kolejna burda po meczu w Gorzowie

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

poraj

kolejna burda po meczu w Gorzowie

Postautor: poraj » 01 lipca 2005, 08:50

Dziś o 15.00 w hali przy ul. Chopina gorzowianki zagrają w półfinale z Grecją. Ich rywalki przegrały wczoraj ze Słowenią, lecz pokazały, że potrafią ostro walczyć i prowokować swoje przeciwniczki, czego Słowenki doświadczyły nawet po meczu…
W szatni w ruch poszły pięści i wszytko co było pod ręką, to juz kolejna burda w wykonaniu uczestników AME w Gorzowie.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: kolejna burda po meczu w Gorzowie

Postautor: Mytek » 01 lipca 2005, 09:27

poraj pisze:Dziś o 15.00 w hali przy ul. Chopina gorzowianki zagrają w półfinale z Grecją. Ich rywalki przegrały wczoraj ze Słowenią, lecz pokazały, że potrafią ostro walczyć i prowokować swoje przeciwniczki, czego Słowenki doświadczyły nawet po meczu…
W szatni w ruch poszły pięści i wszytko co było pod ręką, to juz kolejna burda w wykonaniu uczestników AME w Gorzowie.

jesli to prawda to Gorzow sie znowu osmieszyl..... byle tylko Karp na tym nie ucierpiał......

Gość

Postautor: Gość » 01 lipca 2005, 09:50

jasne ze to prawda odsylam do Gazety Lubuskiej

?

Postautor: ? » 01 lipca 2005, 12:43

co sie wyprawia w tym Gorzowie czy ci dzialacze nic nie potrafia zrobic dobrze?

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 01 lipca 2005, 13:13

Prośba do moderatorów bądź adminów, zablokujcie i usuńcie tych zakompleksionych na punkcie Gorzowa żałosnych anonimów bo to robi się nudne.

Po raz kolejny powtarzam:
Możliwość pisania postów tylko dla zalogowanych !!!

?

Postautor: ? » 01 lipca 2005, 13:28

Lisu pisze:Prośba do moderatorów bądź adminów, zablokujcie i usuńcie tych zakompleksionych na punkcie Gorzowa żałosnych anonimów bo to robi się nudne.

a kim ty jestes zeby dyktowac co kto ma robic zakompleksionym dzieckiem pod spodnica mamusi?
forum sluzy do wypowiedzi i jesli ktos uwaza ze w Gorzowie jest zle, ma o tym prawo powiedziec glosno, nikt tu nikogo nie szkaluje a pisze prawdziwe fakty wiec o co ci chodzi czlowieczku nie wiem

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 lipca 2005, 13:44

? pisze:
Lisu pisze:

a kim ty jestes zeby dyktowac co kto ma robic zakompleksionym dzieckiem pod spodnica mamusi?
forum sluzy do wypowiedzi i jesli ktos uwaza ze w Gorzowie jest zle, ma o tym prawo powiedziec glosno, nikt tu nikogo nie szkaluje a pisze prawdziwe fakty wiec o co ci chodzi czlowieczku nie wiem
Forum jest do wypowiadania, ale dla wypowiadania się z pełna odpowiedzialnoscią !!! A nie dla takich chocby jak ty, walnął sobie znak zapytania i struga bohatera. W dupie się poprzewracało od tej wolnosci słowa, myślisz ze teraz mozna pisać co się chce?? Jeden z drugim naplecie trzy po trzy co im slina na jezyk przyniesie, a nawet jak napiszą nieprawde to co tam, przeciez sie nie podpisal wiec nikt nie będzie miał pretensji. Popieram Lisa w całej rozciągłości- a z tym dzieckiem to się nieco ośmieszyłeś, przyjedx i powiedz to Lisowi w twarz skoro taki z ciebie kozak. Ale cóż nie od dziś wiadomo ze najbardziej pyskują w necie anonimowi tchórze... A co do tego co kto moze komu dyktowac... zalogowany forumowicz znany innym uzytkownikom forum na pewno moze więcej niż przypadkowy, smieszny, anonimowy nadęty bufon.
A jak ci sie nie podobają zasady na tym forum to żegnamy, założ swoje, bedziesz tam mógł ustalac swoje zasady :evil:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 01 lipca 2005, 14:14

Mikey troche przesadzasz. Co bys nie pisal zyjemy w takim kraju ze kazdy moze pisac co chce. A co do wpisow gosci... trzeba bylo o tym pomyslec wczesniej podczas budowy tego forum i jego regulaminu. Pozowliliscie na odwiedzanie forum przez gosci oraz pozwoliliscie na ich wpisy jako niezalogowanych to teraz tak jest. Trzeba o tym bylo myslec wczesniej. Tak wiec jeszcze raz "wolnosc slowa" !! A co do obrazania Mikey w tym momencie znizasz sie do jego poziomu. Zauwazylem ze czesto jak kto zwroci tu Wam uwage to odrazu mieszacie go z blotem i wyzywacie. I nie tlumacz sie ze on pierwszy zaczal bo to bedzie dziecinne tlumaczenie.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 lipca 2005, 14:27

stety czy niestety - zgadzam się z Matii'm. Jestem, byłem i będę za forułą "open" - ale inna sprawa, że trzeba wreszcie nauczyć się ignorować (a może wręcz bezceremonialnie wywalać?) wpisy anonimowo/obrażająco/atakująco/bezpodstawne. Słowem moja propozycja taka - anonimy wpisy tylko konstruktywne pozbawione (silnych) ocen, oskarżeń, zgryźliwości, podtekstów - reszta out!

