Doping AZS-u - dyskusja
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
ginda pisze:MAJOREK pisze:JA KOCHAM POZNAŃ SIA LA LA LA LA LA AZS POZNAŃ SIA LA LA LA LA LA AZS POZNAŃ sia la la la la la NAJLEPSZY ... (x3)
odgapione od kibicow legi wawa JA KOCHAM LEGIE ITD
jesli juz to od kibicow Lecha: "ja kocham Lecha lalalalalalal, Pier**** Leie lalalalalalla......"
co jak co ale od Legii to broń Boże w Poznaniu......
reloaded :]
Yo
Mytek pisze:jesli juz to od kibicow Lecha: "ja kocham Lecha lalalalalalal, Pier**** Leie lalalalalalla......"
Pier**** Legie - owszem, ja kocham lecha - tej wersji jeszcze na lechu nie slyszalem. I chyba Ginda ma racje, pomysl na ta przyspiewke, a raczej na uzycie tej "melodii" powstal w Warszawie. Ponoć :]
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: Yo
DaRiO pisze:Mytek pisze:jesli juz to od kibicow Lecha: "ja kocham Lecha lalalalalalal, Pier**** Legie lalalalalalla......"
Pier**** Legie - owszem, ja kocham lecha - tej wersji jeszcze na lechu nie slyszalem. I chyba Ginda ma racje, pomysl na ta przyspiewke, a raczej na uzycie tej "melodii" powstal w Warszawie. Ponoć :]
te piosenke to raczej na Lechu tez spiewaja, bo Łukasz mi kiedys wlasnie to co zacytowalem puszczal z telefonu...
a gdzie powstala t a"piosenka"?mniejsza z tym chyba.... z reszta i tak (tak mi sie wydaje przynajmniej) program "wyprawa robinson" wypromowal te melodie, bo ludzie ktorzy brali udzial w tym show chyba wlasnie cos sobie spiewali czasami na te melodie, ale pewny nie jestem...
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
jak nie Krupa to Monika Sibora, jak nie Karp to Asia Jarkowska lub Ania Pamuła(sorry gdybym pomylil pozycje
to ze odeszly dwie zawodniczki z pierwszej piatki to jeszcze nie tragedia, w zeszlym sezonie odeszly 3-4 zawodniczki czolowe....
jak narazieto sie AZS nie rozsypal i sie tak szybko nie rozsypie, choc co prawda to prawda, dzialacze chyba jeszcze spią albo nie wiedza ze dzis ostatni maj!!
teraz pozostaje man miec nadzieje ze te dwa odejsia nie pociagna za soba lawiny innych "decyzji".....
jak narazieto sie AZS nie rozsypal i sie tak szybko nie rozsypie, choc co prawda to prawda, dzialacze chyba jeszcze spią albo nie wiedza ze dzis ostatni maj!!
teraz pozostaje man miec nadzieje ze te dwa odejsia nie pociagna za soba lawiny innych "decyzji".....