można przed meczem głównym zorganiozwac pokazowy mecz kibiców o beczkę piwaaa...albo coś takiego
Ostrovia! Co robimy?
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
na meczach Ostrovia-Olimpia ja myśle, że zrobimy takie koszykarski show
ale rzeczywiscie cicho
bo jak mówię trzeba pokazac, że kibice potrafią się razem bawić...
można przed meczem głównym zorganiozwac pokazowy mecz kibiców o beczkę piwaaa...albo coś takiego
hehe...pomysłów od zarabania
tylko działac... i seba weź pomyślmy coś nad zrobieniem propozycji turnieju...jakiś terminarzyk ogólny kiedy by to mialo być...ja myslę, że piątek, sobota, niedziela...gdzieś w sierpniu...z udziałem jakiś druzyn...ja dopiero moge wogóle podjąc rozmowy o turnieju jak będę miał jego dokładne rozplanowanie. mysle, ze na działaczy Ostrovii moge liczyć...jednak jak mówię...trzeba wyjśc z inicjatywą, pomysłem, organizzacją a wszystko jest do załatwienia
pozdro
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
spoko Seba...dojdzie na pewno
Dzisiaj dzwonilem do klubu po to i po tamto...troche cenzurki ************************* i ruszylem temat turnieju
Widzicie jak mówilem...grac trzeba- jak najwięcej
Wszystko jednak zalezy od tego kto będzie trenerem Ostrovii. Pierwszy lub drugi weekand wrzesnia można coś zorganiować- turniej towarzyski
PS. Kibice już w poniedziałek na stronie trochę newsów z życia klubu
Mówie Wam będzie dobrze
bo Ostrovia to mój zespół i jakby nie patrzeć moja duma więc cieszę się, że zespół wystartuje w pierwszej lidze.
POZDRO
Wszystko jednak zalezy od tego kto będzie trenerem Ostrovii. Pierwszy lub drugi weekand wrzesnia można coś zorganiować- turniej towarzyski
PS. Kibice już w poniedziałek na stronie trochę newsów z życia klubu
POZDRO
majoneez pisze:simon pisze:A poważnie - powodzenia w oranizowaniu się i wyrwałości przede wszystkim.
Błagam simon, szybko ustalmy o jakie słowo chodziło w tym zdaniu, niemniejn wytrwałość i powodzenie będzie potrzebne w jakimkolwiek wypadku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Seba pisze::D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mati - ale Ty"zmęczony" wyglądasz)))) I co trzymasz w tej ręce, która tak bezwładnie opadła ?;)
Ps. Mam zdjęcia od Pani Fotograf... hihihihi... niezłe)))
Nie wiem o co chodzi. Zobaczylismy u ZiZu w domu butelke wody mineralnej na której było napisane KRAJOWA. Więc nie wiem o co chodzi
Co do Pani Fotograf...jeżeli tam jest jakaś moja fotka nie ten teges i wyjdzie gdzies po forum albo po ostrovii to nie recze za siebie
- ZiZu
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
nie ma co, fotka zamiata
jestesmy najlepsi hehe

|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!
|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
mati pisze:POLSKAAAAA! Oglądalismy mecz siatkówki. Chciałem tylko zaprezentować jak potrafią się bawić prawdziwi kibice Ostrovii![]()
http://www.ostrovia.pl/fotki/prawdziwi_kibice.jpg:):):):):):):)
o żesz! co za LOL
czyzby ta KRAJOWA Cie tak rozlozyla na lopatki??