Anna Kędzior w CCC
Moderator: qBK
No tak sobie wszedlem na forum Polkowic i czytam co Kubus "pokojowy"pisze :
no to moze teraz zachcianki :
Chętnie w naszym zespole widziałbym Martynę Koc z Brzegu. Jest młoda, zdolna, dobrze gra na tablicach. Potrafi w kluczowych momentach zachowac stalowe nerwy, czego byłem świadkiem podczas meczu Odra - CCC. Jak robić co roku zakupy przed sezonem w Brzegu, to robić Moim zdaniem mogłaby ona zastąpić inną byłą zawodniczkę Odry - Jańcię...
Ja ci powiem ty... spie... od Brzegu tutaj wypisujesz ze polkowice nic do Brzegu zeby bylo juz oki a co u siebie robisz ...wez sie pukinij w glowke...zal mi ciebie chlopaku
Chętnie w naszym zespole widziałbym Martynę Koc z Brzegu. Jest młoda, zdolna, dobrze gra na tablicach. Potrafi w kluczowych momentach zachowac stalowe nerwy, czego byłem świadkiem podczas meczu Odra - CCC. Jak robić co roku zakupy przed sezonem w Brzegu, to robić Moim zdaniem mogłaby ona zastąpić inną byłą zawodniczkę Odry - Jańcię...
Ja ci powiem ty... spie... od Brzegu tutaj wypisujesz ze polkowice nic do Brzegu zeby bylo juz oki a co u siebie robisz ...wez sie pukinij w glowke...zal mi ciebie chlopaku
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Mlody pisze:No tak sobie wszedlem na forum Polkowic i czytam co Kubus "pokojowy"pisze :
popatrz sobie na date kiedy to zostalo napisane... a poza tym zastanow sie jaki on ma wplyw na jakiekolwiek transfery? moze sobie widziec kogo tylko chce, a i tak kontrakty podpisuje ktos inny.
To wiem ale chlopaku licza sie slowa ja ktos pisze jak co roku robic zakupy w Brzegu To robic!! to jest lekkie przegiecie moze ja napisze srac na ccc jak co roku to bedzie w porzadku ?? moze mocne slowa uzylem ale odzwierciedlaja to co chce przekazac moze jakis szacunek dla innego zespolu co on z naszego zespolu chce sobie zrobic hale targowa-zawodniczek...
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Mlody pisze:
Chętnie w naszym zespole widziałbym Martynę Koc z Brzegu. Jest młoda, zdolna, dobrze gra na tablicach. Potrafi w kluczowych momentach zachowac stalowe nerwy, czego byłem świadkiem podczas meczu Odra - CCC. Jak robić co roku zakupy przed sezonem w Brzegu, to robić Moim zdaniem mogłaby ona zastąpić inną byłą zawodniczkę Odry - Jańcię... [/b]
kuba pisze:Chętnie w naszym zespole widziałbym Martynę Koc z Brzegu. Jest młoda, zdolna, dobrze gra na tablicach. Potrafi w kluczowych momentach zachowac stalowe nerwy, czego byłem świadkiem podczas meczu Odra - CCC. Jak robić co roku zakupy przed sezonem w Brzegu, to robićMoim zdaniem mogłaby ona zastąpić inną byłą zawodniczkę Odry - Jańcię...
widzisz roznice? to sie nazywa prowokacja. albo cytujesz calosc albo sobie daruj. wlasciwie to lepiej sobie daruj, bo twoje wpisy nie maja za grosz smaku, nie wnosza nic do dyskusji poza wulgarnoscia i obelgami. nie jestes dla mnie partnerem do dyskusji. kazdy nastepny twoj post traktuje jak powietrze.
-
qBK nzlg
No to Polkowice powoli, systematycznie, rozszarpały brzesko-pabianickie braterstwo... Popatrzmy tylko na skład CCC (zarówno zawodniczki, które grały w tym sezonie i odchodzą, jak i te które przychodzą):
Z Odry:
Kędzior
Marczewska
Nowacka
Żytomirska
Jasnowska
[Stempniewicz] - miała grać w Brzegu, była na testach, prawie podpisała kontrakt, ale poszła do CCC
Z Polfy:
Pałka (ponoć ma odejść)
Koryzna
Trześniewska
Jaroszewicz
Dodamy jeszcze Kłosińską (która w tym sezonie nie zagra) i Waligórską (która odchodzi do Poznania) i mamy całe CCC. Właściwie tylko Odra+Polfa. Więc kibicujmy naszym przyjaciołom z Polkowic
Przecież to brzesko-pabianicka drużyna

Z Odry:
Kędzior
Marczewska
Nowacka
Żytomirska
Jasnowska
[Stempniewicz] - miała grać w Brzegu, była na testach, prawie podpisała kontrakt, ale poszła do CCC
Z Polfy:
Pałka (ponoć ma odejść)
Koryzna
Trześniewska
Jaroszewicz
Dodamy jeszcze Kłosińską (która w tym sezonie nie zagra) i Waligórską (która odchodzi do Poznania) i mamy całe CCC. Właściwie tylko Odra+Polfa. Więc kibicujmy naszym przyjaciołom z Polkowic
Widac przywiazanie do zespolu(wielka ironia)-mowie tu o Ani i Lenie
. Gdzie wiecej zaplaca tam pojda. Ludzilem sie ze brzeski zespol tworzyl zgrana ekipe, jednak caly czas pod przykrywka roznych pozwtywnych rzeczy toczyla sie walka o pieniadze!!!!!!!!!!!!!!! Oby obie zawodniczki sobie graly jak najdluzej w tych Polkowicach ,oby mialy jak najwiecej sukcesow
- bo oczywiscie wiadomo za z brzegiem owe sukcesy sa niemozliwe(to zdanie jest pisane zajeb...e wielka ironia i jeszcze wiekszym zalem)no coz plakac w brzegu nikt nie bedzie ,ale dlugo bedzie sie goic ta rana po ciosie w polecy, ktory dostalismy z najmniej spodziewanej strony

\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
-
Gość
-
Gość