WIELKA LICYTACJA!!! Koszulka J. Chełczyńskiej z autografem!!
Moderator: Moderatorzy
WIELKA LICYTACJA!!! Koszulka J. Chełczyńskiej z autografem!!
Dzięki WIELKIEJ uprzejmości Kołysanki, która postanowiła przekazać do wylicytowania wygraną przez siebie w Basket Quizie nagrodę - koszulkę zawodniczki Cukierków Odry Brzeg Joanny Chełczyńskiej z autografem - mam przyjemność zaprosić Forumowiczów do nowej zabawy!:) Koszulka ta została ufundowana przez Qiero dla zwycięzcy zabawy dotyczącej wiedzy o żeńskim baskecie. Ponieważ zwycięzcą okazał się sam Fundator, postanowił on wspaniałomyślnie przekazać główną nagrodę głównej rywalce - Kołysance, która do samego końca zacięcie walczyła o prymat wśród najwięcej wiedzących Forumowiczów, niewiele ustępując na mecie liderowi. Nasza koleżanka wykazała się wielką dbałością o losy KKForum oddając tę wspaniałą nagrodę do wylicytowania, a środki z tej zabawy osiągnięte przeznaczając na fundusz wspierania KKForum! WIELKIE BRAWA dla Kołysanki!!! Bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ!!!
Mam wielką nadzieję, że w licytacji wezmie udział (mimo sezonu "ogórkowego") naprawdę szerokie grono Forumowiczów. Pamiątka bowiem jest naprawdę rewelacyjna i nie tylko kibice Cukierków Odry Brzeg powinni mieć taką koszulkę w swoich zbiorach!
Myślę, że ustalimy czas zabawy wstępnie na dwa tygodnie - powiedzmy do 10 lipca. Po tym okresie wspólnie zastanowimy się co dalej.
Jako dobry początek oferuję za tę koszulkę 20zł...
... ZAPRASZAM DO LICYTACJI!!!!
Mam wielką nadzieję, że w licytacji wezmie udział (mimo sezonu "ogórkowego") naprawdę szerokie grono Forumowiczów. Pamiątka bowiem jest naprawdę rewelacyjna i nie tylko kibice Cukierków Odry Brzeg powinni mieć taką koszulkę w swoich zbiorach!
Myślę, że ustalimy czas zabawy wstępnie na dwa tygodnie - powiedzmy do 10 lipca. Po tym okresie wspólnie zastanowimy się co dalej.
Jako dobry początek oferuję za tę koszulkę 20zł...
... ZAPRASZAM DO LICYTACJI!!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Re: WIELKA LICYTACJA!!! Koszulka J. Chełczyńskiej z autograf
Moja propozycja to 23 zł.
(jaką minimalną kwotą można przebijać? proponuję 1 zł, by się nie rozdrabniać na grosze)
(jaką minimalną kwotą można przebijać? proponuję 1 zł, by się nie rozdrabniać na grosze)
..you got to lose, to know how to win..
Re: WIELKA LICYTACJA!!! Koszulka J. Chełczyńskiej z autograf
Seba pisze:Myślę, że ustalimy czas zabawy wstępnie na dwa tygodnie - powiedzmy do 10 lipca. Po tym okresie wspólnie zastanowimy się co dalej.
spokooojnie, jeszcze czas, a ja chcę to rozegrać taktycznie - póki co sprawdzam zasobność portfela rywali
..you got to lose, to know how to win..