Olimpijki na licealiadzie

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 04 czerwca 2005, 12:40

Duży pisze:nie mów,że grała druga piątka,bo w Olimpii na boisku zagrały 3 podstawowe zawodniczki,a czwartą zawodniczką była dziewczyna która bardzo czesto wchodzi na plac...Więc wczoraj zasłużenie wygrała Gdynia!
problem polega na tym,ze Olimpia praktycznie ma 5-6 zawodniczek a Gdynia? I na tym polegał mecz w Gdyni,że sędzina załatwiła pierwszą 5 (jak można dobrze bronić 4 faulami na karku) i po meczu. Ale gratuluje Gdyni o ile..... Ale nie byłem więc nic nie piszę o sedziowaniu,tylko gratuluje.

Czy ludzie mogą żyć tak długo? Widziałem w weekend najstarszego człowieka na świecie.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 04 czerwca 2005, 13:12

Żołnierz pisze:...problem polega na tym,ze Olimpia praktycznie ma 5-6 zawodniczek a Gdynia? I na tym polegał mecz w Gdyni,że sędzina załatwiła pierwszą 5 (jak można dobrze bronić 4 faulami na karku) i po meczu. Ale gratuluje Gdyni o ile..... Ale nie byłem więc nic nie piszę o sedziowaniu,tylko gratuluje....

Co o ile ... znowu zaczniesz gadac , że mecz kupiony czy może wymyślisz inną bzdure :?:
chyba Ci odbiło z zazdrości :!: Zespoł z Gdyni wygrał a Ty wypisujesz głupoty :!:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 czerwca 2005, 13:14

A widzisz... jednak da się bez pomocy sędziów z nami wygrać :)))) No ale lepiej się zabezpieczyć, czyż nie? :))))))))

Żołnierz - nasi trenerzy po Starachowicach mówili, że tym razem wszystko było ok... więc "o ile..." tym razem nie istnieje ;) A finał widziała cała Polska... (no prawie ;) - niektorzy widzieli flagę "mistrz Polski 2005", opluwanie kibiców lotosu przez pseudo-kibiców Olimpii itp)

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Żołnierz

Postautor: Żołnierz » 06 czerwca 2005, 04:04

KIBIC pisze:
Żołnierz pisze:...problem polega na tym,ze Olimpia praktycznie ma 5-6 zawodniczek a Gdynia? I na tym polegał mecz w Gdyni,że sędzina załatwiła pierwszą 5 (jak można dobrze bronić 4 faulami na karku) i po meczu. Ale gratuluje Gdyni o ile..... Ale nie byłem więc nic nie piszę o sedziowaniu,tylko gratuluje....

Co o ile ... znowu zaczniesz gadac , że mecz kupiony czy może wymyślisz inną bzdure :?:
chyba Ci odbiło z zazdrości :!: Zespoł z Gdyni wygrał a Ty wypisujesz głupoty :!:

Drogi kolego z Gdyni staramy się czytać ,to co inni piszą z uwagą. Jeżeli gdzieś napisałem,że w sędziowaniu było coś nie tak to mi to pokaż. Nic takiego nie padło. nie byłem ,więc padło ,,o ile....,, . Staraj się czytać dokładnie. Bo widzę po fotach,że narazie to bardziej od koszykówki starasz się udowodnić ile ,to koszykarek jest z Tobą za pan brat ale sorka mnie to nie bierze. Pozdrawiam

Wróć do „Inne kluby”