!!!Zmiany na forum!!!
Moderator: Moderatorzy
hmmm... możesz mieć rację - przed chwilą wstawiłem - tamten temat się rozdął... wywaliłem - wrócił do normy... ale to znaczy, że wszystkie takie wstawki są winne. Większość tematów nadal pozostaje walnięta... na przykład ten (mimo braku mojego szalika) ... hmmm... bezsens lekki.. ten szalik poprzednio już był na Forum (wpisy Mariana) i nie powodował problemów 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
a gdzie ja jestem
no dobra, gdzie sa te nowe minki, bo ich jakos nie widze???
i ciut denerwuje mnie ten "english" u gory forum......
a tak poza tym to bardzo fajnie:] pomarancz jak najbardziej moze zostac :]
aaa, jeszcze jak sie wchodzi do poszczegolnych tematow to troche mnie razi ten fiolet, ale to tylko takie moje widzimisie......
no i nowe emotki tez juz widze:
hehe, niezle sa:]
no dobra, gdzie sa te nowe minki, bo ich jakos nie widze???
i ciut denerwuje mnie ten "english" u gory forum......
a tak poza tym to bardzo fajnie:] pomarancz jak najbardziej moze zostac :]
aaa, jeszcze jak sie wchodzi do poszczegolnych tematow to troche mnie razi ten fiolet, ale to tylko takie moje widzimisie......
no i nowe emotki tez juz widze:
hehe, niezle sa:]- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tak więc powoli są już korekty:
- w galerii emblematów poprawiłem nazwiska zawodniczek bez "polskich znaków" i już powinno się ładnie wszystko wczytywać ( o jaki emblemat chodzi Kibic??)
- dupa blada i pifko już są
- o rozciąganiu - podajcie linka gdzie mógłbym to obejrzeć - pracuje w rozdzielczości 1024x768 i nie zauważyłem tego, ale prawdopodobnie to wina zbyt dużych szaliczków i wtedy w mniejszych rozdzielczościach może się ekran rozciąga, ale z tego co pamiętam to w tamtej wersji też to wystepowało - proponuje zmniejszych zdjęcia z szalikami, ewentualnie dajcie linka gdzie to zobacze bo szukam i nie widzę
- english u góry strony - no cóż - po sprawdzeniu statystyk stwierdziłem że jest pewein procent ludzi z zagranicy który nas odwiedza i warto troszkę "umiedzynarodowić nasze forum" - myślę też o założeniu podforum w języku angielskim - co wy na to? myślę że słowa u góry sa na tyle mało istotne i zrozumiałe dla wszystkich że nie powinny przeszkadzać.
- logowanie - hhhhhmmmmmm tu jest chyba najwiekszy problem - w sumie teraz faktycznie można sprawdzić czy się jest zalogowanym na stronie głównej - pomyślę nad tym!
Piszcie co jeszcze można zrobić by to poprawić.
Pozdro[/b]
- w galerii emblematów poprawiłem nazwiska zawodniczek bez "polskich znaków" i już powinno się ładnie wszystko wczytywać ( o jaki emblemat chodzi Kibic??)
- dupa blada i pifko już są
- o rozciąganiu - podajcie linka gdzie mógłbym to obejrzeć - pracuje w rozdzielczości 1024x768 i nie zauważyłem tego, ale prawdopodobnie to wina zbyt dużych szaliczków i wtedy w mniejszych rozdzielczościach może się ekran rozciąga, ale z tego co pamiętam to w tamtej wersji też to wystepowało - proponuje zmniejszych zdjęcia z szalikami, ewentualnie dajcie linka gdzie to zobacze bo szukam i nie widzę
- english u góry strony - no cóż - po sprawdzeniu statystyk stwierdziłem że jest pewein procent ludzi z zagranicy który nas odwiedza i warto troszkę "umiedzynarodowić nasze forum" - myślę też o założeniu podforum w języku angielskim - co wy na to? myślę że słowa u góry sa na tyle mało istotne i zrozumiałe dla wszystkich że nie powinny przeszkadzać.
- logowanie - hhhhhmmmmmm tu jest chyba najwiekszy problem - w sumie teraz faktycznie można sprawdzić czy się jest zalogowanym na stronie głównej - pomyślę nad tym!
Piszcie co jeszcze można zrobić by to poprawić.
Pozdro[/b]
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”