plotki wszelakie...
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:MAJOREK pisze:Miejsce - przy kortach tenisowych na Drodze Dębińskiej!!
Czas - to juz sprawa dowolnajak komu pasuje
a co niby takiego fajnego jest przy kortach przy drodze dembiskiej![]()
proponuje jakis pubik. kto jest za?
Teraz już nic nie ma ale było miejsce naszych spotkań, o którym nic nie wiesz zapewne to co krytykujesz i robisz wielkie gały.
Pozatym poprawiam twój błąd w pisowni nazwy ulicy: Dębińskiej a nie tak jak ty napisałeś dembiskiej.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:
Teraz już nic nie ma ale było miejsce naszych spotkań, o którym nic nie wiesz zapewne to co krytykujesz i robisz wielkie gały.
dzieki, juz poprawilem
PS: dobrze ze napisales "zapewne", bo jednak mylisz sie. wiem gdzie poprzednio spotykaliscie sie na zebraniach
a teraz najwazniejsze: w moim poscie do ktorego sie odniosles nie bylo ANI SLOWA KRYTYKI, popatrz jeszcze raz
Ja proponuje spotkać się w ZA PIECKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zartuje lepiej było by spotkać się naprzykład nad jeziorkiem w strzeszynku,kaskadzie itp. co wy na to...????ale za jakiś tydzień bo na dzień dzisiejszy mam dosyć słońca...

Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2005, 15:54 przez Wrona, łącznie zmieniany 1 raz.
MirU <poznań> pisze:Mytek pisze:MAJOREK pisze:Miejsce - przy kortach tenisowych na Drodze Dębińskiej!!
Czas - to juz sprawa dowolnajak komu pasuje
a co niby takiego fajnego jest przy kortach przy drodze dembiskiej![]()
proponuje jakis pubik. kto jest za?
Pozatym poprawiam twój błąd w pisowni nazwy ulicy: Dębińskiej a nie tak jak ty napisałeś dembiskiej.
Czy ty jesteś ślepy czy głupi??? Przecież napisałem
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: