1-3 czerwca Licealiada w Starachowicach!
Moderator: Moderatorzy
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
1-3 czerwca Licealiada w Starachowicach!
Czy ktoś moze podawać wyniki ? Ktoś coś wie o tym ?
...w.w.j.d.?...
Wyniki Olimpii podawane są na naszym Podforum:
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?p=33479#33479
Póki co - ze Starachowicami 76:25, z Opolem 76:38 i ze Szczecinem 79:43.
Pozdrawiam.
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?p=33479#33479
Póki co - ze Starachowicami 76:25, z Opolem 76:38 i ze Szczecinem 79:43.
Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
gosc
Dajcie spokoj juz tym dziewczyna bo sie porzygaja basketem!!! Warszawa o ile to SKs 12 to powinna pusci pawia na garnitur Gordonowi.
Mistrzostwa Swiata Szkol we Wroclawiu ,Kadetki w Lublinie i juniorki w Gdyni!!!!! nie wymieniam cwierc i polfinalow-paw murowany!! A tak poza tym ,kiedy one sie ucza??? ale pewnie nie trzeba hihi
Mistrzostwa Swiata Szkol we Wroclawiu ,Kadetki w Lublinie i juniorki w Gdyni!!!!! nie wymieniam cwierc i polfinalow-paw murowany!! A tak poza tym ,kiedy one sie ucza??? ale pewnie nie trzeba hihi
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
gosc pisze:Dajcie spokoj juz tym dziewczyna bo sie porzygaja basketem!!! Warszawa o ile to SKs 12 to powinna pusci pawia na garnitur Gordonowi.
nie wiem o co Ci chodzi... jeśli to kochają to powinny pouszczać pawie z radości, przez to, ze grają..... to chyba Tobie już się chce żygać basketem...
zna ktoś wyniki może Nowego Sącza lub Opola ??
...w.w.j.d.?...
gosc pisze: A tak poza tym ,kiedy one sie ucza??? ale pewnie nie trzeba hihi
O ich wykształcenie nie masz co się martwić "gościu" znam parę koszykarek i wiem, że oprócz rozwoju fizycznego dbają też o rozwój umysłowy więc lepiej weź się za siebie bo po Twojej wypowiedzi widać, że jesteś totalnym gamoniem.
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Rybak pisze:gosc pisze: A tak poza tym ,kiedy one sie ucza??? ale pewnie nie trzeba hihi
O ich wykształcenie nie masz co się martwić "gościu" znam parę koszykarek i wiem, że oprócz rozwoju fizycznego dbają też o rozwój umysłowy więc lepiej weź się za siebie bo po Twojej wypowiedzi widać, że jesteś totalnym gamoniem.
dokładnie
...w.w.j.d.?...
-
GSL
-
GSL
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Re: Wyniki
GSL pisze:Pierwsza piątka turnieju:
1. Gdynia
2. Poznań
3. Wa-wa
4. Szczecin
5 Nowy Sącz
Klasyfikacja króla strzelców:
1. Sabina Parus 130pkt /Stalowa Wola/
2 Paulina Gajdosz 124 pkt /Nowy Sącz/
3. Iwona Aderek 112 pkt /Starachowice/
oj szkoda, że 5 miejsce :/
...w.w.j.d.?...
-
Gość
Należy zaznaczyć, że klasyfikacja 'króla strzelców' była niesprawedliwa, gdyż zawodniczki ze Stalowej Woli rozegrały o jeden mecz więcej. Moim zdaniem średnia meczowa powinna się tu liczyć. Organizatorzy niestety nie pomyśleli o tym...O koszulkach też zapomnieli:/ Ale Pani Senator kwiaty dostała;) Senatorka to naprawdę zasłużyła na tę nagrodę, zwłaszcza za słowa 'mam nadzieję, że kiedyś staniecie na tak wysokim poziomie jak ja':) Wiwat skromność!!!
Turniej ogólnie stał na wysokim poziomie, gdyż w praktycznie każdym zespole występowały zawodniczki klubowe. Poza tym udział zgłosiło aż 13 zespołow, co świadczy bardzo dobrze, o stanie koszykówki w szkołach.
Gratulacje dla zespołu z Nowego Sącza za ambicje i piekną grę, która naprawdę zachwyciła niejednego obserwatora. Wygrać 4 z 5 meczy(w tym 16 pkt ze Szczecinem-4 miejsce) szóstką zawodniczek to naprawdę sztuka. Zawodniczki z Sącza pokazały, że nie trzeba być z wielkiego miasta by grać ładną koszykówkę. Pozdrawiam!
Turniej ogólnie stał na wysokim poziomie, gdyż w praktycznie każdym zespole występowały zawodniczki klubowe. Poza tym udział zgłosiło aż 13 zespołow, co świadczy bardzo dobrze, o stanie koszykówki w szkołach.
Gratulacje dla zespołu z Nowego Sącza za ambicje i piekną grę, która naprawdę zachwyciła niejednego obserwatora. Wygrać 4 z 5 meczy(w tym 16 pkt ze Szczecinem-4 miejsce) szóstką zawodniczek to naprawdę sztuka. Zawodniczki z Sącza pokazały, że nie trzeba być z wielkiego miasta by grać ładną koszykówkę. Pozdrawiam!
Gość pisze:Gratulacje dla zespołu z Nowego Sącza za ambicje i piekną grę, która naprawdę zachwyciła niejednego obserwatora. Wygrać 4 z 5 meczy(w tym 16 pkt ze Szczecinem-4 miejsce) szóstką zawodniczek to naprawdę sztuka. Zawodniczki z Sącza pokazały, że nie trzeba być z wielkiego miasta by grać ładną koszykówkę. Pozdrawiam!
Przyłączam się do gratulacji. Respect dla New Sącza, świetna gra, szybka, pomysłowa i miła dla oka. Byłem pod wrażeniem! Pozdrowienia dla Pauliny i Asi.
..you got to lose, to know how to win..
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MARIO pisze:Gość pisze:Gratulacje dla zespołu z Nowego Sącza za ambicje i piekną grę, która naprawdę zachwyciła niejednego obserwatora. Wygrać 4 z 5 meczy(w tym 16 pkt ze Szczecinem-4 miejsce) szóstką zawodniczek to naprawdę sztuka. Zawodniczki z Sącza pokazały, że nie trzeba być z wielkiego miasta by grać ładną koszykówkę. Pozdrawiam!
Przyłączam się do gratulacji. Respect dla New Sącza, świetna gra, szybka, pomysłowa i miła dla oka. Byłem pod wrażeniem! Pozdrowienia dla Pauliny i Asi.
ja tak samo się podpisuje pod tym !! Już rogrzewka mnie zaimponowała !!
...w.w.j.d.?...
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”