Porozmawiajmy o Oli Karpińskiej :)
Porozmawiajmy o Oli Karpińskiej :)
nie rozuumiem panowie o co wam chodzi, ale uwazam ze sie sami nakrecacie, i to jest zazdrość... facet nic takiego nie napisał a wy na niego wjechaliście i to wszyscy... zawsze uwazałem was za rozwaznych kiboli, ale chyba sie myliłem... wyluzujcie troche. a jesli chodzi olę to my jej zaproponowalismy dobre warunki a ona poprostu skorzystała i taki jest sport, ale wy to wiecie doskonole, bo jestescie w tym dłuzej ode mnie. a jesli chodzi o jakiekolwiek informacje na temat karpika to chetnie ja poznam i napewno coś napisze a moze przeprowadze z nią wywiad, ale to juz na naszym podforum. co do kasy i spadków to macie racje, kasa nie gra tylko zawodniczki i wszystko moze sie zdarzyć. poznań to bardzo ambitny zespól z wieloma tradycjami i wierze ze nie spadniecie, a mecze z wami będa zacięte i napewno nie do jednego kosza. pozdrawiam was panowie i naprawde wyluzujcie i nie nakrecajcie sie tak. hej.
ps
nie wiem czemu zablokowaliscie ten temat???? bzdura
ps
nie wiem czemu zablokowaliscie ten temat???? bzdura
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
ej, no czemu nowy temat
to juz trzeci
tamten temat zamknalem bo prowadzil do klotni, z reszta mozna go jeszcze przeczytac. nie ukrywasz chyba ze dwa wpisy "gosci" w tamtym temacie nie byly najwyzszych lotow.... co do tego ze "najechalismy" na kogos z Gorzowa...no coz, ja nie moge dyktowac innym ludziom z poznania co maja pisac a co nie...nie odpowiadam za ich przekonania itp.... ja moge tylko zamknac dyskusje(klotnie) ktora do niczego nie prowadzi i tak wlasnie zrobilem
aaa, jeszcze jedno: w naszych postach(tych "poznanskich") raczej nie ma zazdrosci o Karpika, a jesli takawą widzisz to w ktorym miejscu? a jesli chodzi o mnie osobiscie to nie zazdroszcze Wam Oli, zgadzam sie z tym co napisales: ona po prostu wybrala lepsza dla siebie oferte
aaa, jeszcze jedno: w naszych postach(tych "poznanskich") raczej nie ma zazdrosci o Karpika, a jesli takawą widzisz to w ktorym miejscu? a jesli chodzi o mnie osobiscie to nie zazdroszcze Wam Oli, zgadzam sie z tym co napisales: ona po prostu wybrala lepsza dla siebie oferte
Wywalaj Mytek te trzy tematy bo to jest czysta prowokacja! Zaraz z papci wyskocze jak jeszcze raz cos takiego zobacze!
Kibice gorzowscy jak zawsze zaczynaja sie odzywac na tym forum jak w ich klubie dzieje sie dobrze( nowe koszykarki, wygrane mecze) ale dziwie sie do jasnej cholery czemu nie piszecie nic jak przegracie i wtedy jest na waszym podforum martwy sezon!
P.S Sorry za slownik ale nie moglem sie powstrzymac!
Zebym sie w wakacje musial denerwowac!
Teraz chce sobie Tour w spokoju obejrzec a nie sie klocic
Kibice gorzowscy jak zawsze zaczynaja sie odzywac na tym forum jak w ich klubie dzieje sie dobrze( nowe koszykarki, wygrane mecze) ale dziwie sie do jasnej cholery czemu nie piszecie nic jak przegracie i wtedy jest na waszym podforum martwy sezon!
P.S Sorry za slownik ale nie moglem sie powstrzymac!
Zebym sie w wakacje musial denerwowac!
