Mam pytanie do ogółu forumowiczów aby sie wypowiedzieli w sprawach związanych z Portalem. Na obecną chwile ustawiłem przekierowanie adresu www.kkforum.pl bezpośrednio na forum z odpowiednią adnotacją.
Jak dalej wyobrażacie sobie funkcjonowanie Portalu???
Proszę o opinie i uwagi!!!
Co dalej z Portalem???
Moderator: Moderatorzy
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Co dalej z Portalem???
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2005, 15:21 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jestem w stanie zając się tematem pierwszej ligii. Zależy oczywiscie też jaką formę przybiorą te rozgrywki. Myślę, że jak makroregiony to razem z Sebą możemy się poznańskim zając i ewentualnie jakoś wspólnymi siłami innymi. Co do e-klasy myśle, że sam rozumiesz Viallos, ze te rogrywki mnie będą mniej interesować wiec mogę pomóc tylko w temacie 1 ligii. Pozdro.
ja osobiście wchodze odrazu na forum 
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
simon pisze:ja też, choć inaczej niż "Kibic"...![]()
chodziło ci o to , że od razu powinno być a nie odrazu napisane ? Bo nie rozumiem
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
KIBIC pisze:simon pisze:ja też, choć inaczej niż "Kibic"...![]()
chodziło ci o to , że od razu powinno być a nie odrazu napisane ? Bo nie rozumiem
żartowałem tylko, bo Mario napisał że wchodzi podobnie jak Kibic - a ja że też wchodzę, choć inaczej niż Kibic... - a może tak samo? no teraz już nie wiem... - a jak Kibic wchodzisz?
simon pisze:KIBIC pisze:simon pisze:ja też, choć inaczej niż "Kibic"...![]()
żartowałem tylko, bo Mario napisał że wchodzi podobnie jak Kibic - a ja że też wchodzę, choć inaczej niż Kibic... - a może tak samo? no teraz już nie wiem... - a jak Kibic wchodzisz?
no to sorry jakos mnie poczucie humoru ostatnio opuściło
jeszcze sie dowiedziałem , że jakiś debil strzelał do psa znajomych z karabinu na ostre naboje
Ale nie wazne mam nadzieje , że będzie lepiej wkońcu wakacje nie długo
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Panowie ja myślę, że jedna osoba z każdego miasta skrobnie zapowiedz jezeli będzie mecz na własnym parkiecie i później relacje z niego. nie musza być wypracowania na niewiadomo ile. wystarczy poprostu 10 zdań napisanych od siebie. Możnaby rozwinąć portal. Nie ma wiekszych przeciwnosci. Tylko trochę chęci...
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
mati pisze:Panowie ja myślę, że jedna osoba z każdego miasta skrobnie zapowiedz jezeli będzie mecz na własnym parkiecie i później relacje z niego. nie musza być wypracowania na niewiadomo ile. wystarczy poprostu 10 zdań napisanych od siebie. Możnaby rozwinąć portal. Nie ma wiekszych przeciwnosci. Tylko trochę chęci...
Tez tak mysle
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”