Pierwsze wzmocnienie AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Bury pisze:Dobrze by było gdyby Ciecierska została, ale w sumie to od niej zależy gdzie chce grać, więc jeśli podjemie decyzję o odejściu to będziemy dumni, że przez te dwa lata grała u nas i zdobyła dla naszego miasta kolejny srebrny medal!
RACJA ACZKOLWIEK BYŁO BY DOBRZE GDYBY MONIKA GRAŁA U NAS! Faktycznie bez Moniki było by się ciężko przede wszystkim w tym sezonie. Była naszą podporą można było zawsze na niej polegać! Dzięki MONIKA za wszystko, ale proponuję zostać w Poznaiu!
Każdy chyba z nas(kibiców AZSU)chciałby aby Monia została w poznaniu gdyz przez cały sezon wykazała sie swoimi umiejętnościami technicznymi czego dowodem były punkty wrzucone szczególnie w ostatnich meczach...tylko że musiała by zostać też Krupa aby akcje Azsu były skuteczne...Tak jak już wcześniej pisałem te decyzje zależą od działaczy i my nie mamy na to wpływu.... 
-
Gość
Nie ma ludzi niezastąpionych.Za Krupską i Gońciarz zagrają inne.Nawet z nimi AZS byłby najwyżej piąty.Ja jestem bardziej ciekawa jak Herkt podzieli czas gry pomiędzy takie indywidualności jak Wlażlak,Krupska,Pantelejewa i Costa.Już widze jak któraś z nich będzie cicho siedzieć na ławie.O tym,że potrafi grać jedną piątką wszyscy wiedzą.Nawet gdy prowadził Lotos też grał piątką.A tu taki nadmiar bogactwa.Oj będzie się działo!!!!!!!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:Nie ma ludzi niezastąpionych.Za Krupską i Gońciarz zagrają inne.Nawet z nimi AZS byłby najwyżej piąty.Ja jestem bardziej ciekawa jak Herkt podzieli czas gry pomiędzy takie indywidualności jak Wlażlak,Krupska,Pantelejewa i Costa.Już widze jak któraś z nich będzie cicho siedzieć na ławie.O tym,że potrafi grać jedną piątką wszyscy wiedzą.Nawet gdy prowadził Lotos też grał piątką.A tu taki nadmiar bogactwa.Oj będzie się działo!!!!!!!
po pierwsze to Krupa jeszcze definitywnie nie przeszla do Polfy, a po drugie to polemizowalbym o opinia ze stac nas byloby tylko na najwyzej 5 lokate.....
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:(....) wywalczą ponownie jak to było w sezonie 2003/2004 trzecie miejsce bez wzgledu na przebieg dalszych transferów...
Seba pisze:(...)Ja bym oddał nerkę, by Dzidka zagrała i popracowała razem z naszymi trenerami choćby i tylko jeden jedyny sezon ze swoją Olimpią!!!Ponoć never say never ...
![]()
W każdym razie obojętnie od wyboru, jaki podejmie Dzidka - POWODZENIA! Trzymam kciuki tak jak od wielu lat!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Yo
MARAS pisze:Po to zebys sie pytal![]()
Maras czy Ty najpierw myślisz a potem piszesz? Czy może na odwrót? A może tylko piszesz?
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
AZS Poznań przedłuża umowy z koszykarkami
Natalia Mrozińska i Monika Sibora to kolejne dwie zawodniczki, które podpisały umowy z AZS Poznań. Już w poniedziałek umowę z poznańskimi akademiczkami przedłużyła Litwinka Reda Aleliunaite-Jankowska. - W tym tygodniu będziemy jeszcze rozmawiać z Moniką Ciecierską, a w następnym z Joanną Lorek. Chciałbym, aby w naszej drużynie grała też Natalia Waligórska, ale na razie nasza propozycja finansowa nie spełnia jej oczekiwań - mówi prezes sekcji koszykówki Paweł Leszek Klepka.
grand Gazeta Wyborcza
Natalia Mrozińska i Monika Sibora to kolejne dwie zawodniczki, które podpisały umowy z AZS Poznań. Już w poniedziałek umowę z poznańskimi akademiczkami przedłużyła Litwinka Reda Aleliunaite-Jankowska. - W tym tygodniu będziemy jeszcze rozmawiać z Moniką Ciecierską, a w następnym z Joanną Lorek. Chciałbym, aby w naszej drużynie grała też Natalia Waligórska, ale na razie nasza propozycja finansowa nie spełnia jej oczekiwań - mówi prezes sekcji koszykówki Paweł Leszek Klepka.
grand Gazeta Wyborcza
Re: Yo
DaRiO pisze:MARAS pisze:Po to zebys sie pytal![]()
Maras czy Ty najpierw myślisz a potem piszesz? Czy może na odwrót? A może tylko piszesz?
Ja tylko stukam w klawiature.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”