Może jakiś turniej kibiców? a przy okazji
7 czerwca !!!
Moderator: Moderatorzy
fajny ten dzien 7 czerwca
pamietacie w jakich bolach rodzilo sie to forum? a teraz gwar i klimat, ktorego nie mialo to 2. no i subBlack doszedl
fajnie, fajnie coraz fajniej
gratulacje dla Was wszytkich a w szczegolnosci tych 'na stanowiskach'
(dla adminow moderatorow... dobra robota
)
mialem juz dzisiaj okazje co nieco cyknac z okazji zdanego egzaminu, ktorego nie mialem prawa zdac... no ale czego nie robi sie dla forum. WASZE zdrowie PANIE i PANOWIE
no to
pozdrawiam
gratulacje dla Was wszytkich a w szczegolnosci tych 'na stanowiskach'
mialem juz dzisiaj okazje co nieco cyknac z okazji zdanego egzaminu, ktorego nie mialem prawa zdac... no ale czego nie robi sie dla forum. WASZE zdrowie PANIE i PANOWIE
pozdrawiam
Masz racje - a mnie to cieszy w szczególności - bo zaangażowałem się w "promowanie i popieranie" tego 3-go forum na drugim. Przez to w oczach wielu osób miałem opinie wywrotowca - fajnie że w efekcie, tak jak chciałem, dobrze wyszło.
To, co tak udanie robimy od roku, a czego na tym zdominowanym przez nieodpowiedzialnych gości, pełnym „jadu” forum nr.2 nie było, to dowód, że decyzja była słuszna. Przypomnijmy sobie, że z udziału w forum „2” praktycznie zrezygnowali (oczywiście nieoficjalnie) najstarsi uczestnicy „1” i oczywiście aktualnego kkforum.
No to

To, co tak udanie robimy od roku, a czego na tym zdominowanym przez nieodpowiedzialnych gości, pełnym „jadu” forum nr.2 nie było, to dowód, że decyzja była słuszna. Przypomnijmy sobie, że z udziału w forum „2” praktycznie zrezygnowali (oczywiście nieoficjalnie) najstarsi uczestnicy „1” i oczywiście aktualnego kkforum.
No to

Mytek pisze:ja mam takie rocznicowe pytanie: kiedy powstalo to pierwsze forum?
ile osob bylo tam zalogowanych? ilu z tamtych uczestnikow udziela sie teraz na tym forum?
kogo mozna uznac za "prekursora" pierwszego forum(a wiec i caleho KKForum)?
pierwsze forum powstalo... nie wiem, nie pamietam. zreszta nie mam prawa pamietac, bo go nie wspoltworzylem. w momencie kiedy ja dolaczylem "uklad sil" byl bardziej zblizony do wroclawia
a obecnie jest calkiem spora gromadka osob, ktore przeszly wszystkie stadia ewolucji KKF
pozdrawam
Mytek pisze:ja mam takie rocznicowe pytanie: kiedy powstalo to pierwsze forum?
ile osob bylo tam zalogowanych? ilu z tamtych uczestnikow udziela sie teraz na tym forum?
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=840 Tutaj masz wszystko! Załozycielem, ojcem i osobą odpowiedzialną za losy pierwszych dwóch wydań KKForum był kibic Ślęzy Wrocław - Rafał Szeremeta!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Mytek pisze:ja mam takie rocznicowe pytanie: kiedy powstalo to pierwsze forum?
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=840 Tutaj masz wszystko! Załozycielem, ojcem i osobą odpowiedzialną za losy pierwszych dwóch wydań KKForum był kibic Ślęzy Wrocław - Rafał Szeremeta!
a czy autor pierwszego KKFrum udziela sie na tym obecnym?
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”