Doping AZS-u - dyskusja
Moze Krupa czyli 50% wartosci zespolu jednak u nas zostanie.
W tym tygodniu sie rozstrzygnie czy zagra dla nas czy dla Pabianic.
Ja obstwiam 85% Polfa ( osoba Herkta*)
15% AZS ( osoba Habera*)
legenda:
* osoba majaca najwiekszy wplyw na zmiane klubu badz pozostanie w danym klubie
W tym tygodniu sie rozstrzygnie czy zagra dla nas czy dla Pabianic.
Ja obstwiam 85% Polfa ( osoba Herkta*)
15% AZS ( osoba Habera*)
legenda:
* osoba majaca najwiekszy wplyw na zmiane klubu badz pozostanie w danym klubie
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Yo
MirU <poznań> pisze:Dokładnie, czytaj uważnie tematy a nie cytujesz kogoś i się dziwisz - nie wiem po co żeby posty nabijać czy co?Bo nie rozumiem tego postępowania!
Sorry ale caly czas była mowa o zawodniczkach AZSu a Ty nagle napisałeś coś o wenie i skąd tu wiedzieć o co chodzi? Co Wy się tak uwzięliście na tego Mytka, że on grzecznie zapyta a Wy zaraz po nim tak jedziecie?
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Yo
DaRiO pisze:MirU <poznań> pisze:Dokładnie, czytaj uważnie tematy a nie cytujesz kogoś i się dziwisz - nie wiem po co żeby posty nabijać czy co?Bo nie rozumiem tego postępowania!
Sorry ale caly czas była mowa o zawodniczkach AZSu a Ty nagle napisałeś coś o wenie i skąd tu wiedzieć o co chodzi? Co Wy się tak uwzięliście na tego Mytka, że on grzecznie zapyta a Wy zaraz po nim tak jedziecie?
To jest temat o dopingu AZS-u a nie o zawodniczka i mój post tyczył się własnie tego tematu a konkretnie wpisów z 1 strony tematu
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:
To jest temat o dopingu AZS-u a nie o zawodniczka i mój post tyczył się własnie tego tematu a konkretnie wpisów z 1 strony tematuPozdrawiam
no i co? od razu nie mogles dac takiej odpowiedzi tylko swoje nabluzgać? :
MirU <poznań> pisze:Dokładnie, czytaj uważnie tematy a nie cytujesz kogoś i się dziwisz - nie wiem po co żeby posty nabijać czy co? Bo nie rozumiem tego postępowania!
a posty w tym temacie to raczej Ty sobie nabijasz: spojrz wyzej, masz dwa razy dwa dwa posty pod rzad...[tzn: najpierw masz dwa posty kolo siebie, pozniej jeden post kogos innego, i znowu dwa Twoje posty kolo siebie] takze sorry ale ja sobie tutaj postow nie nabijam....
KONIEC DYSKUSJI NA TEN TEMAT, wracamy do tematu "DOPING AZSu".
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:MirU <poznań> pisze:
To jest temat o dopingu AZS-u a nie o zawodniczka i mój post tyczył się własnie tego tematu a konkretnie wpisów z 1 strony tematuPozdrawiam
no i co? od razu nie mogles dac takiej odpowiedzi tylko swoje nabluzgać? :MirU <poznań> pisze:Dokładnie, czytaj uważnie tematy a nie cytujesz kogoś i się dziwisz - nie wiem po co żeby posty nabijać czy co? Bo nie rozumiem tego postępowania!
a posty w tym temacie to raczej Ty sobie nabijasz: spojrz wyzej, masz dwa razy dwa dwa posty pod rzad...[tzn: najpierw masz dwa posty kolo siebie, pozniej jeden post kogos innego, i znowu dwa Twoje posty kolo siebie] takze sorry ale ja sobie tutaj postow nie nabijam....
KONIEC DYSKUSJI NA TEN TEMAT, wracamy do tematu "DOPING AZSu".
No dobra koniec ale w końcu to jest temat o dopingu to mogłeś sobie "skojarzyć"?
KONIEC JUŻ NIE ODPISUJ NA TEN TEMAT, DYSKUTUJMY TU O DOPINGU
Yo
No wreszcie jakiś kompromis :]
Maras kombinuj kombinuj, może wymyślisz cos co się przyjmie :]. Długo myślałeś nad tym rymem kraina/druzyna? :> hahaha <joke>
Pozdrawiam
Maras kombinuj kombinuj, może wymyślisz cos co się przyjmie :]. Długo myślałeś nad tym rymem kraina/druzyna? :> hahaha <joke>
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
Aha dawno nie bylem na forum i mam pytanie do MYTKA odnosnie meczu KIBICEvZAWODNICZKI ktory byl jak czytalem przenoszony z maja na czerwiec...Tak tylko pytam bo Ty chyba byles odpowiedzialny za zorganizowanie tego meczu i tak jak mi wiadomo zaangazowales sie w to bardzo...A na forum widze ze ten temat zostal zamkniety...I zadnych informacji na ten temat nie ma a juz mija tydzien czerwca i napewno kazdy z nas(kibicow azsu) nie wie co sie w tej sprawie dzieje...czy prowadzisz jakies rozmowy?czy co?(wiem ze to nie jest miejsce na pisanie tego postu tylko poprostu temat meczu jes zamkniety a ja chcialem sie czegos na temat dowiedziec...)