Dwie Słowaczki w ŁKS

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 lipca 2005, 11:28

Pamela pisze:No i dobrze sie stało że Katarina podpisała kontrakt..Korzystnie wypadła na treningu i powinna być czołową koszykarką ŁKS-u..

Natomiast co do Szopena-to dajcie spokój z tym tematem.Odp.na pyt.gdzie będzie grała jest tak proste,że boli :mrgreen: Rozumiem,że zaczoł sie sezon ogórkowy i wszyscy są ciekawi zmian w swoich klubach,ale pomyśleliście że może 2 strona nie życzy być sobie na świeczniku i chciałaby w spokoju zająć sie swoimi sprawami :?

to niech skończy karierę - wtedy nie będzie osobą publiczną (także reprezentantką) i damy jej wszyscy kibice kupę spokoju... - a jak się drwa rąbie, to wióry lecą, niestety...

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 01 lipca 2005, 11:40

To akurat wiem..Ale..Chosi o to,że puszcza sie głupie ploty o Szopenie.Kufa..Przecież ta sytuacja potrafi nieżle wkurw człowieka.A pytanie "gdzie Szopen zagra?" przestało mnie "bawić".Osobiście wisi mi w jakim klubie zagra pod warunkiem,że będzie zadowolona i gdzie dalej będzie mogła sie rozwijać.
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 lipca 2005, 11:54

gdzie dalej będzie mogła sie rozwijać

raczej bym powiedział, gdzie kasa będzie terminowo... :wink:

Ps. A niech gra gdzie chce, też jak dla mnie to nie jest priorytet...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 lipca 2005, 12:41

Pamela pisze:To akurat wiem..Ale..Chosi o to,że puszcza sie głupie ploty o Szopenie.Kufa..Przecież ta sytuacja potrafi nieżle wkurw człowieka.A pytanie "gdzie Szopen zagra?" przestało mnie "bawić".Osobiście wisi mi w jakim klubie zagra pod warunkiem,że będzie zadowolona i gdzie dalej będzie mogła sie rozwijać.
Pamela ale niestety Szopen jest tez poniekąd winna takiej sytuacji. Głupie ploty tworzą sie gdy nie ma oficjalnego stanowiska zainteresowanej, a niestety tu Szopen ani nie potwierdza publicznie ani nie zaprzecza-tam podpisuje, tutaj zataja, coś moze obiecuje, nie mówi do końca co i jak. Nie dziw się ze powstaja domysły, plotki itp
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 01 lipca 2005, 13:32

Mikey..Gdy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase...Jak sądzisz kto na ŁKS-ie szybciej dostanie kase: zawodniczki grające w nadchodzącym sezonie czy te co odchodzą? Hmm..Wcale sie nie żdziwie jak od byłych koszykarek posypią się (nowe) pozwy.A z tego co wiem to nikt nie lubi jak robi sie go w uja.
Antychryst powrócił ;)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 lipca 2005, 13:47

Dlaczego piszesz, że "jak nie wiadomo o co chodzi..." - przecież właśnie wiadomo, i o to chodzi że skoro wszystko wiadomo to po co ktoś (bo nie wiadomo kto :wink: ) kręci?. A swoją drogą to kasę wczoraj z klubu kto pobierał niby?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 lipca 2005, 13:48

Ale Pamela o czym my w tej chwili mówimy? Co ma jedno wspólnego z drugim. Ja Ci tylko wytłumaczyłem jaka jest przyczyna ze wokół Szopena wciaż wrze... Póki nie ma jasnosci zawsze będa plotki i Szopen musi sie z tym pogodzić, jeśli nie chce plotek niech oficjalnie wyrazi swoje stanowisko. A jak sie boi że zawodniczki które zostana dostana prędzej kase od tych które odchodza to mam radę.... niech zostanie :D :D :D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 01 lipca 2005, 13:52

simon pisze:Dlaczego piszesz, że "jak nie wiadomo o co chodzi..." - przecież właśnie wiadomo

No wiesz..oprócz sianka jest jeszcze aspekt sportowy :wink:

simon pisze:i o to chodzi że skoro wszystko wiadomo to po co ktoś (bo nie wiadomo kto :wink: ) kręci

A czy Szopen powiedziała,że zostaje w ŁKS-ie czy,że pzrenosi sie do Brzegu? Słyszałeś to od niej? Bo z tego co pamiętam to nic takiego ofi nie powiedziała,tylko dziennikarze sie rozpisują i powstaje zamęt w co poniektórych łepkach.

simon pisze:A swoją drogą to kasę wczoraj z klubu kto pobierał niby?

