Skład AZS-u na sezon 2005/06
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Skład AZS-u na sezon 2005/06
witam po przerwie...
moze podebatujemy i powpisujemy tu drodzy kibice jakies ciekawe wiadomości dotyczace składu na przyszły sezon i podebatujemy co nam dadzą te zmiany o ile bedą...
pierwszą do składu z podpisanym kontraktem zgłaszam PySzotte, która juz sie z nami żegnała, a jednak udało sie pozostac u nas na przyszłyszły sezon... wiem tez, że niestety nie zagra u nas Alicja Suwary...
moze wy wiecie o jakiś podpisanych kontraktach z dziewczynami ze starego zespołu, a moze tez z nowymi osobami????
pozdrawiam
ps
moze ktos z klubu poda jakas sprawdzona wiadomość??
moze podebatujemy i powpisujemy tu drodzy kibice jakies ciekawe wiadomości dotyczace składu na przyszły sezon i podebatujemy co nam dadzą te zmiany o ile bedą...
pierwszą do składu z podpisanym kontraktem zgłaszam PySzotte, która juz sie z nami żegnała, a jednak udało sie pozostac u nas na przyszłyszły sezon... wiem tez, że niestety nie zagra u nas Alicja Suwary...
moze wy wiecie o jakiś podpisanych kontraktach z dziewczynami ze starego zespołu, a moze tez z nowymi osobami????
pozdrawiam
ps
moze ktos z klubu poda jakas sprawdzona wiadomość??
mawi pisze:Wszystkie wystąpią jeszcze w Akademickich Mistrzostwach Europy w Gorzowie .
Pozdrowienia dla wszyskich forumowiczów. Mam nadzieje że zjawicie się na meczach kadry bo zapowiada się cała Polska!!!
jasne mawi, jesli tylko bede miał wolne to bede na bank.
a ty jestes blisko klubu to mozesz napisac jakie zawodniczki sciągneli do nas. a w ogóle to prosze podaj dokładnie date, godzine mezcy kadrowiczek oraz cene biletu jesli oczywiście wiesz coś na ten temat.
pozdro mawi
dzieki kys... wściekne sie jak nie bede mógł isc na mecze bo bede pracował czy coś...
a jesli chodzi o skłąd naszego zespołu na przyszły sezon, to moze powalczymy troche lepiej niz w zeszłym sezonie a czarnecka i karpińska sprawdzą sie i zgraja z naszym zespołem.
a dziewczynom, które nie zagrają juz u nas w przyszłym sezonie Zycze powodzonka w nowych klubach.
ps
mogliby kopic jeszcze krupe
a jesli chodzi o skłąd naszego zespołu na przyszły sezon, to moze powalczymy troche lepiej niz w zeszłym sezonie a czarnecka i karpińska sprawdzą sie i zgraja z naszym zespołem.
a dziewczynom, które nie zagrają juz u nas w przyszłym sezonie Zycze powodzonka w nowych klubach.
ps
mogliby kopic jeszcze krupe
Witam ponownie na naszym ostatnio strasznie cichym podforum...
Chyba już nadszedł czas by podać oficjalnie skład naszej drużyny na przyszły sezon.
Zostają:
Agnieszka Szott
Katarzyna Czubak
Barbara Kaszewska
Magda Kozdroń
Joanna Semerda
Justyna Żurowska
Marta Żyłczyńska
Weronika Toporowska
Dagmara Cieślak ? (po kontuzji)
Juniorki
Joanna Zalesiak
Beata Wierzbicka
Wzmocnienia:
Aleksandra Karpińska
Joanna Czarnecka
Judyta Banaszkiewicz
Odeszły:
Alicja Suwary
Marta Pawłowska
Monika Kramer
Joanna Sochacka
Zobaczymy czy te zmiany pozwolą namieszać w lidze, czy będą potrzebne następne zakupy zapowiadane przez działaczy. a może ten skład zadowoli nas na tyle że juz nie będą potrzebne zagraniczne zawodniczki... co myślicie?????
Chyba już nadszedł czas by podać oficjalnie skład naszej drużyny na przyszły sezon.
Zostają:
Agnieszka Szott
Katarzyna Czubak
Barbara Kaszewska
Magda Kozdroń
Joanna Semerda
Justyna Żurowska
Marta Żyłczyńska
Weronika Toporowska
Dagmara Cieślak ? (po kontuzji)
Juniorki
Joanna Zalesiak
Beata Wierzbicka
Wzmocnienia:
Aleksandra Karpińska
Joanna Czarnecka
Judyta Banaszkiewicz
Odeszły:
Alicja Suwary
Marta Pawłowska
Monika Kramer
Joanna Sochacka
Zobaczymy czy te zmiany pozwolą namieszać w lidze, czy będą potrzebne następne zakupy zapowiadane przez działaczy. a może ten skład zadowoli nas na tyle że juz nie będą potrzebne zagraniczne zawodniczki... co myślicie?????
qiero pisze:Czy wiadomo gdzie odchodza wymienione zawodniczki?
Monika chyba gdzies w polsce
Ala na uczelnie
a Marta i Aśka nie mam pojęcia.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2005, 23:47 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”