Cukierki Odra Brzeg - MOS Wrocław 89:62

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Cukierki Odra Brzeg - MOS Wrocław 89:62

Postautor: MARIO » 04 września 2004, 12:38

Koszykarki Cukierków Odry Brzeg pokonały w sparingowym meczu MOS Wrocław 89:62.

Adam
Żak

Postautor: Adam » 05 września 2004, 09:22

Cukierki w nieoficjalnym meczu sparingowym rozegranym w sobotni poranek w hali przy ulicy Oławskiej odniosły zwycięstwo nad MOS Wrocław 89:62. Dzień wcześniej, w Jeleniej Górze wygrały z tamtejszym pierwszoligowcem 94:75.

W sobotnim meczu bardzo dobrze zaprezentowała się Anna Kędzior, która trafiła trzykrotnie do kosza zza linii 6,25 m i była najlepszym strzelcem naszego zespołu. Nie grały natomiast Białorusinki, z których Nadzieja Drozd przebywa na zgrupowaniu kadry, a Krystyna Hołowczyc poprosiła o kilka dni wolnego. Z ławki mecz oglądała również Magda Pietrzak, która leczy kontuzję ścięgna achillesa.

Warto dodać, że w zespole z Wrocławia z dobrej strony pokazała się również brzeżanka Joanna Halama.

Cukierki Odra Brzeg - MOS Wrocław
89:62 (22:13, 17:20, 29:15, 21:14)

Odra: Kędzior 19, Pietraszek 14, Proszczenko 13, Koc 11, Chełczyńska 11, Dąbkowska 10, Niedobecka 6, Nierzwicka 5, Bachryj
MOS: Pawlaczyk 30, Mićków 6, Halama 6, Krzysztofczyk 5, Smektała 5, Hołtyn 4, Winnicka 3

Na forum foto umieściłem kilka zdjęć z tego meczu.
http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=384

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 05 września 2004, 10:30

Nasze koszykarki choć wygrały mecz to wg. mnie niezaprezentowały sie rewelacyjnie. Ale do sezonu został miesiąc i jeszcze mecze sparingowe i turnieje, więc mam nadzieje ze w październiku gra bedzie wyglądać lepiej.

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 06 września 2004, 09:39

GURU pisze:Nasze koszykarki choć wygrały mecz to wg. mnie niezaprezentowały sie rewelacyjnie. Ale do sezonu został miesiąc i jeszcze mecze sparingowe i turnieje, więc mam nadzieje ze w październiku gra bedzie wyglądać lepiej.

Może byc różnie :? . Po Kubiaku wszystkiego się można spodziewać. Kiedy 2 sezony temu zaczynał przedsezonowe turnieje wydawało się, że będzie bardzo dobrze ale z biegiem czasu było już tylko gorzej.
Może tym razem podejście jest właściwe i dziewczyny będą się zgrywać i poprawiać grę z meczu na mecz.
Pierwsza weryfikacja już za tydzień. Pokibicujemy-zobaczymy.

Adam
Żak

Postautor: Adam » 06 września 2004, 14:01

Zbych pisze:
GURU pisze:Nasze koszykarki choć wygrały mecz to wg. mnie niezaprezentowały sie rewelacyjnie. Ale do sezonu został miesiąc i jeszcze mecze sparingowe i turnieje, więc mam nadzieje ze w październiku gra bedzie wyglądać lepiej.

Może byc różnie :? . Po Kubiaku wszystkiego się można spodziewać. Kiedy 2 sezony temu zaczynał przedsezonowe turnieje wydawało się, że będzie bardzo dobrze ale z biegiem czasu było już tylko gorzej.
Może tym razem podejście jest właściwe i dziewczyny będą się zgrywać i poprawiać grę z meczu na mecz.
Pierwsza weryfikacja już za tydzień. Pokibicujemy-zobaczymy.

W tym sezonie Zbychu myślimy pozytywnie! :) A tak na marginesie - witaj po przerwie :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”