Kto zagra w AZS PWSZ Meblotapie Chełm?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: Kto zagra w AZS PWSZ Meblotapie Chełm?
gosc pisze:
A myślałem, że kibice są z zespołem na dobre i na złe. A tu prosze taka niespodzianka. Jak nie będzie Reni to nie będzie dopingu i kibiców. To brzmi jak szantaż. Rozumiem, że inne zawodniczki które będą grały dla tego klubu jak i cały klub ciebie nie interesują?? Conajmniej dziwne zachowanie. Zespół od kilku lat jest ciągle w czubie tabeli, walczy o medale a kibice sa wiecznie niezadowoleni. W innych klubach wiele by oddali żeby mieć sponsorów którzy dali by parę groszy na zespół a tu jest odwrotnie. Naprawde dziwne.
Po pierwsze, bardzo miło że sie podpisałeś
Po drugie, to nier żaden szantaż. To tylko chłodna analiza, według mnie bardzo prawdopodobna.
W kwestii bycia z zespołem "na dobre i na złe".Hmmm..... my - kibice już to udowodniliśmy nie jeden raz. Nie było kasy w klubie, były słabsze sezony, my zawsze byliśmy!!! Nie tylko w Pabianicach ale i w całej Polsce!!!
Tylko że wtedy to była NASZA drużyna!!!!
Wiele razy była już mowa na tym forum że kibice bardziej utożsamiają się z wychowankami bądź z "wychowankami z odzysku" (tzn. np: Gosia Storożyński, Laska, Jarzynka), niż z "najemniczkami", które zasilają druzynę na rok czy dwa!!!
Kwestia kolejna. Mam już naprawdę dość durnych pomysłów działaczy!!!
Oznajmiają wszem i wobec że odmładzają drużynę - ściągają Krupską!
Oznajmiają że będą stawiać na zawodniczki identyfikujące się z Pabianicami - chcą się pozbyć Reni Piestrzynskiej!
Szczerze mówiąc, to masz po części rację z jednym. Coraz mniej interesuje mnie ten klub!!! Bo to już przestaje być MÓJ KLUB!!! Coraz bardziej zaczyna mi to wszystko przypominać prywatny folwark kilku działaczy i biznesmenów!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Don Igłata
- Młodzik
Hersi pisze:GURU pisze:Agnieszka Pałka na 10000000% nie zagra w Chełmnie. Ma juz kontrakt z inna druzyna.
Pałka jest wolna, nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Po pierwsze Agnieszka Pałka nie jest wolna, tylko właśnie szybka.
Po drugie nie jest wolna, tylko stanu wolnego.
Po trzecie nie jest wolna, tylko "dograna" z klubem (innym niż Chełm).
- Belfer
- Żak
Szymon ten tajemniczy GOŚĆ to może jakiś działacz, to co napisał to jeden wielki idiotyzm. Pomijam fakt, że nie raczył się podpisać a to już daje do zastanowienia, ale gdzie on był jak po 7 latach w finale nagle przyszło grać o 5 miejsce ze Stilonem Gorzów. Klub mnie wogóle nie interesuje - BANDA KRETYNÓW I ZŁODZIEJI. Trzeba ich albo rozstrzelać albo wyrzucić np. na śmietnik historii. Klub to koszykarki i my, nikt więcej. Zespół walczy o medale i jest od kilku lat w czubie - wszyscy widzimy jak ta walka się zawsze kończy i jak zaczyna - WALCZĄ DZIAŁACZE NA PIĘKNE SŁOWA I NIC ... Co do tych sponsorów to też bym wiele oddał aby pewnych ludzie ... nie było, lepiej grać o niższe stawki niż przed sezonem już dzielić medale. Ja nie byłem na tych meczach, ale z opowiadań wiem że najwięcej kibiców na naszą halę przyszło nie na mecze ze Spójnią w 1989, ale na mecze o utrzymanie z Czarnymi Szczecin (jeśli nie pomyliłem nazwy). A co do innych klubów, dziś krzyczą nazwę tego sponsora, za rok innego za dwa jeszcze innego, a gdzie TRADYCJA, HISTORIA I HONOR. I tylko na zakończenie, jakoś wszystkie koszykarki, które u nas grały dostawały kwiatka na dzień kobiet i nikt wtedy nie dzielił na nasze i obce. Więc GOŚCIU zainteresuj się np. szermierką w Zjednoczonych albo brydżem w PTC, chociaż nie od mojego PTC to wara.
