Anna Kędzior w CCC

Moderator: qBK

Kibic_brzeg

Postautor: Kibic_brzeg » 06 czerwca 2005, 15:53

QIERO Z TEGO CO WIDAC DOKLADNIE JUTRO WYBIJE ROK OD KIEDY DOLACZYLES DO NACZEGO FORUM ;)

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 06 czerwca 2005, 16:45

To chyba będzie tez rok całego forum.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 06 czerwca 2005, 16:51

Lena raczej pozostanie w Brzegu, Madzia do CCC raczej nie trafi, a Dolores raczej do CCC trafi :roll: :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 06 czerwca 2005, 17:06

MARIO pisze:Lena raczej pozostanie w Brzegu, Madzia do CCC raczej nie trafi, a Dolores raczej do CCC trafi :roll: :wink:

A którą Dolores masz na myśli? :roll: :wink:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 06 czerwca 2005, 17:45

ja z pewnych zrodel wiem ze kedzior jeszcze nie podpisala kontraktu ! to jest przymiarka

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 06 czerwca 2005, 17:50

Zależy co dla kogo jest pewnym źródłem. Czy sama zawodniczka według Ciebie jest pewnym źródłem?

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 06 czerwca 2005, 20:33

Lena nie podpisala kontraktu z CCC, tak jak ktos tutaj wypisuje. Co do Dolores to faktycznie od nowego sezonu zobaczymy ja w ekipie z Polkowic.

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 06 czerwca 2005, 20:37

Takie tez i ja mam info.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 06 czerwca 2005, 21:45

no i brawo dla Leny a co do Ani to wiedzialem ze tak bedzie mozna sie bylo spodziewac :( szkoda szkoda ale coz czasami tak bywa
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2005, 21:53 przez Mlody, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 06 czerwca 2005, 21:58

Odważna decyzja Dolores, z całym szacunkiem dla Ani życzę Jej powodzenia w Polkowicach, może w końcu się przełamie zła passa Ani po za Brzegiem. Czy jeszcze do Nas wróci? Kto wie... Mimo wszystko - Aniu dziękujemy Ci za wszystkie sezony w Brzegu, dla mnie zawsze będziesz Cukiereczkiem jakiekolwiek barwy będziesz reprezentować :wink:

PS. Powodzenia w kadrze!
..you got to lose, to know how to win..

tweety

Postautor: tweety » 06 czerwca 2005, 22:50

hehe, mario, cukiereczkiem :D powodzenia na kadrze, na nowej pozycji... ciekawe, czy sie sprawdzi w grze na dole?

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 07 czerwca 2005, 05:31

Przerażenie mnie ogarnia jak czytam niektóre wpisy. Ludzie obudźcie się. W sporcie nie ma sentymentów, to już taki zawód. Zawodniczka jest dobra - zmienia klub na lepszy, jest lepsza zmienia na następny, wyjeżdża za granicę...zresztą jak w każdym innym zawodzie. Po co te pretensje do Dolores, do CCC?? Jest kasa to robią zakupy. A po co szukać na wybrzeżu jak można pod nosem. Zawodniczkom również nie można się dziwić. Po co jechać na wybrzeże jak można przenieść się o 100 kilosów i to jeszcze tam gdzie trafiły bliskie koleżanki.
I nie przypisujmy sobie prawa własności do koszykarek, które przecież nie są naszymi wychowankami. Wiem że do niektórych postaci zdążyliśmy się przywiązać ale one wcześniej grały w innych klubach i jeszcze wiele razy będą swoje kluby zmieniać.
Co do Dolores to ma rację że chce w przyszłym sezonie grać z CCC o medale a nie z Odrą o miejsca 7-8 :!:
Szkoda tylko że nie przypomina sobie ile straciła we wcześniejszym sezonie w Polkowicach grzejąc ławę. Ale może teraz się coś zmieni, przecież Spisacki ma trochę mniej do powiedzenia. Tak czy owak - jej decyzja.
Mam tylko nadzieję że te pogłoski z Kłosińską to jakieś żarty. Pana od wycierania parkietu to my już mamy :wink:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 08 czerwca 2005, 19:09

Zbych pisze:Szkoda tylko że nie przypomina sobie ile straciła we wcześniejszym sezonie w Polkowicach grzejąc ławę. Ale może teraz się coś zmieni, przecież Spisacki ma trochę mniej do powiedzenia. :wink:

moze i stracila sezon ale zdobyla miss TBL grajac w CCC

PS niebierzcie tego postu tak na serio

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 09 czerwca 2005, 13:36

ginda pisze:moze i stracila sezon ale zdobyla miss TBL grajac w CCC

I tyle tylko (oprócz kasy oczywiście) ma pewnie znowu do zyskania. Ale widocznie na szarfie zależy jej bardziej, bo to przecież podnosi kobietę na duchu - a jakby nie było to latka lecą... :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 09 czerwca 2005, 13:44

no to raczej w polkowicach nie wyładniała chyba że macie jakiś specyficzny klimat :lol: okaże sie w nowym sezonie.co do jej decyzji dziwi mnie troche ale życze jej jak najlepiej!powodzenia Aniu!mam nadzieje że przemyślałaś tą decyzje!
Ja go znam to jest ten no...:)

Wróć do „KS Odra Brzeg”