Nowy asystent w PZU Polfie Pabianice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Nowy asystent w PZU Polfie Pabianice

Postautor: Hersi » 06 czerwca 2005, 22:14

Leszek Marzec jest najpoważniejszym kandydatem na asystenta Tomasza Herkta w PZU Polfie Pabianice

Nowy szkoleniowiec pabianiczanek już pierwszego dnia pracy zapowiedział, że będzie miał doświadczonego asystenta. - Na pewno będzie to doskonały szkoleniowiec - zachwalał przyszłego kandydata.

Wczoraj okazało się, że będzie nim Leszek Marzec, który przed laty z Tadeuszem Hucińskim prowadził reprezentację Polski kobiet. Później wyjechał na staże trenerskie do USA i Szwajcarii, gdzie pracował z męskimi zespołami. Tam nawiązał kontakty z menedżerami, dzięki którym do Pabianic mają trafić dwie koszykarki z Ameryki.

Ostatnio Marzec, prywatnie mąż koszykarki Marioli Pawlak, był szkoleniowcem męskich zespołów - Noteci Inowrocław i SMS Kozienice. - Jestem po wstępnych rozmowach, ale mam też propozycję pracy za granicą - zdradził "Gazecie" Marzec. Na razie jednak jest problem z jego zatrudnieniem, ponieważ dotychczasowy asystent Dariusz Raczyński ma ważny kontrakt. Pabianiccy działaczy chcą mu zaproponować pracę z młodzieżą.

jw Gazeta Wyborcza

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2005, 15:32

Oto co znalazlem o naszym przyszlym asystencie na e-baskecie. Widac barwna postac z pana Marca. Jak Herkciany chce kogos doswiadczonego na asystenta to niech sobie lepiej wezmie Henia Langierowicza :wink:

Kod: Zaznacz cały

kero
02.06.2005, 13:49 do aab
- otóż tak się dziwnie składa,że nie obrażam p.marca ale po prostu ciekawi mnie jego kariera trenerska ( a konkretnie sukcesy). Jeśli chodzi o oszukanie pzkosz-odnośnie wykształcenia to proszę spytać u źródła (czyli w pzkosz). To raczej chyba p. marzec obraził rodziców i przyszłych koszykarzy, nie mówic o swoim pracodawcy (pzkosz) swoim postępowaniem. Mamy takie czasy,że nie ma co ukrywać i przez palce patrzeć na publiczne co bądź "występki"
aab
01.06.2005, 22:52 A kim wy jesteście, żeby wypisywać takie rzeczy o ludziach?! Jeśli ktoś uważa, że to jego nazwisko powinno znaleźć się w nagłówku to niech powie wprost. Bo do obrażnia innych, przy zapewne wątpliwych podstawach to nikt nie ma prawa...
kero
01.06.2005, 18:16 mam prośbę do redakcji: -czy można przybliżyć "sukcesy" pana marca??? czy tekst który publikujecie pochodzi po prostu od pzkosz ( czyli kolegów pana marca robiących mu od lat niezrozumiałą markę i bezpłatną reklamę)???!!! bardzo mnie to intryguje i ciekawi.....
smsf
31.05.2005, 19:27 normalnie powaliło mnie z nóg - jednym z ważniejszych spośród siedemdziesięciu był p. L. Marzec! Coś niebywałego. Z pewnością podniósł prestiż imprezy swoją tam obecnością. A swoją drogą to dobrze, że tam był, bo może wyciągnie jakies wnioski po wykładzie nt. osobowości i postawy trenera.
laczka
31.05.2005, 17:03 i pzkosz chcial zrobic to samo z p.laczynskim!!!!!!ale niestety nie udalo sie!!!!!!!
kero
31.05.2005, 13:21 przepraszam a kim jest leszek marzec???.....że umiesczacie go w tytule??? czyzby to ten sam co oszukał pzkosz?(powiedział że ma wyższe wykształcenie)i pracował-a raczej udawał że pracuje w SMS WARKA????a swoją drogą bardzo kompetentych pracowników ma pzkosz (dział kadr)- że tak na ładne oczy bez sprawdzania papierów dopuścił człowieka do pracy w szkole z młodzieżą.

http://www.e-basket.pl/?news=24896&kom=all#k

gość

Postautor: gość » 09 czerwca 2005, 11:19

Swietny pomysł :oops: Popytajcie ludzi o wukształcenie nowego trenera,a rodziców zSMS-u o jego.......fachowość!Jezu.....,prowadził zespoły w Stanach,to dopiero kit!!!!! :twisted:

gosc

Postautor: gosc » 09 czerwca 2005, 13:16

gość pisze:Swietny pomysł :oops: Popytajcie ludzi o wukształcenie nowego trenera,a rodziców zSMS-u o jego.......fachowość!Jezu.....,prowadził zespoły w Stanach,to dopiero kit!!!!! :twisted:

Skoro tak dobrze znasz przeszłość owego trenera to może się podzielisz wiedzą? Z checią bym sie czegoś dowiedział.

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 09 czerwca 2005, 16:29

Jednym słowem szykuje się niezły bajzel w Pabianicach. Szkoda ...
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”