Przewidywane wzmocnienia AZS
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
ja mówie. spoko! Zobaczymy jeżeli te dwie wspaniale rozgrywające wylądują w Poznaniu
Ja jestem za Małą. Może dlatego, ze znam ją dobrze...ale wydaje mi się, ze jednak mimo wszystko to ona jest ta lepsza
W każdym razie Mała- pamiętaj, że masz w Ostrowie przyjaciół:) obojętnie co wybierzesz ja będę zawsze za koszykarkami Ostrovii 
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
o prosze! widze ze cos obstawiamy
to ja sie dolacze
proponuje obie, choc szczerze mowiac to chyba szybciej trafi do nas "Mała", jako ze pewnie ze zna Szajka, ktory chcac-nie chcac z pewnoscia ma jakis wplywna ruchy robione przez Habera...
w wlasnie, z tymi ruchami to tez chyba ostatnio cos zastoj bo o Natalii i Małej mowilo sie juz od jakiegos czasu, a narazie to zadnych konkretow nie slychac....[a przynajmniej ja o nich nie wiem]
PS: ano wlasnie: wiadomo cos konkretnego o Krupie?? bo niby "cos" rozstrzygajacego mialo zapasc do konca maja, dzis jest 4 czerwiec i cisza.....
w wlasnie, z tymi ruchami to tez chyba ostatnio cos zastoj bo o Natalii i Małej mowilo sie juz od jakiegos czasu, a narazie to zadnych konkretow nie slychac....[a przynajmniej ja o nich nie wiem]
PS: ano wlasnie: wiadomo cos konkretnego o Krupie?? bo niby "cos" rozstrzygajacego mialo zapasc do konca maja, dzis jest 4 czerwiec i cisza.....
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Myślę że należało by powrócić do tego tematu. Gdyby teraz zaczął się nowy sezon to mieli byśmy do dyspozycji o ile się nie mylę 3 zawodniczki - Reda A.-J., Monika S., oraz Natalia M.. Monika Ciecierska rozmawia z Pabianicami, a Waligórskiej nie spodobały się małe pieniądze i skończyła z nami rozmowy (chyba)!!!! Myślę że działacze nadal coś robią i w przyszlm sezonie bedziemy mieli jakis skład!! Zapraszam do dyskusji!!! NIECH TEN TEMAT ŻYJE!!!!! 
Narazie działacze mają jeszcze czas na jakiekolwiek propozycje dla zawodniczek,byle tylko odpowiadające naszym zawodniczkom....Myśle że Monia zostanie w naszym składzie i bedzie budowała razem z innymi zawodniczkami nasz skład....Napisze tylko jedno: "Monia nie odchodz"MAJOREK pisze:Myślę że należało by powrócić do tego tematu. Gdyby teraz zaczął się nowy sezon to mieli byśmy do dyspozycji o ile się nie mylę 3 zawodniczki - Reda A.-J., Monika S., oraz Natalia M.. Monika Ciecierska rozmawia z Pabianicami, a Waligórskiej nie spodobały się małe pieniądze i skończyła z nami rozmowy (chyba)!!!! Myślę że działacze nadal coś robią i w przyszlm sezonie bedziemy mieli jakis skład!! Zapraszam do dyskusji!!! NIECH TEN TEMAT ŻYJE!!!!!
Wie ktoś może na 100% coś na temat odejścia Krupy do Pabianic...czy Ona odeszła już na dobre...???????