Twoje zdrówko!Urodziny Eli Międzik :)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Urodziny Eli Międzik :)
Wszystkiego najlepszejszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń oraz pomyślności i radości. Oby każdy dzień napawał Cie Elu optymizmem!
Twoje zdrówko!
Twoje zdrówko!..you got to lose, to know how to win..
Ech ...cały czas mam złudną nadzieję ,że prezes Miętta ściągnie Elę i Wielebną z Namur. Wszyscy byliby wtedy zadowoleni :i my kibice- bo wreszcie w Krakowie Polki odgrywałyby znaczącą rolę- i zawodniczki bo dostawałyby niemałą kasę. No może Belgowie nie byliby zadowoleni - jednakże ,myślę ,że powinniśmy jednak czasem uaktywnić nasz egoizm narodowy.
Acha bym zapomniał : wszystkiego njalepszego Elu- wracaj szybko do Polski!
Acha bym zapomniał : wszystkiego njalepszego Elu- wracaj szybko do Polski!
ehh.. wierzysz, że w Polsce udało by im się pełnić tak ważną role, jak w Namur?
U nas jeszcze ciagle priorytet to zrobić sobie reklamę, ściągając zawodniczki zagraniczne... Myślę, że najlepiej dla Niuni, Krysi i Eli, żeby grali tam, gdzie zarobią i jeszcze je bardzo docenią - bardziej na pewno niż u nas
WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ ELU !!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:ehh.. wierzysz, że w Polsce udało by im się pełnić tak ważną role, jak w Namur?U nas jeszcze ciagle priorytet to zrobić sobie reklamę, ściągając zawodniczki zagraniczne... Myślę, że najlepiej dla Niuni, Krysi i Eli, żeby grali tam, gdzie zarobią i jeszcze je bardzo docenią - bardziej na pewno niż u nas
Nie oto chodzi czy w to wierzę, fakt ,że lepiej by im było zapewne pozostać w Namur- dla mnie jednak oglądanie występów Wisły gdzie gra raptownie parę Polek ,które w porywach zdobywają po 2-8 pkt , nie sprawia przyjemności. Przybycie wyżej wspomnianych zawodniczek myślę , że nieco zmodyfikowałoby sytuację , gra w pierwszek piątce wcale nie byłaby taka niemożliwa, oczywiście byłaby rywalizacja - myślę jednak ,że nie stałyby na straconej pozycji ,wiele zależałoby od trenera.Niestety to tylko spekulacje, gdyż ich transfer wydaje się niemożliwy.Mnie osobiście bardzo cieszy ,że Polki wiodły prym nie tylko w lidze belgijskiej,ale także w rozgrywkach euroligowych pokazały się z jak najlepszej strony. A tak a propo Wisły to polityka kadrowa jest niestety beznadziejna -pozbywanie się młodych perspektywicznych zawodniczek jak np Czarnecka i marginalizacja roli pozostałych młodych Polek, które z pewnością czyniłyby postępy, gdyby chociąz miały szansę w lidze na dłuższą chwilę zaprezentowania swoich umiejętności, nie doprowadzi klubu do niczego dobrego. Niestety rzadko ,który sponsor stawia na szkolenie młodzieży i długofalowy wynik, wolą bezsensu ładować kasę w jeden sezon ,a jak się nie uda to...wiadomo.
Ech.. niestety w tym temacie myślę,że nic się szybko nie zmieni.
pozdrawiam
Z wszystkim się zgadzam w 100% !!! Pozostaje nam tylko wierzyć, że jeszcze kiedyś zobaczymy Niunię (moja ulubienica.. hihihi
) na naszych, polskich parkietach! Także nie łapię, dlaczego to, co polskie, jest dobre na Euroligę w Belgii, a jest za słabe (ponoć) na pierwszą piątkę w Polsce
... a na koniec trochę prywaty - POWODZENIA Gosia i Magda we Francji!!! Oby plan się powiódł
Będę trzymał kciuki...
... a na koniec trochę prywaty - POWODZENIA Gosia i Magda we Francji!!! Oby plan się powiódł
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wszystkiego najlepszego Elu
Wracaj do nas szybko, razem z Krysią i Anią
Wracaj do nas szybko, razem z Krysią i Anią
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Don Igłata
- Młodzik
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”