Wykupienie domeny kkforum.pl
Moderator: Moderatorzy
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
majoneez pisze:ja też oczywiście się chętnie przyłączę. Powiedz tylko Viallosie czy konto które umiściłeś to rachunek na który ty wpłacasz za utrzymanie serwera, czy też jest to powiedzmy "kkforumowy" rachunek na który można wpłacać "dobrowolne datki" ?
To jest moje konto osobiste, a wszystkie wplaty rozliczam w poscie powyzej
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Otrzymałem taką oto wiadomość:
Cena za kolejny rok to 97,60 PLN.
Ponieważ cały czas ponoszę również koszta za serwer 29,99 miesięcznie na którym znajsuje się forum, myślę że znajdzie się ktoś chętny na sfinansowanie, choć częściowe na kolejny rok domeny www.kkforum.pl, ponieważ myślę że ta nazwa stała się już naszym znakiem towarowym i warto byłoby dalej ją posiadać.
Pozdrawiam
Do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy potwierdzenia wpłaty za domenę kkforum.pl. Domena wygasa za 30 (trzydziesci) dni. Jeśli chcą Państwo przedłużyć jej ważność na kolejny rok prosimy o przesłanie potwierdzenia wpłaty pocztą elektroniczną.
W przypadku nie otrzymania potwierdzenia wpłaty domena kkforum.pl zostanie automatycznie zablokowana przez system NASK w dniu wygaśnięcia 2006-07-08 10:48:06.
Pozdrawiamy
Cena za kolejny rok to 97,60 PLN.
Ponieważ cały czas ponoszę również koszta za serwer 29,99 miesięcznie na którym znajsuje się forum, myślę że znajdzie się ktoś chętny na sfinansowanie, choć częściowe na kolejny rok domeny www.kkforum.pl, ponieważ myślę że ta nazwa stała się już naszym znakiem towarowym i warto byłoby dalej ją posiadać.
Pozdrawiam
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”