Olimpijki na licealiadzie
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Olimpijki na licealiadzie
Już niedługo olimpijki będą mogły zrewanżować się w pewien sposób na Gdyni. Dzisiaj rozpoczęły się finały licealiady. Niektórzy mogą się dziwić co ma to wspólnego z olimpią, odpowiedz bardzo prosta-prawie wszystkie dziewczyny chodzą do jednej szkoły(16 LO w Krzesinach).Także wystąpią w składzie podobnym co na mistrzostwach(nie będzie tylko Marty Urbaniak i Wery, która chodzi jeszcze do gimnazjum).Poza poznaniankami w prawie pełnym składzie wystąpi Szczecin , Warszawa no i oczywiście Gdynia(nie będzie grała „wspaniała” nadzieja polskiej koszykówki Magda Bibrzycka, Basia Głocka, Marta Jujka i Ambrosiewicz.
Zapowiada się ciekawe wydarzenie bo olimpijki z pewnością będą chciały pokazać Gdyni kto tak naprawdę jest najlepszy w Polsce.
Zapowiada się ciekawe wydarzenie bo olimpijki z pewnością będą chciały pokazać Gdyni kto tak naprawdę jest najlepszy w Polsce.
W dniu wczorajszym, tak jak pisał już Rybak, Olimpia pokonała Starachowice (76:25). Dziś natomiast nasze koszykarki wygrały z Opolem 76:38 i w grupie finałowej ze Szczecinem 79:43. Za chwilę (o godz. 19) rozpocznie się ostatni dziś mecz Olimpii - z Warszawą. Jutro natomiast ostatnie spotkanie turnieju - z Gdynią. Nasz zespół z powodów rodzinnych opuści dziś niestety, i wróci do Poznania, Agata Rafałowicz.
DO BOJU OLIMPIA!
DO BOJU OLIMPIA!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Olimpia Poznań pokonała 2 pkt. Warszawę.
W środę miałem przyjemność zobaczyć na żywo kilka spotkań. Oprócz Olimpii bardzo dobre wrażenie wywarł na mnie zespół z Nowego Sącza, który swoją walecznością pokonał Szczecin. Świetną partię rozegrała Asia Gajdosz, która raz po raz dziurawiła kosz rywalek trójkami.
Przy odrobinie szczęścia Sosnowiec mógł pokonać Gdynię, jednak w zespole ze Śląska w pewnym momencie dało się zauważyć zrezygnowanie i brak chęci do walki.
W środę miałem przyjemność zobaczyć na żywo kilka spotkań. Oprócz Olimpii bardzo dobre wrażenie wywarł na mnie zespół z Nowego Sącza, który swoją walecznością pokonał Szczecin. Świetną partię rozegrała Asia Gajdosz, która raz po raz dziurawiła kosz rywalek trójkami.
Przy odrobinie szczęścia Sosnowiec mógł pokonać Gdynię, jednak w zespole ze Śląska w pewnym momencie dało się zauważyć zrezygnowanie i brak chęci do walki.
..you got to lose, to know how to win..
-
Gość
-
Gość
-
Gość
Re: Olimpijki na licealiadzie
Rybak pisze:Już niedługo olimpijki będą mogły zrewanżować się w pewien sposób na Gdyni. Dzisiaj rozpoczęły się finały licealiady. Niektórzy mogą się dziwić co ma to wspólnego z olimpią, odpowiedz bardzo prosta-prawie wszystkie dziewczyny chodzą do jednej szkoły(16 LO w Krzesinach).Także wystąpią w składzie podobnym co na mistrzostwach(nie będzie tylko Marty Urbaniak i Wery, która chodzi jeszcze do gimnazjum).Poza poznaniankami w prawie pełnym składzie wystąpi Szczecin , Warszawa no i oczywiście Gdynia(nie będzie grała „wspaniała” nadzieja polskiej koszykówki Magda Bibrzycka, Basia Głocka, Marta Jujka i Ambrosiewicz.
No i pokazały: 65 do 50 dla MISTRZYŃ POLSKI z GDYNI w meczu z Olimpią POZNAŃ . Olimpia osłabiona( brak Marty, Wery i Asi) ale Gdynia bez czterech z pierwszej piątki: Motyl,Jujka,Głocka, Ambrosiewicz.
NIE MOŻNA BYŁO LEPIEJ POKAZAĆ KTO JEST MISTRZEM NIŻ POKONUJĄC OLIMPIĘ DRUGIM SKŁADEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Gość
-
Gość
Nie po prostu "zapomniałeś" jak zwykle podać faktów
Tak Ci było wygodnie... ale to w Gdyni normalne - "pseudokibice Olimpii", "opluwanie kibiców lotosu", "wywieszanie flag mistrz Polski 2005", "pewni siebie","płaczki żydowskie" ... i tak Wam kłamstwa nie pomogą - za dużo neutralnych osób widziało sędziowanie, a raczej "sędziowanie" w Gdyni
Pozdrowionka krzykaczu
Pozdrowionka krzykaczu
Anonymous pisze:(...)
NIE MOŻNA BYŁO LEPIEJ POKAZAĆ KTO JEST MISTRZEM NIŻ POKONUJĄC OLIMPIĘ DRUGIM SKŁADEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oba zespoły grały drugim składem...
GRATULACJE dla zespołu z Gdyni.
-
ŻOŁNIERZ
Anonymous pisze:A dzisiaj to znowu sędziowie byli niedobrzy, co?
65 do 50 dla MISTRZYŃ POLSKI z GDYNI w meczu z Poznaniem.
Gdynia grała bez : Głocka , Jujka , Motyl, Ambrosiewicz , czyli bez 4 z pierwszej piątki .
WYSTARCZY ZA TO CAŁE ZASRANE GADANIE SEBY I INNYCH.
ZASRANE? OJ WIDZĘ ,ŻE TEN GOŚĆ LUBI NIEZŁE JAZDY. WYCIERASZ SIĘ TYM CZY KONSUMPCJA? KOLEJNY CICHOCIEMNY. CHCESZ MOJE?
CZY LUDZIE MOGĄ ŻYĆ TAK DŁUGO? WIDZIAŁEM W WEEKEND NAJSTARSZEGO CZŁOWIEKA NA ŚWIECIE ( APARATEM NA SZYJI)
-
Duży
Seba pisze:(...)Co do meczu... nie widziałem, więc opinia oparta na słowach trenera - zasłuzone zwycięstwo Gdyni (...)
Cytuję, bo może jak matka natura dała wzrost, to nie dała wzroku
Co do ... w Gdyni nie zagrały cztery najlepsze koszykarki, w Olimpii trzy... tyle na temat.