AZS kompletuje skład

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

kula
Amator
Kontaktowanie:

AZS kompletuje skład

Postautor: kula » 07 czerwca 2005, 10:36

Co słychać w AZS ?
Karuzela transferowa w ekstraklasie pań ruszyła pełną parą . AZS Poznań po początkowych osłabieniach zespołu ( odeszły Tyszkiewicz, Karpińska odejdzie najprawdopodobniej Ciecierska przyp. red. ) powoli kompletuje skład na kolejny sezon. Wczoraj umowę z klubem przedłużyły Reda Jankowska oraz Natalia Mrozińska.

„Wczoraj podpisaliśmy umowę z Redą Jankowska, jutro kontrakty parafują również Mrozińska i Waligórska. Nie wykluczamy również, że zespół wzmocnią Ilona Mądra i Dominika Górczak . Wiele mówi się o tym, że ekipę AZS zasilą również zawodniczki z rozpadającej się pierwszoligowej Unii Swarzędz. – Tak zawodniczki ze Swarzędza zgłosiły chęć grania u nas Najpierw musimy mieć informacje od naszych zawodniczek. Później będziemy rozmawiać z innymi- powiedział szkoleniowiec akademiczek Grzegorz Szajek .

Autor: Łukasz Klin & grand

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 07 czerwca 2005, 12:17

Oby tak dalej.......Mrozik nie zastanawiaj sie...... tylko podpisz ten kontrakt.... :)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 czerwca 2005, 13:23

W zyciu nie zamienie Ciecierskiej na Madra.
Bez przesady niech ona sobie emerytury doczeka w Ostrovii i szkoli mlodziez. Szajek odmladzaj sklad a nie postarzaj. To przyjscie jesli dojdzie do skutku mnie bardziej rozzlosci niz ucieszy :twisted:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 07 czerwca 2005, 13:47

Maras, Dzida i emerytura? chyba sobie kpisz :) tyle zapału do gry. A szkolenie młodzieży to już swoją drogą.

Awatar użytkownika
Nas
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Nas » 07 czerwca 2005, 14:20

MARAS! A jak Dzida przyjdzie i będzie dobrze grać to pewnie sobie nie będziesz przypominać Twoich słów obecnych i będziesz ją wychwalał uu brawo brawo!?

Na emeryturę? Może nie jest już najlepsza, wiadomo. Ale niejedną młodszą porobi jeszcze nawet na szybkość i kondycję, a dodaj doświadczenie.

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 07 czerwca 2005, 14:43

Nas pisze:MARAS! A jak Dzida przyjdzie i będzie dobrze grać to pewnie sobie nie będziesz przypominać Twoich słów obecnych i będziesz ją wychwalał uu brawo brawo!?

Na emeryturę? Może nie jest już najlepsza, wiadomo. Ale niejedną młodszą porobi jeszcze nawet na szybkość i kondycję, a dodaj doświadczenie.

No właśnie. Doładnie będzie tak jak mówisz. "uu brawo brawo". Jest dużo takich przykładów. Podobnie było u nas z Siwą. Po pierwszych meczach, kiedy jeszcze nie była zgrana z zespołem byli tacy, co narzekali. "Po co ona nam?" "Słaba jest". A później jak stała się pomocna to wszyscy zaraz "o jak to dobrze, że ją wzięli" itp. Maras zobaczysz, że tak będzie jeśli Mądra zagra w AZSie.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 czerwca 2005, 15:13

ja tam generalnie do Dzidki nic nie mam, mam szacunek dla jej wielkiego doswiadczenia i talentu, jesli transfer dojdzie do skutku to tez dobrze, tylko ze Ilona sobie dlugo u nas chyba nie pogra.... :?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 czerwca 2005, 15:47

Mytek pisze:(...) tylko ze Ilona sobie dlugo u nas chyba nie pogra.... :?

... a Reda to rok temu był ransfer na lata? :))))))) hihi... trochę szerzej proponuję patrzeć na sprawy... nie tylko gra się liczy :) Ale o tym pewnie pogadamy za kilka lat...