PS: Słyszałem, że mnie odwiedziliście, niestety zwoziłem siano a komórka została w domu
PS: Słyszałem, że mnie odwiedziliście, niestety zwoziłem siano a komórka została w domu
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
-
gosc
Belfer pisze:Szymon ten tajemniczy GOŚĆ to może jakiś działacz, to co napisał to jeden wielki idiotyzm. Pomijam fakt, że nie raczył się podpisać a to już daje do zastanowienia, ale gdzie on był jak po 7 latach w finale nagle przyszło grać o 5 miejsce ze Stilonem Gorzów. Klub mnie wogóle nie interesuje - BANDA KRETYNÓW I ZŁODZIEJI. Trzeba ich albo rozstrzelać albo wyrzucić np. na śmietnik historii. Klub to koszykarki i my, nikt więcej. Zespół walczy o medale i jest od kilku lat w czubie - wszyscy widzimy jak ta walka się zawsze kończy i jak zaczyna - WALCZĄ DZIAŁACZE NA PIĘKNE SŁOWA I NIC ... Co do tych sponsorów to też bym wiele oddał aby pewnych ludzie ... nie było, lepiej grać o niższe stawki niż przed sezonem już dzielić medale. Ja nie byłem na tych meczach, ale z opowiadań wiem że najwięcej kibiców na naszą halę przyszło nie na mecze ze Spójnią w 1989, ale na mecze o utrzymanie z Czarnymi Szczecin (jeśli nie pomyliłem nazwy). A co do innych klubów, dziś krzyczą nazwę tego sponsora, za rok innego za dwa jeszcze innego, a gdzie TRADYCJA, HISTORIA I HONOR. I tylko na zakończenie, jakoś wszystkie koszykarki, które u nas grały dostawały kwiatka na dzień kobiet i nikt wtedy nie dzielił na nasze i obce. Więc GOŚCIU zainteresuj się np. szermierką w Zjednoczonych albo brydżem w PTC, chociaż nie od mojego PTC to wara.
Co do mojego nicka to jest dla ciebie tak samo tajemniczy jak dla mnie twój. Co do mojego wpisu to po prostu dziwię się opisanym przeze mnie faktom i nie widzę nic idiotycznego w tym wpisie. Ani nikogo nie obraziłem ani do nikogo nie piję. Jakoś twój kolega (bo chyba tak jest) Szymon chłodno odniósł sie do tego co przeczytał a ciebie dziwnie bardzo on poruszył. I dalej dziwię się dlaczego niektórzy (w tym i ty) chcielby aby w klubie nie było sponsora (sam o tym napisałeś). Przecież jak ktoś przychodzi i daje na klub pieniądze to też wymaga pewnych rzeczy i tak jest nie tylko w sporcie ale w kazdej dziedzinie życia. Owszem, pewne ruchy są niezrozumiałe i maja prawo nam sie nie podobać ale to nie znaczy, że teraz to zespół może nawet sie rozwalić i nic to nikogo nie będzie obchodzić.
mati pisze:Hersi pisze:mati pisze:Wydaje mi się, że Karolinie Żurkowskiej bliżej do Brzegu...ale mogę się mylić.
Możesz się mylić
Nie będę owijał w bawełnę. W jednej z ostrowskich gazet pojawił się artykuł, że Karolina ma dograne już wszystko z Odrą barkuje tylko podpisu. Myśle, że jak sama zawodniczka tak mówi to jednak Brzeg.
...czyli brakuje najważniejszego ...dogrania
..you got to lose, to know how to win..
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARIO pisze:mati pisze:Hersi pisze:mati pisze:Wydaje mi się, że Karolinie Żurkowskiej bliżej do Brzegu...ale mogę się mylić.
Możesz się mylić
Nie będę owijał w bawełnę. W jednej z ostrowskich gazet pojawił się artykuł, że Karolina ma dograne już wszystko z Odrą barkuje tylko podpisu. Myśle, że jak sama zawodniczka tak mówi to jednak Brzeg.
...czyli brakuje najważniejszego ...dogrania
no tak. ale ja tylko mówię, że tam był cytat wypowiedzi Karoliny (w Naszym Kurierze) wiec chyba ona by nie zmyślała...zresztą jak mówię, życzę powodzenia wszystkim naszym byłym reprezentantką
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
gosc pisze:
Co do mojego nicka to jest dla ciebie tak samo tajemniczy jak dla mnie twój. Co do mojego wpisu to po prostu dziwię się opisanym przeze mnie faktom i nie widzę nic idiotycznego w tym wpisie. Ani nikogo nie obraziłem ani do nikogo nie piję. Jakoś twój kolega (bo chyba tak jest) Szymon chłodno odniósł sie do tego co przeczytał a ciebie dziwnie bardzo on poruszył. I dalej dziwię się dlaczego niektórzy (w tym i ty) chcielby aby w klubie nie było sponsora (sam o tym napisałeś). Przecież jak ktoś przychodzi i daje na klub pieniądze to też wymaga pewnych rzeczy i tak jest nie tylko w sporcie ale w kazdej dziedzinie życia. Owszem, pewne ruchy są niezrozumiałe i maja prawo nam sie nie podobać ale to nie znaczy, że teraz to zespół może nawet sie rozwalić i nic to nikogo nie będzie obchodzić.
A ja pozwolę sobie stanąć w obronie kolegi szanownego Belfra. Znam tego osobnika od lat 5, 10 a może nawet 15 i cenie (choć nie zawsze się zgadzam) z jego opiniami. Natomiast Ty, Gościu Drogi..... jesteś zupełnie dla mnie anonimowy!!! Hmmm.... szkoda, bo cenię sobie rzeczowe polemiki z przeciwnikami "mojego światopoglądu" a Ty zupełnie spasowałeś po mojeje odpowiedzi w stosunku do Twojego wpisu!!!
Czyżby moje argumenty dotarły do Ciebie????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”