OSA bardzo dobra

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

MATKA

OSA bardzo dobra

Postautor: MATKA » 30 maja 2005, 08:20

A ja i tak uważam, że OSA Zgorzelec jest jednym z lepszych zespołów. Jak widziałam te zawodniczki to do wysokich ich nie można zaliczyć a świetnie dały sobie radę w tym roku a nie mówiąc o poprzednim. Zadna z tych dziewcząt nie gra w pierwszoligowych drużynach, nie mają ogrania z takimi zespołami. Te pozostałe trzy drużyny mają w składzie dziewczyny grające w I lidze nie mówiąc o Kadrze Polski. W OSIE nie ma żadnej kadrowiczki a drużyna dwa lata pod rząd zdobywa medale. :D Gdzie jest trener kadry :?: :?: :?: Czy może ma klapki na oczach :?: :?: Czy może liczą się tylko drużyny z dużych miast :?: :?: :?: :oops: oraz pieniądze :?: GRATULACJE DLA OSY. Poznań przegrał z sędziami i działaczami to też trzeba dodać bo sędziowie sami na ten pomysł by nie wpadli :P Gratulacje dla trenera Pietryka za osiągnięcie takiego wyniku. :D

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 maja 2005, 09:51

MATKA pisze:..Poznań przegrał z sędziami i działaczami to też trzeba dodać bo sędziowie sami na ten pomysł by nie wpadli :P Gratulacje dla trenera Pietryka za osiągnięcie takiego wyniku. :D

Poznań przegrał bo miał słabszą końcówke meczu :?
a co do Osy to się zgadzam :) Dobrze grała
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 09:56

"Słabszą końcówkę"... buachachachacha... drugą piątką, bo wcześniej przy prowadzeniu przez 30 minut Olimpii jedynym rozwiązaniem okazało się wygwizdanie za faule trzech najlepszych Olimpijek... w ostatniej kwarcie 14 odgwizdanych fauli przy 17 w całym meczu Lotosu... otwórz w końcu oczy człowieku!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 30 maja 2005, 10:23

Nie byłem na meczu ale zbyt dużo ludzi pisze tu o stronniczych sędziach, więc musi coś w tym być. Więc KIBIC przestań gadać takie bzdury bo tylko wstyd sobie robisz. To co się dzieje z polskimi sędziami to jakiś absurd. Młode dziewczyny pracują na treningach w pocie czoła, rodzice inwestują pieniądze w przyszłość córek, a wszystko po to, żeby jakiś koleś z gwizdkiem wziął siano i odebrał im mistrzostwo. Paranoja!!

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 30 maja 2005, 10:35

a wszystko po to, żeby jakiś koleś z gwizdkiem wziął siano i odebrał im mistrzostwo

Na dodatek (ponoć) za cenę awansu w hierarchii. SIC!
Obrazek

you're as good as your last performance

Druga piątka Olimpii

JESTEŚMY MISTRZEM POLSKI!!!!BRAWO LASKI!

Postautor: Druga piątka Olimpii » 30 maja 2005, 12:39

Na wstępie chciałybyśmy z całego serduszka podziekowac kibicom za wspaniały doping.Szkoda ,że odebrano nam złoto ,na które cały sozon tak ciężko PRACOWAŁYŚMY,my także(druga piątka:)).Olimpia zrobiła wszystko co było w jej mocy,roszta to udział Kariny,szkoda,że jej wkład był taki duży :D Pozdrawiamy KOCHANĄ OSE!!!Gratulujemy brązu....OSA& OLIMPIA :) PS Dzięki Struchol za wsparcie:* [/url][/list][/b]

Seba
Oldboy

Re: JESTEŚMY MISTRZEM POLSKI!!!!BRAWO LASKI!

Postautor: Seba » 30 maja 2005, 12:57

Druga piątka Olimpii pisze:Na wstępie chciałybyśmy z całego serduszka podziekowac kibicom za wspaniały doping.Szkoda ,że odebrano nam złoto ,na które cały sozon tak ciężko PRACOWAŁYŚMY,my także(druga piątka:)).Olimpia zrobiła wszystko co było w jej mocy,roszta to udział Kariny,szkoda,że jej wkład był taki duży :D Pozdrawiamy KOCHANĄ OSE!!!Gratulujemy brązu....OSA& OLIMPIA :) PS Dzięki Struchol za wsparcie:* [/url][/list][/b]

To my WAM DZIĘKUJEMY!!! Za ten cały, piękny sezon, za SUPER walkę we wszystkich meczach, za pot wylany na treningach, za podejście do Waszych obowiązków, za poświecenie... ZA WSZYSTKO!!! Oby przyszły sezon był jeszcze lepszy! Do zobaczenia na meczach;)

A co do Osy.... przyłączam się z całego serca do GRATULACJI! Strasznie sympatyczny zespół, dziewczyny bardzo przywiązane do barw klubowych, dumne z tego, że są Osankami... podobnie jest z Olimpią! "WIERNI TRADYCJOM, WIERNI DRUŻYNIE - PÓKI MY TRWAMY NASZ KLUB NIE ZGINIE!" Osa i Olimpia...

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 30 maja 2005, 13:29

Przyznam be bicia, że w meczu o 3. miejsce trzymałem kciuki za Wawę, tylko dlatego, że twierdziłem, iż może zdobyć medal podczas gdy koledzy uparcie twierdzili, że Pszcz... znaczy się Oski zmiotą je z parkietu :D Ale sympatii do nich nie ukrywam :)
Pozdrawiam!
Obrazek

you're as good as your last performance

agata#4

Postautor: agata#4 » 30 maja 2005, 13:34

ja też dziękuje z całego serca kibicom...gdyby nie WY nie doszlybyśmy tak wysoko!!niesione Waszym dopingiem wierzyłyśmy,że możemy osiągnąć wszystko..jednak nie wszystko było w naszych rękach :cry: POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW OLIMPII!!

Zołnierz

Postautor: Zołnierz » 30 maja 2005, 13:50

agata#4 pisze:ja też dziękuje z całego serca kibicom...gdyby nie WY nie doszlybyśmy tak wysoko!!niesione Waszym dopingiem wierzyłyśmy,że możemy osiągnąć wszystko..jednak nie wszystko było w naszych rękach :cry: POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW OLIMPII!!

Pamietasz. Nie jak zaczynasz ale jak kończysz. Dzięki.

agata#4

Postautor: agata#4 » 30 maja 2005, 13:51

pamiętam.....i mam nadzieje,że ja jeszcze nie skończe :P

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 13:54

agata#4 pisze:pamiętam.....i mam nadzieje,że ja jeszcze nie skończe :P

Bądzcie razem. Nie popełnijcie błędów poprzedniczek. A kasa i sława sama przyjdzie. To tylko kwestia czasu.

agata#4

Postautor: agata#4 » 30 maja 2005, 14:09

Myślę,że tworzymy super ekipe:)i razem jeszcze wiele osiągniemy:)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 maja 2005, 14:22

KIBIC pisze:

Poznań przegrał bo miał słabszą końcówke meczu :?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: niezłe żarty :!: :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

ŻOŁNIERZ

Postautor: ŻOŁNIERZ » 30 maja 2005, 14:29

agata#4 pisze:Myślę,że tworzymy super ekipe:)i razem jeszcze wiele osiągniemy:)

I NIECH TA MYŚL WAM TOWRZYSZY NA DŁUGIE LATA!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”