagra :D
Obrazek

Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 02 września 2004, 15:59

Mikey pisze:
Hersi pisze:Osobiście wolałbym Ose-Hlebowicką lub Adams niż Perlińską, ale jeśli Ala zagra u nas to też nie będę narzekał :lol: :wink:

Mikey W tym kraju niczego nie można być pewnym :wink:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 02 września 2004, 16:09

Hersi pisze:
Mikey pisze:

Mikey W tym kraju niczego nie można być pewnym :wink:
Racja ale to jest wyjatek i tego można być pewnym :)
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”