OSA bardzo dobra
Moderator: Moderatorzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Żołnierz
Żołnierz nie próbuj być zabawny bo i tak Ci to nie wychodzi
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Żołnierz
KIBIC pisze:Żołnierz nie próbuj być zabawny bo i tak Ci to nie wychodzi
Ale ja nie staram się być zabawny. Przecież to kpina ,ze dostała ten tytuł! Przecież było na tym turnieju kilka innych dziewczyn ( w róznych zespołach) które bardziej zasługiwały na ten tytuł! Przecież w tej opini zgodni było wiecej osób! Wiem. Będziesz bronił jej jak żołnierz Ojczyzny. Sorka. To,że dobrze rzucała osobiste? Prosze nie dyskutujmy. To bez sensu. powiem tobie tyle,że w Wiśle Kraków widziałem dziewczynę o wiele lepszą od niej. dobrze rzucała za 3,grała 1 na 1. I z chęcią widziałbym ja w Olimpii. Jak na podstawie 2 meczy można wybierać największą nadzieję?!! To chore! mogła zostać najlepszym graczem,ale największa nadzieją??? Kpina.
Żołnierz pisze:KIBIC pisze:Żołnierz nie próbuj być zabawny bo i tak Ci to nie wychodzi
Ale ja nie staram się być zabawny. Przecież to kpina ,ze dostała ten tytuł! Przecież było na tym turnieju kilka innych dziewczyn ( w róznych zespołach) które bardziej zasługiwały na ten tytuł! Przecież w tej opini zgodni było wiecej osób! Wiem. Będziesz bronił jej jak żołnierz Ojczyzny. Sorka. To,że dobrze rzucała osobiste? Prosze nie dyskutujmy. To bez sensu. powiem tobie tyle,że w Wiśle Kraków widziałem dziewczynę o wiele lepszą od niej. dobrze rzucała za 3,grała 1 na 1. I z chęcią widziałbym ja w Olimpii. Jak na podstawie 2 meczy można wybierać największą nadzieję?!! To chore! mogła zostać najlepszym graczem,ale największa nadzieją??? Kpina.
Nie to nie jest kpina ale osobiście dałbym komu innemu ten tytuł ale fakt jest taki , że bardzo dobrze grała
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Gość
Żebyśmy sie dobrze zrozumieli.Nawet gdyby jakaś zawodniczka Olimpii dostała ten tytuł ,to uważam ,że to idiotyzm go przyznawać. Równie dobrze przy podobnych kryterich można powiedzić ,że Dudek jest najlepszym bramkarzem naświecie. Na podstawie jednego meczu (zdobył Mistrza Klubowego) tak można orzec. Gratuluje takiego podejścia. Dla mnie najlepszym graczem (widzałem w akcji ok 10 zespołów) była ta dziewczyna z Krakowa. I miała jeszcze jedną cechę. Świetną motorykę. grała praktycznie cały mecz nie mając zmieniczki. I sama musiała wyrobić sobie pozycję. I dla mnie to Ona powinna dostać ten tytuł. Oczywiście stosowałem podobne kryteria jak panowie w Gdyni. Na podstawie 2 meczy.
-
Żołnierz
KIBIC pisze:Żołnierz pisze:KIBIC pisze:Żołnierz nie próbuj być zabawny bo i tak Ci to nie wychodzi
Czyli dotała tytuł za co? I tu jest pytanie?Pozdrawiam
Nie to nie jest kpina ale osobiście dałbym komu innemu ten tytuł ale fakt jest taki , że bardzo dobrze grała
-
Żołnierz
KIBIC pisze:Żołnierz pisze:KIBIC pisze:Żołnierz nie próbuj być zabawny bo i tak Ci to nie wychodzi
Czyli dotała tytuł za co? I tu jest pytanie?Pozdrawiam
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nadzieja..... :P
heh.... moim zdaniem nie powinno byc takiej nagrody.... wogole co to za nagroda... nadzieja..... (nadzieja matka glupich)....
kazda dziewczyna ktora uprawia ten sport.... i ma predyspozycje...... to ma szanse zaistniec w koszykowce i w TBL a nawet w WNBA.....to sysko zalezy od szkolenia i charakteru...... a wyrozniajac jedna osobe..... taka nagroda.... hmmm..... to jest lekko zabawne..... moze nie chcieli jej skrzywdzic..... bo gdyby nie to nie dostalaby zadnej nagrody... hmmm.....
kazda dziewczyna ktora uprawia ten sport.... i ma predyspozycje...... to ma szanse zaistniec w koszykowce i w TBL a nawet w WNBA.....to sysko zalezy od szkolenia i charakteru...... a wyrozniajac jedna osobe..... taka nagroda.... hmmm..... to jest lekko zabawne..... moze nie chcieli jej skrzywdzic..... bo gdyby nie to nie dostalaby zadnej nagrody... hmmm.....
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

bedziemy in touch

No pisałabyś inaczej gdybyś Ty ją dostała
a tak na serio to masz racje nie powinno być takiej nagrody
ale dobrze , że została w Gdyni