OGŁOSZENIE: Oddam nerkę za Dzidkę w Olimpii !!! 8) :lol: ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 czerwca 2005, 15:56

Seba pisze:
Mytek pisze:(...) tylko ze Ilona sobie dlugo u nas chyba nie pogra.... :?

... a Reda to rok temu był ransfer na lata? :))))))) hihi... trochę szerzej proponuję patrzeć na sprawy... nie tylko gra się liczy :) Ale o tym pewnie pogadamy za kilka lat...

OGŁOSZENIE: Oddam nerkę za Dzidkę w Olimpii !!! 8) :lol: ;)

no ale wyzej napisalem ze nic do niej i nie mam i ze jak do nas przyjdzie to nic sie nie stanie strasznego.... :D z reszta w obecnej sytuacji kazde wzmocnienia sie przydadza..... :)

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 07 czerwca 2005, 15:57

Pierwsze słysze że Ciecierska ma opuścić AZS ale jeśli rzeczywiście ten transfer dojdzie do skutku to sprawy ułożą sie niezbyt ciekawie. Co prawda Mrozik i Reda zostają ale to tylko 40% podstawowego składu. Mam tylko nadzieję ze nowe zawodniczki będą potrafiły się zgraćz tymi które już grały w Poznaniu. A co do zawodniczek ze Swarzędza to jeśli by taka sytuacja miała miejsce to chyba nasz KK by sie powiększył! Co sądzicie? :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 czerwca 2005, 16:51

Napewno nie bede sie nia podniecac. Bo jakos nie lezy mi zeby do nas przychodzila i nie przekonuja mnie wasze tlumaczenia :cry:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 czerwca 2005, 17:04

MARAS pisze:Napewno nie bede sie nia podniecac. Bo jakos nie lezy mi zeby do nas przychodzila i nie przekonuja mnie wasze tlumaczenia :cry:

Jakiś powód? Czy po prostu ot tak sobie nie przekonuje Cię mistrzyni Europy, 9 strzelec naszej ligi w ubiegłym sezonie, druga zbierająca, 13 w blokach itd... do tego ktoś, kto zapewnia walkę, super atmosferę, koleżeńskość, charyzmę każdego zespołu w którym się pojawi... a do tego ma zamiar pomagać w szkoleniu swoich następczyń? Mieszkanka naszego miasta od urodzenia...

Przemyśl swoją odpowiedz conajmniej kilka razy...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 07 czerwca 2005, 17:12

Myśle, że jak przyjdzie do nas dzidka, dominika górczak oraz pare dziewczyn z Unii to powstanie u nas bardzo ciekawy zespol, sila młodości połaczona z nutka doswiadczenia, wiec Maras nie gadaj takich głupot tylko poczekaj na pierwsze mecze AZS-u!

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 07 czerwca 2005, 17:18

Bury pisze:Myśle, że jak przyjdzie do nas dzidka, dominika górczak oraz pare dziewczyn z Unii to powstanie u nas bardzo ciekawy zespol, sila młodości połaczona z nutka doswiadczenia, wiec Maras nie gadaj takich głupot tylko poczekaj na pierwsze mecze AZS-u!

Poprostu nic dodać nic ująć czysta poezja! :wink:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 czerwca 2005, 18:09

UWAGA :!: CHCIALBYM PRZYPOMNIEC IZ W TYM TEMACIE MOWIMY O TYM JAKIE ZAWODNICZKI DO AZS-U PRZYCHODZA. JESLI CHCECIE POROZMAWIAC O M.CIECIERSKIEJ I O INNYCH ZAWODNICZKACH KTORE MOGA NASZ KLUB OPUSCIC TO JEST DO TEGO CELU STWORZONY INNY TEMAT: "AZS POWAZNIE OSLABIONY". NIE MIESZAJMY TEMATOW :D

pozdrawiam!

Wróć do „AZS Poznań”