Teraz chce sobie Tour w spokoju obejrzec a nie sie klocic
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
No co za ludzie! Kto rozpętał kłutnie???? jakś wiara od was wjechała na nesz podforum i sobie zaczeli sie wysmiewac z azsu, jakieś tam głupie docinki itd. to WY jeżeli moge do was tak mówić i jeżeli jestescie kibicami Gorzowskiego AZS-u rozpętaliście kutnie. Po co takie suchary pisaliście nie wiem do teraz 
-
Gość
Moje zdanie
Witam
Weszłem na to forum i zobaczyłem bagno. Ludzie którzy kochają swoje zespoły, koszykówkę kobiet którzy tak się bratali w sezonie 2004/2005. Teraz błotem wzajemnie się obrzucają. To miała być dyskusja o "Karpiku" a nie pokaz peneriady ze strony kibiców AZS Poznań niestety obiektywnie patrząc,ale poziomem dostosowali się również sympatyczni, mili kibice z Gorzowa Wielkopolskiego.
Ja was lubię, szanuję i z niecierpliwością czekam na sezon 2005/2006. No i na mecze z wami oczywiście. Proponuje zakończyć konflikt i rozpocząć merytoryczną dyskusję. No i tak nawiasem mówiąc kolega piszący powyżej ma trochę racji kibice AZS Poznań. Żal nam dupę ściska, ale mówi się trudno zawodniczki idą tam gdzie jest kasa. Taki jest sport.
Pozdrawiam
Łukasz Klin
www.sportowefakty.pl
Radio Emaus 89.8
www.sports.pl
Weszłem na to forum i zobaczyłem bagno. Ludzie którzy kochają swoje zespoły, koszykówkę kobiet którzy tak się bratali w sezonie 2004/2005. Teraz błotem wzajemnie się obrzucają. To miała być dyskusja o "Karpiku" a nie pokaz peneriady ze strony kibiców AZS Poznań niestety obiektywnie patrząc,ale poziomem dostosowali się również sympatyczni, mili kibice z Gorzowa Wielkopolskiego.
Ja was lubię, szanuję i z niecierpliwością czekam na sezon 2005/2006. No i na mecze z wami oczywiście. Proponuje zakończyć konflikt i rozpocząć merytoryczną dyskusję. No i tak nawiasem mówiąc kolega piszący powyżej ma trochę racji kibice AZS Poznań. Żal nam dupę ściska, ale mówi się trudno zawodniczki idą tam gdzie jest kasa. Taki jest sport.
Pozdrawiam
Łukasz Klin
www.sportowefakty.pl
Radio Emaus 89.8
www.sports.pl
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Moje zdanie
kula pisze: ale mówi się trudno zawodniczki idą tam gdzie jest kasa. Taki jest sport.
No niestety
Pytanie nie dotyczące tematu: Czy ten wielki polonista Gość może sie chociaż przedstawić albo podpisać albo zarejestrować. W końcu ma takie informacje i wiedzę...
MirU <poznań> pisze:kula pisze: ale mówi się trudno zawodniczki idą tam gdzie jest kasa. Taki jest sport.
No niestety. Ale mam nadzieję, że Karpik jeszcze do nas wróci.
Pytanie nie dotyczące tematu: Czy ten wielki polonista Gość może sie chociaż przedstawić albo podpisać albo zarejestrować. W końcu ma takie informacje i wiedzę...
przecież to jest normalne , że każdy sportowiec idzie tam gdzie więcej płacą w końcu to ich praca więc nie rozumiem o co chodzi
mojej ulubionej koszykarki nie ma bo nie przedłużyli jej kontraktu to co innego
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:
a o kogo chodzi jesli mozna wiedziec?
Czy kibice piszą do kazdego klubu aby dowiedziec sie czegos o nowej zawodniczce?? Kibice Gorzowscy rozpoczęli dyskusje ktora nalezy w pore zakonczyc!!! Wogole wydaje mnie sie ze to wiekszosc gorzowskich kibicow wpisuje posty bez zalogowania sie i posty te sa w wiekszosci obrazliwe!!! Jeśli chcecie dowiedziec sie czegos o zawodniczkach to spotkajcie sie z nimi!!
A CO DO MARSA TO MA RACJE!!!!!!!

A CO DO MARSA TO MA RACJE!!!!!!!
Mytek pisze:KIBIC pisze:
a o kogo chodzi jesli mozna wiedziec?
Troina
ale te zawodniczki , które zostały i przyszły też sa spoko
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:
Troina
ale te zawodniczki , które zostały i przyszły też sa spoko
a planujecie jeszcze jakies inne wzmocnienia?