Bo jak ja napiszę, że np. Viallos jest głupi ( :wink: :wink: sorki, np. oczywiście) - to każdy wie że mam takie zdanie biorąc swoją osobę na odpowiedzialność za nie. A jak tak napisze "?" to też unamy to za "wolność słowa" i prawo otwartego forum?

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 01 lipca 2005, 16:19

? pisze:
Lisu pisze:Prośba do moderatorów bądź adminów, zablokujcie i usuńcie tych zakompleksionych na punkcie Gorzowa żałosnych anonimów bo to robi się nudne.

Wypowiedź tego gościa tylko potwierdza to co powiedziałem wcześniej.

Niestety widze że jest silna opozycja przeciwko uniemożliwieniu wpisywania niezalogowanym (czy macie coś do ukrycia :D) Forum nadal byloby otwarte bo czytac moze kazdy i kazdy moze pisac tylko musi sie zalogowac to zajume nie wiele czasu a bardzo ułatwia utrzymanie porzadku i byc moze odstraszy gosci ktorzy lecza swoje kompleksy.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 lipca 2005, 16:24

Może i masz rację Lisu... mnie od pewnego czasu powoli zaczyna brakować cierpliwości pod tym względem :? Tracę powoli wiarę w rozsądek tych, którym to niby zależeć powinno na dobru polskiego basketu kobiecego... Wiadomo, że KKForum wrogów i zazdrośników miało i ma sporo, szkoda tylko, że ostatnio tak sporo z nich wyłazi anonimowo ze swoich norek... Ignorowanie to póki co jedyne rozsądne wyjscie - jaki sens ma dyskusja z kimś podpisanym "?" na przykład ;)))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 lipca 2005, 16:51

Drodzy opozycjoniści, oczywiście mozemy jeszce w nieskończonosć dyskutować czy formuła open jak to ładnie nazwał simon czy formuła logowania której ja i Lisu jesteśmy zwolennikami jest lepsza czy gorsza. Przypomne tylko co było z podforum Gorzowa. Od czasu kiedy admin wprowadził obowiązkowe logowanie jak ręką odjął skończyły sie durne, nic niewnoszace wpisy. Ja z Lisem stawiamy na jakosć, Wy na ilość... hmmm tez tak mozna. Co do formuły open jeszcze, tu widac nie zgodzimy sie nigdy bo choc simon wyłuszczał mi nieraz swoje argumenty "za" wciaz uważam ze wolnosć słowa nie polega na pisaniu co sie chce i jak sie chce bez pokrycia, bez odpowiedzialnosci, a tak właśnie piszą "goście". Na lkslodz istnieje obowiązek logowania i forum ma się dobrze, dlaczego tu ma być źle??
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 lipca 2005, 17:01

Mikey - nie na ilość... pisałem już o tym, że z różnych powodów są osoby (bardzo cenne dla KKForum), które wpisują się niezarejestrowane... nie bluzgają na nikogo, podają często cenne informacje itp. Niestety są również, czego się nie da ukryć, osoby(?osoba?) prowadząca własne, anonimowe gierki - jak ma to na przykład miejsce w przypadku pisania o Gorzowie. Wszystko ma więc swoje plusy i minusy... a zarejestrowanie się jednej osoby pod różnymi nickami trwałoby dokładnie pół minuty poświęcone na każde wcielenie jednej osoby - więc wszystko również da się obejść... a pracy i bałaganu wtedy o wiele więcej. Niestety boję się, że jeśli teraz ktoś nie dorósł, by się podpisać albo KKForum tak bardzo go boli, to w przyszłości poradzi sobie w ten prosty sposób z wprowadzeniem ograniczeń.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 01 lipca 2005, 17:18

Mikey. Mi chodzi o to ze trzeba bylo zrobic forum tylko dla zalogowanych. No a jezeli zdecydowaliscie sie na forum otwarte, czyli goscie moga sie wpisywac i komentowac no to do kogo masz pretensje ?? Rozumiem ze mozesz sie nie zgadzac z czyims zdaniem, ale powinienes sie przygotowac ze takie wpisy beda... poprostu olac i tyle, po co dyskusje a co gorsze obrazanie sie nawzajem ?? Pozdro.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 lipca 2005, 17:50

Matii pisze:Mikey. Mi chodzi o to ze trzeba bylo zrobic forum tylko dla zalogowanych. No a jezeli zdecydowaliscie sie na forum otwarte, czyli goscie moga sie wpisywac i komentowac no to do kogo masz pretensje ?? Rozumiem ze mozesz sie nie zgadzac z czyims zdaniem, ale powinienes sie przygotowac ze takie wpisy beda... poprostu olac i tyle, po co dyskusje a co gorsze obrazanie sie nawzajem ?? Pozdro.
Wiesz nie było między nami dyskusji czy forum ma być otwarte czy nie, admin sam o tym decydowal i mnie bynajmniej o zdanie nie pytał, a od zawsze głosowalem za forum logowanym wiec co do tych pretensji to naprawde nie wiem do kogo miałbym je miec no ale nie do siebie ani tez nie do admina bo to jego dzieło i ma prawo decydować o jego kształcie Dyskusja trwa od zawsze na ten temat i ja od zawsze i z tego co wiem Lisu tez mieliśmy na ten temat wyrobione zdanie.
Co do kwestii osób które wystepowałyby pod różnymi nikami, hmm myślę ze mimo wszytsko ten obowiązek zancznie ograniczyłby ilość niechcianych gości. Moze nie wypleniłoby to choroby ale ucięłoby samowolkę w znacznym stopniu, nie sądzę bowiem żeby tym osobom chciało sie jednak rejestrować lub logowac za każdym razem. No ale i tak pewnie zostanie jak jest, wieć gdybanie nasze co by było... jest jedynie teoretyczne, takze z moijej strony tyle w tym temacie, pozdro.
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”