ale dobrze , że została w Gdyni
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Re: Nadzieja..... :P
paździoch-osanka pisze:heh.... moim zdaniem nie powinno byc takiej nagrody.... wogole co to za nagroda... nadzieja..... (nadzieja matka glupich)....
Zgadzam się z każdym słowem... bardzo mądra opinia! Myślę, że po prostu KAŻDA nagroda tam miała jakiś cel - niekoniecznie związany z koszykówką albo z poziomem sportowym danej zawodniczki
KIBIC pisze:No pisałabyś inaczej gdybyś Ty ją dostała![]()
(...)
Z tego, co troszeczkę poznałem Osankę, to się mylisz i to bardzo. Myślę, że gdyby ktoś jej przyznał nagrodę, z której pół koszykarskiej Polski potem miało zabawę, według niej samej nie do końca zasłużoną, to jestem pewien, że nie czułaby się z tym dobrze... jesli wogóle by ją przyjęła.
ale dobrze , że została w Gdyni![]()
![]()
Była inna możliwość?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
nie wiem czy mi wyjdzie cytowanie bo robie to pierwszy raz.... wiec.... prosze sie nie smiac.....
Seba ja bym chyba nawet nie wyszla po ta nagrode.... byloby mi strasznie glupio... i jeszcze gdybym slyszala to jak syscy ze mnie lacha targaja.... to ja dziekuje..... (tak na marginesie to pewnie Biba slyszala jak syscy sie z niej smieja....) ale takie nagrody to smiech na sali....(doslownie) ... ale najsmieszniejsze jest to (tak mi sie wydaje) ze dostala ta nagrode ze wzgledu na mecz wygrany z Olimpią.... to troche niesprawiedliwe... bo... jak syscy wiedza... w meczu....( w kazdej dyscyplinie sportowej) jest tak ze jeden dzien jest taki ze sysko wpada i gra sie zjebi..... a w innym.... jest kompletna kicha.... no i ONI tylko wzieli pod uwage ten ostatni mecz.... choc inne dziewczyny.... graly rowniej od Biby..... ale coz stalo jak sie stalo.... gratuluje naszej Nadzieji..... oby jak najszybciej ja wyrwali z Polski bo dziewczyna sie zmarnuje....
Pozdrowienia.... 
No pisałabyś inaczej gdybyś Ty ją dostała
Z tego, co troszeczkę poznałem Osankę, to się mylisz i to bardzo. Myślę, że gdyby ktoś jej przyznał nagrodę, z której pół koszykarskiej Polski potem miało zabawę, według niej samej nie do końca zasłużoną, to jestem pewien, że nie czułaby się z tym dobrze... jesli wogóle by ją przyjęła.
Seba ja bym chyba nawet nie wyszla po ta nagrode.... byloby mi strasznie glupio... i jeszcze gdybym slyszala to jak syscy ze mnie lacha targaja.... to ja dziekuje..... (tak na marginesie to pewnie Biba slyszala jak syscy sie z niej smieja....) ale takie nagrody to smiech na sali....(doslownie) ... ale najsmieszniejsze jest to (tak mi sie wydaje) ze dostala ta nagrode ze wzgledu na mecz wygrany z Olimpią.... to troche niesprawiedliwe... bo... jak syscy wiedza... w meczu....( w kazdej dyscyplinie sportowej) jest tak ze jeden dzien jest taki ze sysko wpada i gra sie zjebi..... a w innym.... jest kompletna kicha.... no i ONI tylko wzieli pod uwage ten ostatni mecz.... choc inne dziewczyny.... graly rowniej od Biby..... ale coz stalo jak sie stalo.... gratuluje naszej Nadzieji..... oby jak najszybciej ja wyrwali z Polski bo dziewczyna sie zmarnuje....
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

Seba pisze:paździoch-osanka pisze:heh.... moim zdaniem nie powinno byc takiej nagrody.... wogole co to za nagroda... nadzieja..... (nadzieja matka glupich)....
Zgadzam się z każdym słowem... bardzo mądra opinia! Myślę, że po prostu KAŻDA nagroda tam miała jakiś cel - niekoniecznie związany z koszykówką albo z poziomem sportowym danej zawodniczkiNo ale ja też, podobnie jak Osanka, wierzę, że wszystko zależy TYLKO od szkolenia i charakteru koszykarki
(...)
Z tego, co troszeczkę poznałem Osankę, to się mylisz i to bardzo. Myślę, że gdyby ktoś jej przyznał nagrodę, z której pół koszykarskiej Polski potem miało zabawę, według niej samej nie do końca zasłużoną, to jestem pewien, że nie czułaby się z tym dobrze... jesli wogóle by ją przyjęła.KIBIC pisze:No pisałabyś inaczej gdybyś Ty ją dostała![]()
ale dobrze , że została w Gdyni![]()
![]()
Była inna możliwość?![]()
1. po meczu jeszcze nie było wiadomo , że cała Polska będzie się śmiała z tej nagrody {co jest dla mnie chore}
2. A co do mozliwości to chyba nie było innej
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Żołnierz
HIHIHIHI. To teraz coś dla Kibica z Gdyni. Najlepszymi kibicami byli Poznaniacy,ale ,,Wy,, zostaliście ,,najwiekszą nadzieją,,. Cieszysz się,że te tytuł został w Gdyni?
Jeżeli masz radość,że ,,Tytuł ,, który z natury został przyznany na podstawie bzdurnych kryteriów ,to gratuluje samopoczucia. Jak chodzę na koszykówkę w wydaniu I ligowym od 1985 roku tak dawno się nie naśmiałem. Pozdrawiam.
Jeżeli masz radość,że ,,Tytuł ,, który z natury został przyznany na podstawie bzdurnych kryteriów ,to gratuluje samopoczucia. Jak chodzę na koszykówkę w wydaniu I ligowym od 1985 roku tak dawno się nie naśmiałem. Pozdrawiam.
Dobra koniec z mojej strony bo widze ,że obojętnie co by się działo w Gdyni i tak dla Was będzie źle ale ja wiem dlaczego . Więc jak dla mnie koniec tematu
Ps. Osanka tylko mądrze pisała w tym temacie bo kibice Olimpii niestety nie ale to oczywiste po przegranym finale w Gdyni
Ps. Osanka tylko mądrze pisała w tym temacie bo kibice Olimpii niestety nie ale to oczywiste po przegranym finale w Gdyni
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.