Hmm..Księgowa :lol:
Antychryst powrócił ;)

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 01 lipca 2005, 13:58

A czy Szopen powiedziała,że zostaje w ŁKS-ie czy,że pzrenosi sie do Brzegu? Słyszałeś to od niej? Bo z tego co pamiętam to nic takiego ofi nie powiedziała,tylko dziennikarze sie rozpisują i powstaje zamęt w co poniektórych łepkach.

no wlasnie nic nie powiedziala i stad takie ploty. skoro w Brzegu twierdza ze maja podpisany kontrakt a w ŁKSie Mirek mowi ze wczoraj dostal od niej zapewnienie ze zostaje to mozliwosci sa 3:
- kreci Brzeg
- kreci Mirek
- kreci Szopen

ale rozwiazanie tylko jedno: sama zainteresowana powinna sie wypowiedziec i uciac wszelkie plotki. ale poco, gwiazdeczka musi jeszcze troszke pograc z kibicami... "moze pojde tu, a moze tu, a moze jednak zostane..."

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 lipca 2005, 14:16

Pamela - jak ktoś najpierw udziela wywiadu pt. "trzeba uciekać z Łodzi", potem klub z Brzegu trąbi o pewnym z nią kontrakcie, a następnie trener ełksy mówi o zapewnieniu i deklaracji pozostania w Łodzi od zawodnika (który sam oficjalnie nie zajmuje stanowiska) to tylko nienormalny spodziewałby się wokół siebie ciszy i spokoju.
Taka sytuacja prowadzi niestety tylko do jednego - teraz co by nie zrobiła i tak będzie w czyiś oczach "złą i niedobra" - a po co palić za (lub przed) sobą mosty?

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 01 lipca 2005, 16:22

A ja jej nie lubie, zreszta widzewa też ;) wiec niech już idzie do Odry i skończy to zamieszanie.

Gość

Postautor: Gość » 01 lipca 2005, 21:21

pietroc pisze:

no wlasnie nic nie powiedziala i stad takie ploty. skoro w Brzegu twierdza ze maja podpisany kontrakt a w ŁKSie Mirek mowi ze wczoraj dostal od niej zapewnienie ze zostaje to mozliwosci sa 3:
- kreci Brzeg
- kreci Mirek
- kreci Szopen

ale rozwiazanie tylko jedno: sama zainteresowana powinna sie wypowiedziec i uciac wszelkie plotki. ale poco, gwiazdeczka musi jeszcze troszke pograc z kibicami... "moze pojde tu, a moze tu, a moze jednak zostane..."

Szopen to nie jest szczyt intelektu ale jedno jest pewne od kręcenia jest Mirek!!!!!!!!!!!On ma to we krwi.To jest jego sposób na życie i nigdy się to nie zmieni.

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 01 lipca 2005, 21:41

Anonymous pisze:
pietroc pisze:

- kreci Brzeg
- kreci Mirek
- kreci Szopen

Szopen to nie jest szczyt intelektu ale jedno jest pewne od kręcenia jest Mirek!!!!!!!!!!!On ma to we krwi.To jest jego sposób na życie i nigdy się to nie zmieni.

hmm braku intelektu to ja bym szukal u anonimow

Jorge

Postautor: Jorge » 01 lipca 2005, 22:14

młodyś pietroc jeszcze, idealistą jesteś i pewnie dlatego takie opinie wygłaszasz. Nie ja jestem tym anonimem którego krytykujesz, ale gdybym się podpisał pod tym właśnie swoim postem narobiłbym krzywdy kilku ludziom tylko dlatego, że nie potępiam opinii poprzedniego anonima.

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 02 lipca 2005, 09:45

simon pisze:Pamela - jak ktoś najpierw udziela wywiadu pt. "trzeba uciekać z Łodzi", potem klub z Brzegu trąbi o pewnym z nią kontrakcie, a następnie trener ełksy mówi o zapewnieniu i deklaracji pozostania w Łodzi od zawodnika

Ale w tym wywiadzie nie powiedziała,że już ucieka,tylko dała do zrozumienia,iż jeśli nic sie nie zmieni w ŁKS-ie to z miłą chęcią zmieni klub.

simon pisze:teraz co by nie zrobiła i tak będzie w czyiś oczach "złą i niedobra" - a po co palić za (lub przed) sobą mosty?

Wiesz..Dla niektórych zawsze będzie beee :lol: Powiem tak.Jeśli Szopen rozstanie sie z ŁKS-em to na bank nie wróci do niego jeśli trenerem dalej będzie Trzechu.

Ps.Co do wypowiedzi tego gościa to..Nie gadaj o Szopenie i jej intelekcie jeśli w ogóle jej nie znasz.No chyba że przeczytałe(a)ś klika wywiadów i myslisz,że wiesz o niej wszystko- :lol: :lol:
Antychryst powrócił ;)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”