FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek (Gdynia - 28-29 maja)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 29 maja 2005, 20:30

KIBIC pisze:w finale sędziowali w miare ok a w sobote masakra :?
(...)

Co do soboty się zgadzam co do jednego meczu, a niedziela? No cóż widać, że od niedawna interesujesz się koszem.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 29 maja 2005, 20:39

Waldi pisze:
(...)

Co do soboty się zgadzam co do jednego meczu, a niedziela? No cóż widać, że od niedawna interesujesz się koszem.

Masz racje interesuje sie koszykówką od niedawna ale nasze koszykarki wygrały swoja grą a nie dzięki pomocy sędziego.
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 29 maja 2005, 21:05

KIBIC pisze:
Waldi pisze:
(...)

Masz racje interesuje sie koszykówką od niedawna ale nasze koszykarki wygrały swoja grą a nie dzięki pomocy sędziego.

Napisałem: sędziów.
A może inaczej - pary sędziowskiej.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 29 maja 2005, 21:07

Nie czepiaj się ;) Wiem co napisałeś ale i tak na Twój post jest jedna odpowiedź :)

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 29 maja 2005, 21:13

Mi tam było obojętne kto wygra, pojechałem popatrzeć na dobrą koszykówkę, ale nie cierpię gdy już nawet na poziomie rozgrywek młodzieżowych robi się przekręty, byle wygrał ten kto miał wygrać :?

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 29 maja 2005, 21:16

Znakomita druga połowa meczu pozwoliła zawodniczkom GTK VBW Clima Gdynia odrobić 4-punktową stratę i po zaciętej walce pokonać Olimpię Poznań 81:70 (19:22, 12:13, 25:20, 25:15) w finale MP juniorek sezonu 2004/05. Gratulujemy!

GTK VBW Clima Gdynia: Ambrosiewicz 9, Płociennik 5, Głocka 10, Motyl 17, Bibrzycka 6, Lewandowska 16, Jujka 18, Piętka, Joachimowicz, Trąbka, Taranowska, Lemanowska, Kowalska i Paprocka.

Tytuł MVP Turnieju przyznano Urbaniak (Olimpia Poznań), a dwie gdynianki Motyl i Jujka wybrano do pierwszej piątki turnieju. Magda Bibrzycka została uznana za nadzieję polskiej koszykówki.

www.lotosgdynia.pl

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 29 maja 2005, 21:16

Waldi pisze:Mi tam było obojętne kto wygra, pojechałem popatrzeć na dobrą koszykówkę, ale nie cierpię gdy już nawet na poziomie rozgrywek młodzieżowych robi się przekręty, byle wygrał ten kto miał wygrać :?

Byłeś na meczu ?? :shock:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 29 maja 2005, 21:21

Gdybym nie był, to nie zabierałbym głosu w temacie.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 29 maja 2005, 21:33

Waldi pisze:Gdybym nie był, to nie zabierałbym głosu w temacie.

tutaj przyznaje Ci racje głupie pytanie było
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 21:36 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Gość

Postautor: Gość » 29 maja 2005, 21:35

Zgadzam się z Waldim.Sędziowie zrobili swoje.Nie wiem czy bez ich pomocy lotosowi poszłoby tak dorze biorąc pod uwagę, że w meczu w Poznaniu Lotos przegrał z poznaniankami 100:64 mimo swoich dużych choć nie zawsze czystych starań(bardzo brutalny faul Katarzyny Motyl na Agacie Rafałowicz).

Gość

Postautor: Gość » 29 maja 2005, 21:43

Pisze o brutalnym faulu a nie o jakiś tam smiesznych rzeczach, które są normą w grze o finał.Wieć jak nie widziałeś tamtego zajścia to Ty nie pisz głupot

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 29 maja 2005, 21:52

basketmania pisze:Dzisiaj po Mistrzostwach Polski juniorek kontrakty z Lotosem podpisaly Urbaniak i Leciejewska!

:shock:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 29 maja 2005, 22:07

A ja właśnie wróciłem z Gdyni i chciałbym pogratulować OLIMPII POZNAŃ MISTRZOSTWA POLSKI :!: :!: :!: Doskonale wiem co pisze. Olimpia była lepsza i nie przegrała z ambitnie walczącymi Gdyniankami ale z SĘDZIAMI. Ludzie to jest SKANDAL żeby już na tym poziomie kręcić takie wałki. Młode Gdynianki nie mogły sobie poradzić z Olimpijkami więc do akcji wkroczyli sędziowie (a zwłaszcz pani sędzina - kto jej k....wa dał gwizdek!!!). Wywalili za pięć fauli dwie podstawowe rozgrywające i centra Poznanianek a poza tym dalej gwizdali wszyskio Olimpii a prawie nic Gdyni :!: :!: :!: Stan fauli na koniec meczu wynosił jakoś tak: 36 fauli Olimpia - 18 Gdynia. W ten sposób nie wygrywa się meczy :!: :!: :!: I niech mi żaden śledź nie pisze że było inaczej. Kto był na meczu ten widział jak SPRZEDAWCZYKI Z GWIZDKAMI ukradli Poznaniowi złoty medal :!: :!:

I jeszcze jedna kwestia. KTO JEST TRENEREM GDYNIANEK :!: :?: :!: Szwecowa czy Koziorowicz :?: :!: :?: W czasie meczu wszelkich wskazówek Gdyniankom udzielał pan Koziorowicz - Szwecowa stała tylko z boku i udawała, że wie o co chodzi ale po meczu jak wyłaniano najlepszego trenera to już Pani Szwecowa była pierwszym trenerem :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 22:20 przez Kowalik, łącznie zmieniany 1 raz.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 29 maja 2005, 22:08

Kuba pisze:
basketmania pisze:Dzisiaj po Mistrzostwach Polski juniorek kontrakty z Lotosem podpisaly Urbaniak i Leciejewska!

:shock:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Chyba zartujesz!!!!!!!!!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

anka
Nowy na forum

Postautor: anka » 29 maja 2005, 22:08

[quote="Waldi"]Mi tam było obojętne kto wygra, pojechałem popatrzeć na dobrą koszykówkę, ale nie cierpię gdy już nawet na poziomie rozgrywek młodzieżowych robi się przekręty, byle wygrał ten kto miał wygrać :?[/quote]

czy ktoś wie skąd byli ci sędziowie, co sędziowali ostatni mecz Olimpii i Lotosu?
Moi Zgorzeleccy kibice też uważali, że sędziowie" popełniali błędy" ale mogą być nieobiektywni, ponieważ kibicowali Olimpii, która nas tak "zwalcowała". Może wypowie się ktoś niezaangażowany emocjonalnie no i fachowiec?

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”